Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Acayip sıkıldım. Öyle böyle degil.
Ne kadar dı onun fiyatı?@ConfickerBelasi A-101'de Airties marka kablosuz ağ genişletici vardı. WPS bağlanabilme ve 3 Lan girişi, prize takılıyor. Baktım bulamadım kasadaki adama anlatmaya çalıştım bana powerbank mi dedi. Ne diyon bu işe?
35 lira diye hatırlıyorum. İnternette 60 lira civarı.Ne kadar dı onun fiyatı?
50 lira fiyat koymuslar35 lira diye hatırlıyorum. İnternette 60 lira civarı.
Yanlış olmuş yazdım yukarı50 lira fiyat koymuslar
Cok degil mi ? Bir de bunlar toptan alip satiyor. Uygun olmasi gerekirdiYanlış olmuş yazdım yukarı
İnternette 60 lira civarı, alınabilir bence.Cok degil mi ? Bir de bunlar toptan alip satiyor. Uygun olmasi gerekirdi
Ne zaman satılacak bu ürün? Göremedim tarihiniİnternette 60 lira civarı, alınabilir bence.
Olabilirim ama isteğince oluyor mu? Bir de nereden çıktı ki şimdi bu konu?Hocam mod olmak gibi bir isteğin varmı ?![]()
Meraktan sordum, moderatör havası var da ondan. Alım olduğu zaman genellikle alınıyor diye biliyorum.Olabilirim ama isteğince oluyor mu? Bir de nereden çıktı ki şimdi bu konu?
Alınlar ne zaman bende olmak isterim . AlırşarsaMeraktan sordum, moderatör havası var da ondan. Alım olduğu zaman genellikle alınıyor diye biliyorum.
@ConfickerBelasi A-101'de Airties marka kablosuz ağ genişletici vardı. WPS bağlanabilme ve 3 Lan girişi, prize takılıyor. Baktım bulamadım kasadaki adama anlatmaya çalıştım bana powerbank mi dedi. Ne diyon bu işe?
Şehirlerarası, bir yerleşim merkezine yakın yerde. Merkez içi olsa tamam da 20-30km boyunca 50 idi sınır.Yol üzerinde okul varmi?
Az kazan ama helal kazan...Allah yanlışa düşenlerden etmesin...Ayda yaklaşık 2500 TL kazanmak ister misiniz?
Amelelik yapın(!).
Zahmetsiz rahmet olmaz. Alın terinizle kazanın, helal kazanın..
Amin..Az kazan ama helal kazan...Allah yanlışa düşenlerden etmesin...