Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Fotolar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-07-11-20-05-14.png
    Screenshot_2016-07-11-20-05-14.png
    811.7 KB · Görüntüleme: 561
  • Screenshot_2016-07-11-20-05-19.png
    Screenshot_2016-07-11-20-05-19.png
    595.1 KB · Görüntüleme: 332

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar..
Dün android 6.0 sürümünde ilk kez video çektim.
Ancak kamerayı açtıktan son video butonuna bastıktan sonra çekim başlatırken bir iki kez başlatma hatası verdi
Ve kamerayı kapatıp açma suretiyle 3.denemede çalıştı.

Dün gün içi sonra iki video daha çektim.
Başlatırken hata vermedi.
Siz de videoyu çalıştırıp dener misiniz?
Veya denediniz mi?
Teşekkürler.:)

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Pil ömrüne bir ilave daha:
Ben %5 ile %0 arası şarj ediyorum.
Yani her şarjda %15 daha fazla kullanıyorum.
Bu iki gün dayanan şarjda 3-5 saat ilave kullanım yapar. Yani avantajlı.
Ayrıca bir şarjı daha uzun kullandım için ..kabaca %20 de şarj eden 1000 şarja ulaşıp..pil bittiğinde ben daha 850 şarja gelmiş oluyorum.
Bilmem anlatabildim mi?.:):)

farukbas77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iki sorum olcak birincisi cihazımızın üretim tarihini nasıl öğrenebiliriz? İkincisi istanbul pazarlama ticaret ltd. garantisi distribütör mü yoksa ithalatçı mı?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar..
Dün android 6.0 sürümünde ilk kez video çektim.
Ancak kamerayı açtıktan son video butonuna bastıktan sonra çekim başlatırken bir iki kez başlatma hatası verdi
Ve kamerayı kapatıp açma suretiyle 3.denemede çalıştı.

Dün gün içi sonra iki video daha çektim.
Başlatırken hata vermedi.
Siz de videoyu çalıştırıp dener misiniz?
Veya denediniz mi?
Teşekkürler.:)
Ben kullaniyorum hic hata almadim arkadasim..3.parti nir fotograf yada video programi yuklu ise kaldir bir oyle dene iatersen.eger yok ise kamwra ayarlarini sofirla baktin olmadi format.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar iki sorum olcak birincisi cihazımızın üretim tarihini nasıl öğrenebiliriz? İkincisi istanbul pazarlama ticaret ltd. garantisi distribütör mü yoksa ithalatçı mı?
Googlw playde phone info diye bir program var indir ondan ogrenirsin.phone infomuydu samsung phone infomuydu unuttum ama..daha gecen gun ben kullandimdi sonra sildimdi

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar merhaba ben telefonu aldigim zaman uzaktan kumandayi devre disi birakmistim simdi etkinlestirmek icin ariyorum da yok devre disi uygulamalarda nerde olabilir acaba bi tahmininiz var mi

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Uzaktan Kumanda Uygulaması Peel Smart Remote Ordan Ayarlayabilirsiniz

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu samsung bu gidişle kendi sonunu getircek exynosu niye amiral gemiledfe kullanır ki rom bulamıyoruz.zaten grafik birimi berbat bu exynosun.Artısımdan çok eksisi var acaba merak ediyorum exynosdan tek nefret eden ben miyim

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar cq serisini(6.0)ı rootlayabileceğim bişi verebilirmisiniz

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
S7 romu var xda da 6.0.1 polonya romunun ustune kurarsam problem yasar miyim?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
arkadaşlar yardımcı olur musunjz
Hayırlı geceler. Bende az önce topladım tablodan benimki de aynı çıkmadı. Fakat bunun problem olabilecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Ama yine de sebebini bilen arkadaşlar varsa söyleyebilirler.

thenegative57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Telefonumda sorun var. 5-6 ay önce başladı sorunum. Başlarda telefonumun şarjı %8 e indiğinde aniden kapanıyordu ama gün geçtikte bu %8 daha arttı %30 seviyelerine kadar geldi. Telefonun şarjı yokken 30 a şarj ettiğimde sorun yok ama %100 e şarj ettiğimde %30 a düştüğünde kapanıyor telefon. Normalde telefon kapandığı zaman tekrar açmaya çalıştığımda şarj %0 gösterip bir kaç saniye sonra tekrar kapanıyor ama bazen bataryayı çıkarıp taktığımda telefon %30 da kapandıysa %25 te açılıyor bir kaç dakika daha dayanıyor sonra tekrar kapanıyor(kapandıktan sonra yine 0 oluyor). Sorunun bataryada olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım belki telefonda da olabilir sizce sorun nerede ? Bataryada gözle görülür şekilde şişme yok, emin olamadım sorun telefonumda olsa nasıl bir sorun olabilir. Sorun yazılımsal değil stock rom ve stock kernele döndüm (cq türkiye romu) sorun yine devam etti. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Merhaba,
Telefonumda sorun var. 5-6 ay önce başladı sorunum. Başlarda telefonumun şarjı %8 e indiğinde aniden kapanıyordu ama gün geçtikte bu %8 daha arttı %30 seviyelerine kadar geldi. Telefonun şarjı yokken 30 a şarj ettiğimde sorun yok ama %100 e şarj ettiğimde %30 a düştüğünde kapanıyor telefon. Normalde telefon kapandığı zaman tekrar açmaya çalıştığımda şarj %0 gösterip bir kaç saniye sonra tekrar kapanıyor ama bazen bataryayı çıkarıp taktığımda telefon %30 da kapandıysa %25 te açılıyor bir kaç dakika daha dayanıyor sonra tekrar kapanıyor(kapandıktan sonra yine 0 oluyor). Sorunun bataryada olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım belki telefonda da olabilir sizce sorun nerede ? Bataryada gözle görülür şekilde şişme yok, emin olamadım sorun telefonumda olsa nasıl bir sorun olabilir. Sorun yazılımsal değil stock rom ve stock kernele döndüm (cq türkiye romu) sorun yine devam etti. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Bence servise gotur ve yeni pil iste israrla.yazilim yukleyip vermeyin de.ya pilinde ya sarj soketinde sorun olabilir.tahminim aervis yenibpil verip sokwti degiatirebilir giderken sarj cihazinida yaninda gotur belki isteyebilirler..pili kalibre etmeyide deneyebilirsin ama pili degistirtmeyi basarirsan hic ugrasmadan cozersin olayi..pili kalibre etme olayi ile ilgili bikac sayfa once bir yazi joymusdum inada bir goz at ve yap iatersen bir kaybin olmaz .ama kesian cozum servisin ucretsiz pil ve aoket degisimidir diye tahmin ediyorum

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Her cuatom rom problem yaratir.problem yaratmayan coustom yoktur.mutlaka bazi ozellikler calismayacak ve zamanla romda sikintilar olacaktir.bu sizin tercihinize kalmis.mesela cm romlarini kullanirsan kamera stock gibi guzel cekmez.baska romda baska uygulama atiyorum gps atiyorum wifi stabil calismaz...tercih sizin.bunu da deneyerwk anca ogrenebilirsiniz.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Her custom rom problem yaratir.problem yaratmayan coustom yoktur.mutlaka bazi ozellikler calismayacak ve zamanla romda sikintilar olacaktir.bu sizin tercihinize kalmis.mesela cm romlarini kullanirsan kamera stock gibi guzel cekmez.baska romda baska uygulama atiyorum gps atiyorum wifi stabil calismaz...tercih sizin.bunu da deneyerwk anca ogrenebilirsiniz.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hayırlı geceler. Bende az önce topladım tablodan benimki de aynı çıkmadı. Fakat bunun problem olabilecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Ama yine de sebebini bilen arkadaşlar varsa söyleyebilirler.
Farklı bir pil programı ile de tablodan tekrar topladım yaklaşık aynı geldi. Bu arada şunu farkettim Android in kendi pil programı bazı sistem uygulamalarının pil kullanımlarını göstermiyor. Dolayısıyla sizin sorduğunuz farklılık oradan kaynaklanıyor.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Selamlar. Şarjın hangi uygulamalara ne kadar gittiğini gösteren tabloya baktım fakat yüzdeleri toplayınca yüzde yüz etmiyor fotoğrafta da gördüğünüz gibi. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 6766 Ekli dosyayı görüntüle 6767

Farklı bir pil programı ile de tablodan tekrar topladım yaklaşık aynı geldi. Bu arada şunu farkettim Android in kendi pil programı bazı sistem uygulamalarının pil kullanımlarını göstermiyor. Dolayısıyla sizin sorduğunuz farklılık oradan kaynaklanıyor.

farukbas77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 4 de uygulama yöneticisinden çalışan uygulamaların ne kadar ram den kullandığını göremiyorum yardımcı olabilir misiniz??

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Her custom rom problem yaratir.problem yaratmayan coustom yoktur.mutlaka bazi ozellikler calismayacak ve zamanla romda sikintilar olacaktir.bu sizin tercihinize kalmis.mesela cm romlarini kullanirsan kamera stock gibi guzel cekmez.baska romda baska uygulama atiyorum gps atiyorum wifi stabil calismaz...tercih sizin.bunu da deneyerwk anca ogrenebilirsiniz.
Bunu en son 5 yil once duymustum o gunden bugune kadar bu islerdeyim, problem olurmu sorusunu 6.0.1 note 4 stockunun uzerine kurmaya dair uyumlumu diye sormustum, genede guzel yorumunuz icin tesekkurler

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bunu en son 5 yil once duymustum o gunden bugune kadar bu islerdeyim, problem olurmu sorusunu 6.0.1 note 4 stockunun uzerine kurmaya dair uyumlumu diye sormustum, genede guzel yorumunuz icin tesekkurler
Aslinda sordugunu sonradan anladim jeton gec dustu ama bir sure gectikten sonra cevabi silemedigim icin kalmisdi :) :) asil sordugun icin birkac yerde daha gordum arastirma yapan biri kurmus sorun yok yazmisti ama tabi sonradan ne oldu bilemiyorum dostum :)