SucsuzGenc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Bizede ders verirsin artıkEvet. Ve bu oyuna yaptigim 15-20 tane daha modum var(havamiz olsun
)

Bizede ders verirsin artıkEvet. Ve bu oyuna yaptigim 15-20 tane daha modum var(havamiz olsun
)
Bu namıssız söktürttü kendini bana. 2 gün bilgisayarsızımArkadaşlar gün belirsek girsek beraber. Hazır indirimler var. Almamış olanlar almıştır. Sohbet muhabbet takılırız.
2-3 güne anca toplanılır zaten.Bu namıssız söktürttü kendini bana. 2 gün bilgisayarsızım
Çek benzinliğe 2 saat facede takılOyunu yeni satın alan kişilerin mp'ye girebilmesi için 2 saat oynama süresi olması gerekmekte duyrulur.
Bana mı dedin?Niye bozdunki...
Bana dediNiye bozdunki...
Bana dediFan temizliği olumlu sonuç vermedi ve daha beter oldu. Üni'ye geç alalım diyolar?
Benim eski bilgisayar da öyleydi farklı ram kombinasyonları deneyince çalışıyordu. Bazen 1-2 hafta sürüyordu ama yine yarı yolda bırakmıyordu.Bana dediFan temizliği olumlu sonuç vermedi ve daha beter oldu. Üni'ye geç alalım diyolar?
Mercedes Actros kullanıyordum virajlara girerken yükle tekerlek dönmeyince el frenine basıp bırakıyordum tır kayıyor gibi oluyor topluyordu efsane oluyordu doğru kullanıldığında ben şuan daha singleda 10 levelim volvonun ilk arabası varya fh16 mı fh classic mi bilmiyorum tam onu aldım onun motoru geliştirdim 700 bg lik motor var üstünde 20 ton kimyasal yükle 140-150 gidiyorum şirketede 2 karı aldım mis gibi tırcı onlarda4x2 kullanıyorum volvo fh 730 luk muydu neydi? Bi ara da Man txz 680 lik ti galiba 6x2 kullanıyordum orta teker aks lı. Güncelleme lerden sonra yol tutuşu değişti sanki bende volvo ya geçtim.
Şehir içinde 80-90 gidiyorum virajlarda el firenine asılıyorum yanlaya yanlaya gidiyordum.Mercedes Actros kullanıyordum virajlara girerken yükle tekerlek dönmeyince el frenine basıp bırakıyordum tır kayıyor gibi oluyor topluyordu efsane oluyordu doğru kullanıldığında ben şuan daha singleda 10 levelim volvonun ilk arabası varya fh16 mı fh classic mi bilmiyorum tam onu aldım onun motoru geliştirdim 700 bg lik motor var üstünde 20 ton kimyasal yükle 140-150 gidiyorum şirketede 2 karı aldım mis gibi tırcı onlardaeskiden mercedesin ilk çıktığı dlc mi güncellememi o zaman hep volvo kulanıyordum geçtim mercedese çok iyiydi yol tutuşu hızlanması felan sonra 2 sürüm geçti bir güncelleme geldi bir şey oldu mercedes kullanmıyorum volvo kullanıyorum birde gözüm 26 levelde açılacak olan scania da çok merak ediyorum nasıl diye yoksa hiç scania kullanmışlığım yok neredeyse ama şu şase olayını detaylı bilen biri anlatırsa iyi olur.
Retarderi çözemedim bende otomatik retarder de ama hep o kol sağ en üstte duruyor hiç ellemedim hiç ihtiyacım olmadı.Şehir içinde 80-90 gidiyorum virajlarda el firenine asılıyorum yanlaya yanlaya gidiyordum.
Retarder nasıl kullanılıyor ya? En yükseğe alsam bile istediğim yavaşlamayı alamıyorum gerçek hayatta otobüscüler bir kademe çekse otobüs hemen yavaşlıyor. O an frene mi basmak lazım?
12 levelmişim baktım az oynayayım dedim zaten azıcık param var onlada gittim tırla kaza yaptım takla atıp karşı şeride geçtim yürek yemişim tabi 24 tonla 140 la hem yokuş aşağı in hem de sağa doğru in yer miBen Manuel vites kullanıyorum retarder çok işe yarıyor. Hızlı gidiyorsan ve kısa mesafede durmak istiyorsan retarderi sona alıyorum o da manual freni de basıyorum hatta vitesi direk boşa alınca efsane duruyor tir yapışıyor öne doğru. Güncellemeler ile tirlarin yol tutuşu değişiyor. Önceden daf kullanırdım hep virajlara en rahat o giriyordu da fren çok kötü ondada. İlla bi yerlere çarpıyorum. Volvo da tüm özellikler toplanmış şekilde bana göre. Fren iyi hızlanma süper vs. Scania tavsiye etmem çok yalpaliyor virajda motor sesi de hiç yok vitesi ne zaman değiştireceğini anlamıyorsun vs. Ford un tirini bekliyordum gelmedi. 46 levelim şuan online giriyorum oyuna hep
Evet yario yakit tasarrufu sagliyor yagmurlu havada daha iyi tutus sagliyor eger lastikleri hic tamir etirmez iseniz hasari arttikca lastigin sadece yol tutusu azalio drift yapmak icin ideal .dSa ets 2 de tekerlekleti gelistirmek bi ise yararmi