levsa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 317
Aynen hocam.bende bir iki saat fazla şarj süresi olsun isterim ama yok GPS çalışmadı yok kamera durduruldu yok telefon çalıyor sesi çıkmıyor kapandı açılmadı falan uğraşamam. Bende s3 telefon ile çok kurcalamisdim romlari bir tek cm idare ediyordu yalnız o adamlarda kameraya hiç önem vermiyorlardi.hadi s3 ok ama note 4 u kamerasından vazgeçemem. .gerçi custom roma stok kamera yukleyebiln birkaç arkadaş var ama telefonun brick olma riskinde garanti bayağı bayağı geçmeden göze alamam açıkçasıDoğru. Uzun zamandır s2 mde custom romlarin hepsini kullandım. Hadi s2 de fark yarattı yalan değil ama note serisi gibi bir takım farklı fonksiyonları olan telefonda custom rom bence de abuk olur. Marshmallow lu hali gayet iyi. N de de muazzam bir değişiklik yok gibi...Custom rom henüz bence de mantıklı değil. Bi cyanogenmod da gördüm note 4 icin o da çok düz olmuş. Su anda sırf android dünyasını takip için s2 mi simsiz kullanıyorum custom rom ile. Baktım note 4 e cyanogenmod yuklersem note 4 umle s2 im arasında neredeyse fark kalmayacak![]()