Ölüm anında neler oluyor!

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ölüm anına gelindiğinde bir nevi astral seyahat durumumu oluşuyormuş, ışık hüzmelerini nedense benim iki yakınımda ölümden döndü ama görmedi, yada bahsetmedi bilmiyorum.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben de ölümden döndüm ama hiç beyaz bir ışık gördüğümü hatırlamıyorum.

Beyin uyarılıyor diyorlarda , kim hangi uzuv tarafından nasıl uyarılıyor hiç detay vermemiş bunlar.

abi neyle uyarılacak kafanda milyon tane kılcak damar ordan el çıkıp uyaracak hali yok ya.

Reaksiyon puanı
10,327
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION], şu afrikadaki mahut kabileye "asrtal bir seyahat" yapmadın mı hala? :D

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Belirli bir link olarak kaynağım yok. Birkaç farklı sitede farklı yazılar okudum. Olayı şöyle özet geçeyim size;
DMT(dimetiltriptamin) doğada bulunan en güçlü psikedelik madde.Biz insanlar dahil birçok organizmada bulunuyor. En çok bitkilerde bulunuyor. Bu bitkilerden bir tanesi de "arundo donax", yani kargı kamışı. Bu bitki mesnevide geçen ney'in yapıldığı bitkidir. Mevlana'nın üzerlik tohumu da denen bu bitkiyi kullandığı söyleniyor.

Üzerlik diye bişey biliyorum ben ama bu tip bi işe yaradığını bilmiyodum.yenilmesi mi gerekiyor acaba?

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Belirli bir link olarak kaynağım yok. Birkaç farklı sitede farklı yazılar okudum. Olayı şöyle özet geçeyim size;
DMT(dimetiltriptamin) doğada bulunan en güçlü psikedelik madde.Biz insanlar dahil birçok organizmada bulunuyor. En çok bitkilerde bulunuyor. Bu bitkilerden bir tanesi de "arundo donax", yani kargı kamışı. Bu bitki mesnevide geçen ney'in yapıldığı bitkidir. Mevlana'nın üzerlik tohumu da denen bu bitkiyi kullandığı söyleniyor.

Az önce alıntı yaptım ama nedense kaydolmadı herhalde tekrar sorayım üzerlik denilen tohumu biliyorum ama yendiğini bilmiyordum.dmt denilen şey üzerlik midir??

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
@El Padrino, şu afrikadaki mahut kabileye "asrtal bir seyahat" yapmadın mı hala? :D

Daha yapmadım maalasef:d

Az önce alıntı yaptım ama nedense kaydolmadı herhalde tekrar sorayım üzerlik denilen tohumu biliyorum ama yendiğini bilmiyordum.dmt denilen şey üzerlik midir??

Üzerlik tohumu inhibitör, kargı kamışı ise dmt.
DMT zaten vücutta salgılanan bir molekül ancak sadece doğumda ve ölümde zirvede salgılanıyor.Onun haricinde rem uykusu döneminde de az miktarda salgılanıyor.Vücuda dışarıdan DMT alındığında bağışıklık sistemi dmt moleküllerini hemen parçalamaya başlıyor.Parçalanmasını engellemek içinde üzerlik tohumunun içindeki etken madde dmt vücuda alındıktan sonra parçalanmasını engelliyor.İkiside kaynatılıp içiliyor.(Denenmiş birşey değildir.Denenmesi tavsiye edilmez.İnternet ortamında yapılan araştırmalar sonucunda edinilen bilgilerdir.Doğruluğu kesin değildir.)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Beyin ölümü ne ve kimin umrunda öldükten sonra :D

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sekarat hali kur'an ve hadislerde çok net anlatılıyor kafamızı nasıl imanlı gidebilirize çalıştıralım
velevki tevbe üzerine ölün kelime-i şahadet üzerine ölün nasıl öldüğünüzü anlamadan makamınıza geçersiniz ama aksi olursa ....işte o kötü

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Böyle bir yazı buldum pek açıklayıcı olmasa da işe yarar.

http://sonmucid.wordpress.com/2012/07/12/ucuncu-goz-molekulu/

Ayrıca konuyu din işlerine bağlayanları anlamıyorum. Burda konuştuğumuz dinle ilgili bir mevzu değil.

Aferin güzel kaynak bulmuşsun.Pineal Glands'i(epifiz bezi) bizi diğer Dünya'ya bağlayan bir wi-fi adaptörü gibi düşün.Bu adaptörü aktifleştiren DMT molekülü.Epifiz bezin aktifleştiğinde diğer Dünya'nın wi-fi ağına bağlanmış oluyorsun (:

Eğer bu konuya meraklıysan olayı çok daha iyi kavrayabilmen için bu videoları izlemeni öneririm.Ancak yeterli altyapıya sahip değilsen bazı şeyleri kavrayamayabilirsin.Bu nedenle videoyu izlemeden önce veya izledikten sonra bu konudaki araştırmalarını devam ettirmeni öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=KdZAaZXLFQY

Epifiz ve dmt yi anlattığı dört tane videosu var.Birincisinin linkini koydum.Diğerlerini video sahibinin kanalına girerek izleyebilirsin.

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benimde anneannem hastayken vefat etmişti. ölmeden önce yanındaydım ;

önce herkesle helalleşti , daha sonra yukarıya baktı , güldü ve öldü... ilginçti gülerek can verdi...:blush:

o gün bugündür ben de hep öyle ölmek istemişimdir...

onun bir özelliği vardı : " kazandığı 5tl bile olsa paylaşırdı"....:thumbup1:

Neval Ercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.youtube.com/watch?v=_qJ00voGAFs bu tarz videolarla bazı gerçekliklere ulaşmak kesinlikle mümkün değil. Bunun için kitap - kitaplar- okumak lazım. Eleştirmek, mantıkla sorgulamak...vsvs gerçekliklere ulaşmanın tek yolu olabilir ama bu esnada kendi gerçekleriniz de yerle bir olabilir. Kurcalamak-öğrenmek ve her şeyin yok olmaz birer enerjiden ibaret olduğunu görmeniz zor değil.
www.youtube.com/watch?v=4oBAX_-INg0 diğer bölümleri de var bu videonun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah hepimizi imanla kuranla oraya gitmek nasip etsin hepimizin gideceği yer aynı ama şunu unutmayın ölüm bir yok oluş değildir aksine bir başlangıçtır yani yepyeni bir yaşama Geçiş dir Allah hepimize cennete gitmemizi nasip eylesin o yüzden ölümden değil hazırlıksız yaşamaktan korkalım Allah ın yapınız diye emrettiği güzel şeyleri yerine getirelim Örneğin (Namaz kılalım)( Oruç Tutalım)( Zekat verelim)( Hacca gidelim)( Yoksulları koruyalım gözetelim) ve bunları yaparsak sevap işlemiş oluruz Allah cümlemizin günahlarını affetsin

solid.lowe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama bu DMT olayına bende fena kafayı takmış durumdayım RUH MOLEKÜLÜ diye bir video izlediğim ülkemizde üzerlik tohumu diye her yerde bulunan bir bitki var ondan aldım ve içtim tad olarak ot tadı var ama deneyim olarak harbiden fena şeyler deneyimledim. Şimdi biraz dozunu artırıp içeceğim ve sizinle deneyimlerimi paylaşacağım. Belki AYAHUASCA deneyimi olmayacak ama insanda çok sakin bir etki yaratıyor. Daha derin düşünmeye tasavvuf yolundaysanız bazı şeyleri anlama gibi aklınıza gelmeyen aydınlanmalar oluşturuyor. DMT insanda EPİFİZ BEZESİNDEN salgılanıyor yükettiğiniz florür bu DMT salgısının azalmasına sebep oluyor. o yüzden dışardan bitkilerle almaya çalışıyorum. ÜZERLİK TOHUMU KARANLIĞI ÖRTTÜ VE GERÇEK GÖRÜNDÜ.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama bu DMT olayına bende fena kafayı takmış durumdayım RUH MOLEKÜLÜ diye bir video izlediğim ülkemizde üzerlik tohumu diye her yerde bulunan bir bitki var ondan aldım ve içtim tad olarak ot tadı var ama deneyim olarak harbiden fena şeyler deneyimledim. Şimdi biraz dozunu artırıp içeceğim ve sizinle deneyimlerimi paylaşacağım. Belki AYAHUASCA deneyimi olmayacak ama insanda çok sakin bir etki yaratıyor. Daha derin düşünmeye tasavvuf yolundaysanız bazı şeyleri anlama gibi aklınıza gelmeyen aydınlanmalar oluşturuyor. DMT insanda EPİFİZ BEZESİNDEN salgılanıyor yükettiğiniz florür bu DMT salgısının azalmasına sebep oluyor. o yüzden dışardan bitkilerle almaya çalışıyorum. ÜZERLİK TOHUMU KARANLIĞI ÖRTTÜ VE GERÇEK GÖRÜNDÜ.
ölü konuyu diriltmişsin ama DMT kavramını ilk kez okumuş oldum inan ben de meraklandım şimdi alıp denemek istiyorum ne tür bir etkisi oluyor merak ettim

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ölü konuyu diriltmişsin ama DMT kavramını ilk kez okumuş oldum inan ben de meraklandım şimdi alıp denemek istiyorum ne tür bir etkisi oluyor merak ettim
Aldığın gibi kontrolü kaybedip düşüyorsun. Gerisi bilinç altına kalmış. İster sigaraya sar ister kova yap.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Aldığın gibi kontrolü kaybedip düşüyorsun. Gerisi bilinç altına kalmış. İster sigaraya sar ister kova yap.
aynen biraz araştırdım uyuşturucu etkisi olan bir maddeymiş ve kimyasallarla DMT den başka uyuşturucu madde elde ediliyormuş bir kaç kişi bitki çayı gibi içtiğini yazmış ama uyuşturucu etkisinden dolayı açıkçası kararsız kaldım

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kullanma. Bıraktıktan sonra gördüğün halisülasyonlar, gerçekle olmayan şeyleri ayırt etme çaban ve sabah uyandığında sende bıraktığı damarların çekilme olayı inan insanın yaşama duygusunu elinden alıyor.