LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Evet ttnet. iPad'im hücresel veri versiyonlu. Onun kişisel erişim noktasını açıp önce ağa bağlandım, sonra da yine dns ayarlamayı denedim olmadı. Benim kullandığım cihaz TR versiyonu. Bir kısıtlama yapılmış olabilir mi?
Benim cihazda TR.
Dns ayarını yaptıktan sonra cihazdan wifi kapatıp aç dene.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Kardeşim ne uğrasiyon dns ile yükle supervpn yada hotspot shield baglanirsin herhangi bir dns ye

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gelişmiş wifi seçenekleri var ağların üzerindeki menü simgesine bastığımızda açılan. Orada bir şey yapmamız mı gerekiyor acaba?
Boşuna uğraşma nedense olmuyor, ben de çok uğraştım ama olmadı.
Aynı ağda G2 ile yaptığımda olmuyor ama P9 ile yaptığımda oluyor.

inoky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ithalatci garantili aldim telefonu. Teknosa da teshir urunu ile karsilastirdim parlaklikta fark var arkadaslar bu normal mi ?garantiye yollamali miyim ? Yollarsam nasil davranirlar daha once basina gelen var mi bilgilendiren olursa cok sevinirim. Bir de cpu z programindan telefonun isisina bakiyorum film vs izliyorum sicaklik 65.70 derece oluyor. Cool master da 45 C ye kadar cikiyor en az. Normal islemlerde de bazen baya isiniyor 40.45 arasi goruyor bu sorunu yasayan var mi ?

Ekli dosyalar

• IMG-20160522-WA0015.jpg
    IMG-20160522-WA0015.jpg
    125.3 KB · Görüntüleme: 401

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ithalatci garantili aldim telefonu. Teknosa da teshir urunu ile karsilastirdim parlaklikta fark var arkadaslar bu normal mi ?garantiye yollamali miyim ? Yollarsam nasil davranirlar daha once basina gelen var mi bilgilendiren olursa cok sevinirim. Bir de cpu z programindan telefonun isisina bakiyorum film vs izliyorum sicaklik 65.70 derece oluyor. Cool master da 45 C ye kadar cikiyor en az. Normal islemlerde de bazen baya isiniyor 40.45 arasi goruyor bu sorunu yasayan var mi ?
Bu fotoğrafla beraber garantiye gönderebilirsiniz.

salihkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Boşuna uğraşma nedense olmuyor, ben de çok uğraştım ama olmadı.
Aynı ağda G2 ile yaptığımda olmuyor ama P9 ile yaptığımda oluyor.
Bana sorarsanız bu ciddi bir sorun. Ben LG'yi (4446543) arayıp durumu bildirmeyi düşünüyorum. Belki remote call service ile bu işi çözebiliriz, ya da onlar da işin içinden çıkamazlarsa bir dosya oluşturuversinler artık.

kübra öz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim telefonumda en üstte HD+ simgesi çıkıyor bu yeni güncelleme 4.5g volte simgesimidir acaba türk telekomdaki simge ile turkcell deki simgeler farklı mı?

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kullanmadım ama TP Link'ten daha iyidir, şüphen olmasın. Ben şu an S-Link kullanıyorum oldukça memnunum.
S-link'in içindede bazı modellerinde lg batarya dolu bi kaç sitede görmüştüm, tp-linkte aynı onun gibi iki modelinde LG batarya bulundurmakta, ilk olarak tp-linki sipariş ettim ilerleyen zamanlarda xiaomi yide alacağım deneyimleri mi foruma aktaracağım, yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Reaksiyon puanı
0
Abilerim ben lg g4 ü ocakta almıştım güncelleme gelmişti hala yapmadım o sıralar sorun vardı takip ediyordum forumu ama takip edemedim bi 3 ay felan hala güncelleme duruyor 10d deyim ilk aldığım haldeki yani sizce güncelleme yapayımmı daha kötümü oluyor

telefonmanyağı42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş lar inşallah haziran 2016 da ithalatçı garantili g4 almayı düşünüyor um.ithalatçı almamış sebebi 1200 tl bütçe olması .ilk bu fiYAT ta g3 düşünüyor dum ancak çoğu kullanıcı oyun performans inin "-"olduğunu söyledi ve bana g4 almamı önerdiler .tamam g4 iyi de ithalatçı garantili de sorun çıkar mi oyun oynatır mi

BehzatKomser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu yaklaşık bir ay önce aldım. şarjı normal gidiyordu bu son zamanlarda telefon boştayken bile gitmeye başladı. öyle çok uygulamada kullanmıyorum. Konum,senk,led falan hepsi kapalı tek wifi açık neden kaynaklanır acaba?
Screenshot_2016-05-28-16-42-15.png

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaş lar inşallah haziran 2016 da ithalatçı garantili g4 almayı düşünüyor um.ithalatçı almamış sebebi 1200 tl bütçe olması .ilk bu fiYAT ta g3 düşünüyor dum ancak çoğu kullanıcı oyun performans inin "-"olduğunu söyledi ve bana g4 almamı önerdiler .tamam g4 iyi de ithalatçı garantili de sorun çıkar mi oyun oynatır mi
İthalatçı garantili olunca cihaz lite vs olmuyor. Latin Amerika ya da Avrupa cihazı oluyor. Yani oranın güncellemelerini alabiliyorlar. Bu yüzden de ithalat cihazları güncellemeri TR cihazlarına nazaran çok daha önce alır. Bu cihazlar Türkiye'ye LG garantisiyle değil de bu cihazları ithal eden distribütörün garantisine tabi oluyor.

Yani sizin için tek farkı kutudan LG TR garantili olarak çıkması olacak.

BearTed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburada.com İthalatçi garantili g4 alınır mı sıkını cıkar mı bootloop gibi alanlar varmı yardımcı olurmusunuz.

Sabri Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok büyük bir problemim var. Servise gönderdiğim g3 cihazım g4 olarak sıfır kapalı kutu olarak geldi.Dün öğlen saat 12.30 da teslim aldığım cihazı saat 13.00 da kurdum ve sarjı saat 3buçuk gibi bitirdim. Kapalı halde sarj etmek istedim ve telefon 5-6 saat boyunca hep yüzde 1 yazdı. Şu an da sadece kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor ve sarj almıyor. Sıfır gelen bu cihazın problemi nedir? Bunu yaşayan ya da yardımcı olacak var mı ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar çok büyük bir problemim var. Servise gönderdiğim g3 cihazım g4 olarak sıfır kapalı kutu olarak geldi.Dün öğlen saat 12.30 da teslim aldığım cihazı saat 13.00 da kurdum ve sarjı saat 3buçuk gibi bitirdim. Kapalı halde sarj etmek istedim ve telefon 5-6 saat boyunca hep yüzde 1 yazdı. Şu an da sadece kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor ve sarj almıyor. Sıfır gelen bu cihazın problemi nedir? Bunu yaşayan ya da yardımcı olacak var mı ?

Başka bir şarj cihazı dene şarj aletinde problem olabilir eğer şarj altei sağlamsa direk telefonu geri gönderin değişime

zaferuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g4 TR garantili 1530 lira hepsibuarada.com da var alıcam fakat şu 500lü sorun var diye dönen eski seriden gönderirler diye çekiniyorum sizlerin tavsiyesi nedir ?

tt.çotanak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostlar hepsiburada.com dan hepsiburadanın kendisi 1.279TL ye sattığı ithalatçı garantili LG G4 alınır mı ?