LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
V20g, 6.0'ın son sürümü oluyor.
5.1'e dönüp cihazdan güncelleme yaparsan v20d'ye sonra v20g'ye yükseltiyor.Onun için LG Bridge ile güncelleme yapmak lazım, direk v20g'ye yükseltiyor.Ara güncellemelerle uğraşmaya gerek kalmıyor.
yani siz şu an 5.1 sürümünü kullanıyorsunuz :D:D ?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
hocam öncelikle okuyup cevap verdiğiniz için teşekkürler. şimdi güncellemeler ülkelere göre farklılık mı göstermekte. yani bu bir sorun değil öyle mi. bi de sorun ghost touch değil o konuda sıkıntı yok ama ghost screen olayı var ekranda. gm 5 plusla takas düşünüyorum ama ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. teşekkürler.
Ghost Screen denilen olay normal de "Amoled" ekranlarda oluyor ve "Kalıcı"dır.Lg G4'deki benzer ama "Kalıcı" deil.Panel teknolojisinden kaynaklanıyor.Daha iyi beyaz ve kırmızı renk verebilmek için paneldeki piksellerde kırmızı "yeni teknoloji" ile biraz artırıldı.Eğer cihaz "Amoled" panel olsaydı şimdiye ben çoktan değiştirmiştim.Sıkıntı yok.GM5'e de değmez.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ghost Screen denilen olay normal de "Amoled" ekranlarda oluyor ve "Kalıcı"dır.Lg G4'deki benzer ama "Kalıcı" deil.Panel teknolojisinden kaynaklanıyor.Daha iyi beyaz ve kırmızı renk verebilmek için paneldeki piksellerde kırmızı "yeni teknoloji" ile biraz artırıldı.Eğer cihaz "Amoled" panel olsaydı şimdiye ben çoktan değiştirmiştim.Sıkıntı yok.GM5'e de değmez.
Neydi, neydi diye düşürken sonunda buldum.Ekstra olarak panelin arkasında renkleri bozmamak için metal olmadığı için çok ısınıyor ve bu da direk kırmızıyı etkiliyor.Ghost Screen'in dikkat ettiysen eğer "kırmızı" renk gölge oluşuyor.Meselenin ana açıklaması bundan ibaret.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Beyler uzun zaman sonra bir şey farkettim LG G4 te göz sensörü yokmu? Yani hani web sayfalarında gezerken gözü takip edip ekran kapanmasını engelliyor. G3 kullanirken vardi.

manisalizeybek45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce LG G4 ALDIM.Quick Remote YOK ÇILDIRCAM.Bilgisi oln vr mı? ltf yardım

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayarlardan telefon hakkında güncelleme merkezi bölümüne gir orda var ordan yükleyin

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sattım G4 ü bu ha patladı ha patlıcak diye strese girmek mantıklı gelmedi en iyi fiyat performans cihazı olsada. G3 ten sonra ekranın kötüsününde denk gelmesi etkili oldu satmamda.
d6f43b1ebec54a7e97cdb2e4f6a0b49c.jpg

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Oneplus one kullanıyordum. 3 ü beklicem bakalım beklentilerimizi karşılarsa en büyük aday şuanda.

omerfarukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selamlar ben LG G4C (compact) kullanıcısıyım daha 3 gün oldu alalı. şarjım %100 iken uykudayken bikaç saatte 97 ye düşüyor 70 deyken de sabaha kadar 65 e falan düşüyor sizce normalmi bu arada android 6.0 kullanıyorum daha yeni aldığım için sonra düzelirmi??? ne yapmalıyım ????

salihkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Arkadaşlar... Ne yaptım ne ettimse bu telefonda DNS değiştirmeyi başaramadım. 6.0 ve en son yazılım sürümü yüklü. Youtube'da yer alan videoyu takip ederek adımları uyguladım ama bende başarısız oldu.

DNS numaralarını doğru bir şekilde girdiğimde kaydet butonuna tıklanmıyor. Oradaki IP adresini silip aynısını tekrar yazdığımda kaydetmeyi başarıyorum ancak bu sefer de bağlantı kayboluyor. Bu işi otomatik yapan programlardan birini de denedim sonuç değişmedi. Bu durum git gide canımı sıkmaya başladı. Yardımcı olacaklara şimdiden minnettarım.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Arkadaşlar... Ne yaptım ne ettimse bu telefonda DNS değiştirmeyi başaramadım. 6.0 ve en son yazılım sürümü yüklü. Youtube'da yer alan videoyu takip ederek adımları uyguladım ama bende başarısız oldu.

DNS numaralarını doğru bir şekilde girdiğimde kaydet butonuna tıklanmıyor. Oradaki IP adresini silip aynısını tekrar yazdığımda kaydetmeyi başarıyorum ancak bu sefer de bağlantı kayboluyor. Bu işi otomatik yapan programlardan birini de denedim sonuç değişmedi. Bu durum git gide canımı sıkmaya başladı. Yardımcı olacaklara şimdiden minnettarım.
Gelismis ayarlara tiklayinca sifreyi tekrar gir ondan sonra dns ayarlarini yap.

salihkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gelismis ayarlara tiklayinca sifreyi tekrar gir ondan sonra dns ayarlarini yap.
İlgin için teşekkürler...

Gelişmiş ayarlara girince şifreyi yazdım.
Ağ geçidi ve IP adresini olduğu gibi bıraktım, proxy yok olarak seçili,, IP seçim kutusunda Static seçtim ve DNS numaralarını yazdım (Google) fakat nedense hala kaydete basılmıyor. Bir şeyi eksik mi yapıyorum?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
İlgin için teşekkürler...

Gelişmiş ayarlara girince şifreyi yazdım.
Ağ geçidi ve IP adresini olduğu gibi bıraktım, proxy yok olarak seçili,, IP seçim kutusunda Static seçtim ve DNS numaralarını yazdım (Google) fakat nedense hala kaydete basılmıyor. Bir şeyi eksik mi yapıyorum?
İpb ve ağ geçidini boş bırakmayacaksın.
Hepsini dolduracaksın.
Örnek
İp 192.168.1.128
Ağ 192.168.1.1
Süre 24
Dns1 8.8.4.4
Dns2 8.8.8.8
Şifreyi yazmayı unutma.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İpb ve ağ geçidini boş bırakmayacaksın.
Hepsini dolduracaksın.
Örnek
İp 192.168.1.128
Ağ 192.168.1.1
Süre 24
Dns1 8.8.4.4
Dns2 8.8.8.8
Şifreyi yazmayı unutma.
Arkadaş onu yapmış ama yine de olmadığını söylüyor. Haklı da. Ben de G2 kullanırken yapamamıştım. Aynı sorun vardı. Ama Huawei P9'da IP girmeye gerek kalmadan kabul etti.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaş onu yapmış ama yine de olmadığını söylüyor. Haklı da. Ben de G2 kullanırken yapamamıştım. Aynı sorun vardı. Ama Huawei P9'da IP girmeye gerek kalmadan kabul etti.
71e4c128689238182135339498491257.jpg
87ab225caad53ef264c1667869812f49.jpg

Bir tanesini eksik girdiğin zaman "Kaydet" tuşu "Soluk Gri" oluyor.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Paylaştığın resimdeki bilgilerle bağlanmayı başarabildin mi? Ben kaydetmeyi bu sefer başardım ancak ağ için internet kullanılamıyor dedi. Çok tuhaf...
Başka bir dns kullan.Bir de bunun sebebi modemden daha doğrusu internet sağlayıcısından kaynaklanıyor.Bir ara ben dns olmadan internete giremiyordum.

salihkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başka bir dns kullan.Bir de bunun sebebi modemden daha doğrusu internet sağlayıcısından kaynaklanıyor.Bir ara ben dns olmadan internete giremiyordum.
Bilgisayarımda şu an dns kullanıyorum. iPad'imde de tanımlamayı başardım ama bu telefonda neden olmadı hala anlayamıyorum. Yandex dns (77.88.8.8, 77.88.8.1) de denedim sonuç değişmedi.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bilgisayarımda şu an dns kullanıyorum. iPad'imde de tanımlamayı başardım ama bu telefonda neden olmadı hala anlayamıyorum. Yandex dns (77.88.8.8, 77.88.8.1) de denedim sonuç değişmedi.
Dns oldu ve internete girebildim.
Dediğim gibi cihazla alakalı değil.

salihkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başka dene diyeceğim ama yine olmayacak.İnternet TTNet mi?
Evet ttnet. iPad'im hücresel veri versiyonlu. Onun kişisel erişim noktasını açıp önce ağa bağlandım, sonra da yine dns ayarlamayı denedim olmadı. Benim kullandığım cihaz TR versiyonu. Bir kısıtlama yapılmış olabilir mi?