LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orhan çolakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g4 video çekimi kötü görüntü sürekli sağdan soldan yalpalıyor ve titiriyor keşke g4 almasaydım pişmanım

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Sağdan soldan yalpalama dediğiniz şey titreşimi azaltmak için kullanılan optik imaj sabitleyicisi ya da lazer fokus olabilir

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Arkadaşlar bende 1 haftadır lg g4 dual sim kullanıyorum hepsiburadadan aldım ith. gar. Seri numarası 605 le başlıyor tek sorunum şarjı çok hızlı bitiyor.

orhan çolakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağdan soldan yalpalama dediğiniz şey titreşimi azaltmak için kullanılan optik imaj sabitleyicisi ya da lazer fokus olabilir
olabilir ama keşke bu titremeler olmasaydı bundan önce kullandığım asus zenfone 5 katbe kat daha sorunsuz ve net çekiyordu videoyu

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lg g4 yerine huawei p8, htc m8,9 modellerni tercih etseydiniz g4 lerdeki kronik sorunlar can sıkıyor 6.0 güncellemesi ile çoğu kişi anakart sorunu yaşıyor .
6.0 ile alakalı değil sorunlar. Telefonun donanımında sıkıntı var. Aslında telefonun kendisi sıkıntı :)

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Bir kaç gündür telefonumda ekran döndürme açık olduğu halde ekran yan yatmıyor. Kapatıp açıyorum sorun yinede düzelmiyor. Acaba neyden kaynaklı olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bir kaç gündür telefonumda ekran döndürme açık olduğu halde ekran yan yatmıyor. Kapatıp açıyorum sorun yinede düzelmiyor. Acaba neyden kaynaklı olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim
Aynı sorunu G3 te yaşamıştım cihaza su kaçmıştı garantiye gönderdiğimde anakart değişimi yapıldı. Yazılımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonu düz bir zemine koyun ve sensör ayarlarını kalibre edin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Düz zemine koyup ayarla diyorum ama ayarlanamıyor tekrar deneyin diyor sürekli
Tam olarak yerini bilmiyorum kullanmadığım için. Ekran ayarlarında yoksa hareket ayarlarındadır muhtemelen. Ekran ayarlarında bulamazsanız, Genel ayarların içinde araştırın.

adaline2303

Asistan
Reaksiyon puanı
9
g4 alacaktım internette bir sürü kötü yorum bördüm anakart hatası bootloop vs gözüm korktu lütfen yardımcı olur musunuz?

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Seri numarasina göre değişiyor benimkisi 605 le basliyodu sorun çıkmadı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G4 mü G Flex 2 mi?
Aynı sanırım donanımları.
G Flex 2'nin kameraları G3 ile eşdeğer, onun dışında oldukça iyi bir cihaz. Kamera çok önemli değilse, G Flex 2 daha mantıklı. Isınma sorunu hepsinde yok ya da belki de sadece ilk serilerde vardır. Sorunsuz serilerde telefon hiç ısınmıyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Fiyatı çok uygun da arkadaş tavsiye istedi 1500 TL'ye kadar, 1100 TL'ye G Flex 2 var, 1500 TL civarına düşmüş pek 810'lu telefon yok galiba.

kdb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefon kendiliğinden, kapalı olduğu halde mobil veriye bağlanıp tl yiyor. Paket bitince oluyor hep bu. Çözümü bilen var mıdır?

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar 1.5 aya yaklaştı dual simli G4 um almayın arkadaşlar almayın telefon alev topuna dönüyor 3-4 dakikalik kullanim ile normal kullanim bu bir de 4k video çekince dokunamiyorsunuz korkuyorsunuz arkadaşlar video da ses kaydinda bir sorun var once elim mikrofonu kapatmistir dedim yok alakası yok telefon almiyor sesi yani işlemcisi vs hızlı arka kamerasi muazzam ama değmez arkadaslar o fiyata daha ortalama bir kamerali telefonu alip daha stabil kullanırsınız gönlünüz rahat eder bir şarj yiyor yemin ederim akil mantik almıyor ya sanki bir bir azalmiyor da 2 2 azalıyor yani yok böyle bir şey kendi şarj aleti yoksa yavaş şarj oluyor tansiyonum 20 oldu sinirden bak ya ulan 1250 TL amiral diye aldik ama dedikleri kadar varmış Tolga video ses kaydini elestirdiginde inanmamıştım ama bu ne ya bir de 3 sene kullanmam lazim bunu ne halt edeceğim bilmiyorum elimde patlamasa iyi almayın arkadaşlar gidin başka bisi alin

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Arkadaşlar 1.5 aya yaklaştı dual simli G4 um almayın arkadaşlar almayın telefon alev topuna dönüyor 3-4 dakikalik kullanim ile normal kullanim bu bir de 4k video çekince dokunamiyorsunuz korkuyorsunuz arkadaşlar video da ses kaydinda bir sorun var once elim mikrofonu kapatmistir dedim yok alakası yok telefon almiyor sesi yani işlemcisi vs hızlı arka kamerasi muazzam ama değmez arkadaslar o fiyata daha ortalama bir kamerali telefonu alip daha stabil kullanırsınız gönlünüz rahat eder bir şarj yiyor yemin ederim akil mantik almıyor ya sanki bir bir azalmiyor da 2 2 azalıyor yani yok böyle bir şey kendi şarj aleti yoksa yavaş şarj oluyor tansiyonum 20 oldu sinirden bak ya ulan 1250 TL amiral diye aldik ama dedikleri kadar varmış Tolga video ses kaydini elestirdiginde inanmamıştım ama bu ne ya bir de 3 sene kullanmam lazim bunu ne halt edeceğim bilmiyorum elimde patlamasa iyi almayın arkadaşlar gidin başka bisi alin
Aynen haklısın hocam bende 3 ay önce vatandan aldım sıkıntı yoktu ta ki geçen haftaya kadar. Acayip ısınmaya ve ekran döndürme açık olmasına rağmen dönmemesine sinir oluyorum. İos pahalı diye android deneyelim dedik demez olaydım bende mecbur en az 2 sene kullanacam. Geçmiş olsun

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Aynen haklısın hocam bende 3 ay önce vatandan aldım sıkıntı yoktu ta ki geçen haftaya kadar. Acayip ısınmaya ve ekran döndürme açık olmasına rağmen dönmemesine sinir oluyorum. İos pahalı diye android deneyelim dedik demez olaydım bende mecbur en az 2 sene kullanacam. Geçmiş olsun
Aynen benimkide dual sim ekran geç dönüyor, teelfonu hiç kullanmadığım halde sarji hizli bitiyor ve dediginiz gibi çabuk ısınıyor.