- Reaksiyon puanı
- 1,317
Dlc olarak gelicekGüzel haber. Ama DLC değil de güncelleme olarak verseler süper olur. Her şey para değil değil mi?![]()

Dlc olarak gelicekGüzel haber. Ama DLC değil de güncelleme olarak verseler süper olur. Her şey para değil değil mi?![]()
Sorun değil ya. Alırız. 10 tl bizden önemli mi?Dlc olarak gelicekfiyati 10 tl olucak sanirim.
Cogu zaman 5tl oluyor indirimle daha ne kadar ucuzlamasini bekliyorsunAmerican Truck Simulator çıkınca bu oyun ucuzlar mı? [emoji14]
Ben 30-40TL. civarında hatırlıyorum.Cogu zaman 5tl oluyor indirimle daha ne kadar ucuzlamasini bekliyorsun![]()
Almak lazım. Para yükleyince alırım.Save 10% on Euro Truck Simulator 2 - Cabin Accessories on Steam
Kabin aksesuarları dlc'si çıktı! Beklediğimiz fiyattan 10 tl den satışa sunuldu. Özel indirim olarak 9 tl şimdilik![]()
Haber için teşekkürler, fiyatı düşmüşken alayım.Ets 2 Steam'de %50 indirimde. 2 Kasim'a kadar 19 tl'ye satın alabilirsiniz.
Ne tür bir mod istedigine bagli. Ama asagidaki siteyi tavsiye ediyorum istedigin her modu bulursun ets 2 icin kullandigim tek mod sitesi [emoji106] ( hatta benim yaptigim modlari bile bulabilirsin bu sitedeBeyler korsan var bende zaten 1 aydır oynuyorum bildiğiniz güzel modlar var mı
Ne tür bir mod istedigine bagli. Ama asagidaki siteyi tavsiye ediyorum istedigin her modu bulursun ets 2 icin kullandigim tek mod sitesi [emoji106] ( hatta benim yaptigim modlari bile bulabilirsin bu sitede)
eurotruck2.com
Direk özel mod soyleyemem cunku baya uzun bir suredir mod indirmiyorum bende. Hani cikan modlari takip etsemde indirip denedigim modlar az. Mesela otobus ve cekici modlari indirebilirsiniz. Gecenlerde tofas modu cikti modellemesi cok iyi olmasa da deneyebilirsiniz. Travego modlari var onlari deneyebilirsiniz.Hocam bende zaten mod var bu siteyide biliyorum mesela truck simap modu var harita o var bu havalı korna sonra smhkzlın ses modu falan var daha ne yükleyebilirim isim verirseniz çok sevinirim![]()
Direk özel mod soyleyemem cunku baya uzun bir suredir mod indirmiyorum bende. Hani cikan modlari takip etsemde indirip denedigim modlar az. Mesela otobus ve cekici modlari indirebilirsiniz. Gecenlerde tofas modu cikti modellemesi cok iyi olmasa da deneyebilirsiniz. Travego modlari var onlari deneyebilirsiniz.
Nerde hata alıyorsun? Uzun süredir oynamıyorsan sitede şöyle bir ibareli link olması lazımBu konu ölmüş yav.
ETS2 Multiplayer'e uzun süredir girmiyordum. Bugün acamadım oyunu.
Güncelleme gelmiş sanırım. Siteden indiriyorum fakat kurulmuyor.
Yardım edebilecek var mı?
Nerde hata alıyorsun? Uzun süredir oynamıyorsan sitede şöyle bir ibareli link olması lazım
"Update x.x.x from any version"
Steamde gözükmüyor mu?
Ets ye steam üzerinden sağ tıklayıp özelliklere girin ve beta sürümünü 1.23 e Çekin. Yüklediğinde giriş yapabilir siniz.Bugün güncelleme yaptı oyun. Onu kurduğumu unutmuşum. Sanırım daha multiplayer güncellemedi yeni sürüm için.
![]()
Save paylaşıp yapılsa daha güzel olur tek düzen olur herkes.Bi ara konvoy düzenlesek herkes tırını sarıya boyar geleneksel SDN konvoyu![]()
Aynen herkes aynı dorse ile çıkar ama çok troll olur diye tahmin ediyorum.Save paylaşıp yapılsa daha güzel olur tek düzen olur herkes.
Save paylaşıp yapılsa daha güzel olur tek düzen olur herkes.
Aynen herkes aynı dorse ile çıkar ama çok troll olur diye tahmin ediyorum.
Teşkkür ederim cevap için.Ets ye steam üzerinden sağ tıklayıp özelliklere girin ve beta sürümünü 1.23 e Çekin. Yüklediğinde giriş yapabilir siniz.