LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Dostlar hepsiburada.com dan hepsiburadanın kendisi 1.279TL ye sattığı ithalatçı garantili LG G4 alınır mı ?

Hepsiburada'yı arayıp garanti olayları için daha detaylı bilgi alabilirsin. Ama ben senin yerinde olsam giderim vatan, teknosa gibi teknoloji marketlerinden alırım.

cesces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar ben hepsiburadadan ithalatci garantili lg g4 aldim ve guncelleme almiyor. Hem hepsiburadayi hemde evo adli garanti sirketini aradigim da telefonun otomatik olarak guncelleme almadigini guncelleme icin telefonu en yakin servise gondermem gerektigi soylendi. Bende bunun uzerine 14 gun icerisinde ki cayma hakkimi kullanarak iade etmek istedim fakat kullandirtmadilar. Tuketici hakem heyetine basvurdum sonuc bekliyorum. Telefon hala V20c de

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Lg g4 yerine huawei p8, htc m8,9 modellerni tercih etseydiniz g4 lerdeki kronik sorunlar can sıkıyor 6.0 güncellemesi ile çoğu kişi anakart sorunu yaşıyor .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Lg g4 yerine huawei p8, htc m8,9 modellerni tercih etseydiniz g4 lerdeki kronik sorunlar can sıkıyor 6.0 güncellemesi ile çoğu kişi anakart sorunu yaşıyor .
İnsanı sogutuyorlar buyuk firmasın bu kadar sorun neden her amiral gemisinde anlamadım.

Sahsen G5 alacagima G4 alirdim oda sorunlu . V10 var tabi ondada ghostscreen var.

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 5 mayısta telefonu garantiye verdim.(anakart yandı,kulaklı girişinde pislik vardı,ekranda herkeste olan kronik sorunu).20 iş gününü doldurmadan degişime verdiler.Onun içinde 3 hafta içinde gelir dendi.Tüketici haklarına başvuramıyorm sanırım.Uzun zamandır beklemedeyim.Hiç iyi bir servis hizmeti yok.Bir umut ararlar diye bekliyorum.

mehmetk1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selam g4 ün hepsiburadadan çift simlisini alıp kullanan oldumu, bir sorun varmı 2 sim de aktif calışıyormu?

Zuzzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ah hey !
Ben bir ay olmadi lg g4 aldim ve şey sorucaktim ya.
Çok kolay bir cevabi var gibime geliyor sorumun ama kac haftadir uğraşıyorum bulamadım!
Arka kamerayi aciyorum ancak flaş simgesine tiklayamiyorum yani flas yok.Neden bir turlu cozemedim ayriyetten flas isigini acfim kamersyi acinca o kapaniyor bu sefer lutfen yardim edin .Salak hissediyrum kenimi bu konuda cunku dhsh

hasan.subasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ah hey !
Ben bir ay olmadi lg g4 aldim ve şey sorucaktim ya.
Çok kolay bir cevabi var gibime geliyor sorumun ama kac haftadir uğraşıyorum bulamadım!
Arka kamerayi aciyorum ancak flaş simgesine tiklayamiyorum yani flas yok.Neden bir turlu cozemedim ayriyetten flas isigini acfim kamersyi acinca o kapaniyor bu sefer lutfen yardim edin .Salak hissediyrum kenimi bu konuda cunku dhsh
Flas simgesine tikladiginizda tepki mi gelmiyor, yoksa flas simgesini mi goremiyrsunuz?

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar G4 mü yoksa Note 4 mü almalıyım.

MehmetDevrx105m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Lg G4 kullanıyorum daha 1 aylık bit lg tecrübem var daha önce samsung s serisi kullanıyordum. Htc ve Samsunglarda ayarlar kısmında uygulama yöneticisine girince harici uygulamaları (ör. mx player, Mortal Combat X gibi) hafıza kartına taşıyabiliyordum. Lg G4 te bu durum söz konusu değil. Sd Karta Taşı seçeneği çıkmıyor clean master gibi programlarla denedim ama onlarda da durum değişmedi. uygulamaları taşıyamayınca hafıza sorunu başş gösteriyor. Nasıl yapıcam bunu Lütfen yardım edin.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Merhaba Arkadaşlar Lg G4 kullanıyorum daha 1 aylık bit lg tecrübem var daha önce samsung s serisi kullanıyordum. Htc ve Samsunglarda ayarlar kısmında uygulama yöneticisine girince harici uygulamaları (ör. mx player, Mortal Combat X gibi) hafıza kartına taşıyabiliyordum. Lg G4 te bu durum söz konusu değil. Sd Karta Taşı seçeneği çıkmıyor clean master gibi programlarla denedim ama onlarda da durum değişmedi. uygulamaları taşıyamayınca hafıza sorunu başş gösteriyor. Nasıl yapıcam bunu Lütfen yardım edin.
Öncelikle Ayarlardan Depolama Aygıtı ve USB kısmından hafıza kartına gireceksin ve hafıza kartına format atacaksın.Ondan sonra yine ayarlar-uygulamalar kısmından taşımak istediğin uygulamaya gireceksin, girdikten sonra "depolama, veri" gibi seçeneklerden depolamaya gireceksin.Sol üst köşede "Kullanılan depolama alanın"ın altında "Tamam"a tıklayacak ve bu şekilde hafıza kartına taşıyacaksın.

şerife güldibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada da satılan
LG G4 32 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) kullanan var mı tek sim den farkı var mı ? birine sordum quick remote yok dedi. acil yardımcı olabilir misiniz ?

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
hepsiburada da satılan
LG G4 32 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) kullanan var mı tek sim den farkı var mı ? birine sordum quick remote yok dedi. acil yardımcı olabilir misiniz ?
G4 içerisinde quick remote var tek simden farkı yok Alırken 601k ve üzeri seri nosu olmasına özen gösterin bu serilerde kronik sorun yok bunu anlamanın tek yolu alacağınıı yeri arayıp sormak veya kutu geldiğinde kutuyu açmadan üzerinde seri nosu yazıyor eğer bu dediğim nolarda değilse iade etmeniz çünkü diğer seriler kronik sorunlu.

şerife güldibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G4 içerisinde quick remote var tek simden farkı yok Alırken 601k ve üzeri seri nosu olmasına özen gösterin bu serilerde kronik sorun yok bunu anlamanın tek yolu alacağınıı yeri arayıp sormak veya kutu geldiğinde kutuyu açmadan üzerinde seri nosu yazıyor eğer bu dediğim nolarda değilse iade etmeniz çünkü diğer seriler kronik sorunlu.
çok teşekkür ederim sorumu cevapladıgınız için. siz kullanıyor musunuz ?

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
çok teşekkür ederim sorumu cevapladıgınız için. siz kullanıyor musunuz ?
Hayır ama kullanmışlığım var cihaz gayet başarılı tasarım olarakta erkeklerden çok bayanlara yakışacak bir tasarımı var kibar yani sadece sosyal medya ve spotify kullandığımda sabah 8 den akşam 6 ya kadar sarjı %25-30 arası kalıyordu parlaklık %60 kullanıyordum sabit.

şerife güldibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır ama kullanmışlığım var cihaz gayet başarılı tasarım olarakta erkeklerden çok bayanlara yakışacak bir tasarımı var kibar yani sadece sosyal medya ve spotify kullandığımda sabah 8 den akşam 6 ya kadar sarjı %25-30 arası kalıyordu parlaklık %60 kullanıyordum sabit.
çift sim olanı mı kullanmıştınız ?

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
çift sim olanı mı kullanmıştınız ?
Hayır tek simdi benim kullandığım ama bir farkı yok ithalatçı garantililer türkiyeye getirilen g4 değiller mesela polonyada çift simli ve tek simli g4 satılıyor adamlar çift simliyi onu buraya getiriyor ama burada sadece tek sim satılıyor normalde ikiside satılsa ülkemizde çift sim daha pahalı ama ithalat yolu ile olduğundan tek sim daha pahalı gibi bir durum çıkıyor ortaya bknz. LG G5 H860 çift simli 1800 tl LG G5 Tek simli h850 ithalatçı 2000 tl .)

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
3 gündür dual sim ithalatçı garantili G4 kullanıyorum seri no su 605 le başlıyor herhangi bir sorun yok şimdilik batarya abartıldığı kadar kötü değil. Kamerası ekranı muazzam tasarım kişiden kişiye göre değişir soru olursa alabilirim.

kdb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu hayalet ekran muhabbeti ciddi derecede can sıkmaya başladı. Yazılımsal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Lg servisi aradığımda her zamanki gibi 6 ay saçmalığından bahsettiler. Bu çok büyük bir ayıp. O kadar para karşılığı ekranda abuk subuk silüetler ve hatta bir silüete göre çok daha belirgin izler görüyoruz. Bunu telafi etmeleri gerekirken ekran değişir diyorlar, yok ya! Yani bu problem gerçekten kabul edilebilir gibi değil. Bu sıkıntıdan dolayı cihazı değişime giden arkadaşlar oldu mu? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ne yapmalıyız bu konuda?

şerife güldibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 gündür dual sim ithalatçı garantili G4 kullanıyorum seri no su 605 le başlıyor herhangi bir sorun yok şimdilik batarya abartıldığı kadar kötü değil. Kamerası ekranı muazzam tasarım kişiden kişiye göre değişir soru olursa alabilirim.
Nerden aldınız? diğer g4 lere göre farkı var mı ? Kutudaki sarj cihazı tr uyumlumu ? Quick remote vb uygulamalar var mı cihazda ?

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Nerden aldınız? diğer g4 lere göre farkı var mı ? Kutudaki sarj cihazı tr uyumlumu ? Quick remote vb uygulamalar var mı cihazda ?

Merhabalar. hepsiburada.com'dan Hepsiburada satıcısından aldım diğer LG G4 leri bilmiyorum kuzenimin LG G4'ü var renkleri bile aynı bir fark keşfedemedik henüz Şarj cihazı bildiğimiz hızlı şarj cihazı 2.0 quich charge var ve hızlı şarj oluyor gerçekten kulaklığı QuadBeat orijinal Quick Remote kurulu olarak gelmiyor ama 2 mb lık bir dosya indirip kurabiliyorsunuz.