LG V10 vs G5 vs Note 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0849
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LG V10 vs G5 vs Note 4

• LG V10

• G5

• Note 4

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

0849

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En az 2 yıl beni sıkmadan bunaltmadan götürebilecek bir telefon istiyorum(bu üçü arasından)
Benim için önemli olan
-Kamera(G5 ve V10'daki uzun pozlama olayını seviyorum)
-Ses(V10'un 32 bit ses özelliğine sahip olması hoşuma gidiyor)
LG V10 veya Note 4 alırsam türkiye garantili alacağım fakat G5 alırsam ithalatcı garantili almak zorundayım.G5'in bir kronik sorunu yok diye biliyorum.V10'dada ghost screen olayı varmış diye duydum.Note 4 de ise şebeke sorunu varmış.G5'de ben bir kronik sorun göremedim.Bu isteklerim doğrultusunda bu üç telefondan hangisi seçmem doğru olur.(Lütfen başka bir telefon önermeyin)

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Bu 3 ü arasında G5 daha üst donanıma sahip sadece kasası plastik hissi veriyor gerçi note 4 te plastik olması lazım yanlışsam düzeltsin arkadaşlar v 10 daki 32 bit in daha kalitelisini hi-fi dac modülü alarak sonradan kullanabilirsin g5 te o olmadan 24bit ses sağlıyor o da iyi bir değer ben 3 ü arasında g5 öneririm. g5 yeni bir cihaz olduğundan 2 yıl güncelleme alacak o yüzden sıkıntı yaşamazsın o konuda da v10 tahminimce bir sürüm daha alır başka almaz.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Bu 3 ü arasında G5 daha üst donanıma sahip sadece kasası plastik hissi veriyor gerçi note 4 te plastik olması lazım yanlışsam düzeltsin arkadaşlar v 10 daki 32 bit in daha kalitelisini hi-fi dac modülü alarak sonradan kullanabilirsin g5 te o olmadan 24bit ses sağlıyor o da iyi bir değer ben 3 ü arasında g5 öneririm. g5 yeni bir cihaz olduğundan 2 yıl güncelleme alacak o yüzden sıkıntı yaşamazsın o konuda da v10 tahminimce bir sürüm daha alır başka almaz.
Arka kapağı plastik sadece Note 4'ün.V10 tavsiye etmem aralarında en zayıf halka bence bana göre.Bataryası sizi üzebilir. Bu yüzden G5 öneririm ama şuan sorunluymuş sanırım. Bu arada g5'in canlısına baktım o kadar da kötü his vermiyor ele. Ben beğendim açıkçası

Reaksiyon puanı
14
Tamam iyi bir cihaz olabilir G5 ama bana göre hala eksiklikleri mevcut benim tercihi'im note 4 den yana olurdu.Çünkü stabil ve batarya hafıza kartı da mevcut cıkarılabilir batar iyi G5'e göre.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
En az 2 yıl beni sıkmadan bunaltmadan götürebilecek bir telefon istiyorum(bu üçü arasından)
Benim için önemli olan
-Kamera(G5 ve V10'daki uzun pozlama olayını seviyorum)
-Ses(V10'un 32 bit ses özelliğine sahip olması hoşuma gidiyor)
LG V10 veya Note 4 alırsam türkiye garantili alacağım fakat G5 alırsam ithalatcı garantili almak zorundayım.G5'in bir kronik sorunu yok diye biliyorum.V10'dada ghost screen olayı varmış diye duydum.Note 4 de ise şebeke sorunu varmış.G5'de ben bir kronik sorun göremedim.Bu isteklerim doğrultusunda bu üç telefondan hangisi seçmem doğru olur.(Lütfen başka bir telefon önermeyin)

Merhaba,

Bu uc model icinden Lg G5 modelini tavsiye ederim. Cunku g5 sd820, 4gb ram donanimi ile note 4 ve v10 modellerinden daha guclu yapida. Pil konusunda g5, v10'dan daha iyi. Cunku sd820 nin tekil cekirdek sayisinin daha az olmasi ve uretim teknolojisi daha yeni olmasi ile pil kapasiteleri benzer olmasina ragmen g5 pil konusunda v10'dan daha basarili. Note 4 ise pil konusunda g5 ve v10'dan daha iyi. Kategorilere gore bir kiyasalma yapalim iyiden kotuye;

• Performans: Lg g5>Note 4>v10
  • Ekran: Lg g5>note 4=v10
  • Kamera: Lg g5>v10>note 4
  • Pil: Note 4>G5>v10
  • Kasa malzeme kalitesi: Note 4=v10>g5
Durumlar bu sekilde iken tavsiyem lg g5 almaniz yonundedir. Hepsiburada'da 2000 tl'ye ithalatci garantili g5 almam bir f/p urunu almak demektir ust segmentte. Birde sahibinden'e esnaf ilanlarina bakmanizi tavsiye ederim cunku orada lg TR garantili sifir g5'leri 2000-2100 tl'den satiyorlar.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Tamam iyi bir cihaz olabilir G5 ama bana göre hala eksiklikleri mevcut benim tercihi'im note 4 den yana olurdu.Çünkü stabil ve batarya hafıza kartı da mevcut cıkarılabilir batar iyi G5'e göre.
Note 4 stabilse G5 ölsün tamam artık eski touchwiz yok ama bir sony,lg arayüzü de yok yani

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Performans kamera ve ekran bakımından G5 daha iyi. Uzun süre Lg kullandım. Güncellemelerde biraz can sıkıyorlar geç gelmesi bakımından onun dışında gayet iyi

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Performans kamera ve ekran bakımından G5 daha iyi. Uzun süre Lg kullandım. Güncellemelerde biraz can sıkıyorlar geç gelmesi bakımından onun dışında gayet iyi
Geç gelmesi demiyelim de sorunlu gelmesi 6.0 G4 e v10 a erken geldi diğer markalardan.

M

Murat Burç

SDN Okuru
v10 batarya canavarı bir cihaz ve oyunlar 2k olduğu vakit grafik biriminin gücü yetmez note 4 veya g5 mantıklı seçim