deaw
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 10
Hocam benide ekleyin. Adim: DeawTRBaha
Avrupada öyle bir sistem mi vardı?
Beyler tırın içindeyken motor sesi az geliyo bunun için bir mod var mı ?
Single modu biraz daha eğlenceli hale getirmeleri lazım. Mesela lan bağlantısıyla da oynansın ya da daha değişik şeylerGecen sene mp modu cok sarıyordu baya egleniyorduk. Her guzel seyde oldugu gibi mp modununda icine ettiler. Kafalarina gore milleti banliyorlar her dakika guncelleme geliyor serverlerin pingleri ucuk. Bir dunya bug. Ne kadar sorun varsa topladilar mp moduna. Scs el atmadigi surece duzelmez bence..
Hocam beni yazinAslinda haftasonu büyük sdn konvoyu diye bir konvoy hazirlamak lazim. Ben organize ederim sıkıntı degil ama gelicekler bi tepki versin![]()
Oyun bende de hazir. Ama pc problemli olmasa cok guzel olacak ama gelirim.Ahh bi alabilseydim laptopu. Oyun hazır yoksa.![]()
Ben gelmek isterdim konvoya; fakat bayram ve sonrasında bir süre evde olmayacağım.
Hocam steam id verebilir misin?Ben gelmek isterdim konvoya; fakat bayram ve sonrasında bir süre evde olmayacağım.
İnternette arastirirsan cok rahat bulursun. Belgelerde ets2 klasorunde config dosyasi var. Ordan sesi arttirabiliyosun. Veya mod atman lazim. Modu yaparim ama bu siralar pc ye gecemiyorum. Gecebilirsem atarim modu.Kabindeyken motor sesi az geliyor. Onu nasıl ayarlıyoruz?
Hırsızlığın savunması olmaz, gerçi bu ülkede oluyor ama yine de olmaz.@mic check tamam haklısın ama herkesi kendinle bir tutma! Parası olan var olmayan var! Kredi kartı ya da başka bir kart illetine bulaşmak istemiyoruz ve EN İYİSİNİ YAPIYORUZ! Biraz empati lütfen!
Cok para beIskandinavya DLC'yi satın aldım.Ne muhteşem bir harita olmuş. Çevre düzenlemesi muazzam.
Paran varken alayım dedim.Cok para bebende alicam da 30 tl fazla bence. Ben veremem birden o kadar
![]()
Optimizasyon sorunu var oyunda. Sehre girerken fps dususu olur. Normal yollarda sorun olmaz.Ani FPS düşüşleri yaşıyorum son zamanlarda. 50'lerden 20'lere düşüyor. Var mı önerisi olan?
Aynen öyle. Bir de otoyoldaki yol ayrımlarına gelince sıkıntı oluyor.Optimizasyon sorunu var oyunda. Sehre girerken fps dususu olur. Normal yollarda sorun olmaz.
Iskandinavya DLC'yi satın aldım.Ne muhteşem bir harita olmuş. Çevre düzenlemesi muazzam.
Güzel haber. Ama DLC değil de güncelleme olarak verseler süper olur. Her şey para değil değil mi?[video]youtube.com/watch?v=iVtLnnTFq_o[/video]
Kabin aksesuari dlc'si geliyorsuper olucak.