İstanbulda Metallica rüzgarı

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Metallica, 9 yıl aradan sonra bir stat konseriyle yeniden İstanbul’daydı. Grup 1993 ve 1999’da verdikleri konserlerde Türk hayranlarının tüm şarkılarını ezbere bilmesi karşısında şaşkınlıklarını gizleyememişti.

289038.jpg

İSTANBUL - Dünyanın tanınmış metal müzik gruplarından Metallica, Ali Sami Yen Stadı’nda konser verdi. İstanbul’da 1993 yılında İnönü Stadı’nda 48 bin, 1999 yılında Ali Sami Yen Stadı’nda 46 bin 500 hayranıyla buluşan Metallica grubu, 27 Temmuz akşamı üçüncü stat konseriyle Türk seyircisinin karşısına çıktı.

böylece ali samiyende ilk defa bu kadar kalabalığı bir arada görmüş oldu :icon_:

Kaynak

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
Konser harikaydı ama içeri girmek rezaletti, kapılar 2'de açılmadı 3'ü geçiyordu açıldı ama çok yavaştı stada giriş (5 buçukta anca girebildim :surprised: ). Daha uzun sürer diye bekliyordum konseri 12'ye doğru bitti. Aniden oldu konsere gitmem fotoğraf çekme imkanım olmadı diğer giden arkadaşlar paylaşırsa sevirim. :gz:

seppuku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mükemmeldi süperdi şahaneydi söylenecek kötü birşey yoktu denilebilir saat 2 gibi mecidiyeköye ulaştık arkadaşlar sağda solda gezdik birşeyler yedik biraları yudumladıktan sonra VİP kapısından elimizi kolumuzu sallaya salllaya girdik :) 150 lira vermenin faydasını görmedim desem yalan olur :)

http://tugral.blogspot.com/2008/07/27072008-metallica-konseri.html burdan resimleri görebilirsiniz

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
''böylece ali samiyende ilk defa bu kadar kalabalığı bir arada görmüş oldu''

ince bir mesaj :) :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
''böylece ali samiyende ilk defa bu kadar kalabalığı bir arada görmüş oldu''

ince bir mesaj :) :)

yo doğru bir mesaj, saha içi 30bin kişi doluşunca + tribün baya büyük bir rakam çıkıyor ortaya.

:walkman: video isteriz :sorcerer:

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
bir kez daha rock aleminden nefret etmeme sebep oldular! demişlerki Türkiyenin son dönemlerdeki geriye gidişine rağmen konsere ilgi çoktu biz şaşırdık. ben bu cümleyi duyduğum anda söylediklerimi şuraya yazsam herhalde sonsuza dek banlanırım. :icon_-1: :pinch:

siz kimsiniz be?! :icon_-1:

Cursed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir kez daha rock aleminden nefret etmeme sebep oldular! demişlerki Türkiyenin son dönemlerdeki geriye gidişine rağmen konsere ilgi çoktu biz şaşırdık. ben bu cümleyi duyduğum anda söylediklerimi şuraya yazsam herhalde sonsuza dek banlanırım. :icon_-1: :pinch:

böyle birşey dediklerine dair bir kaynak var mı?

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
demişlerse de. bunu türk liderler aydınlar söyleyince neden hak veriyor da dışardan biri söyleyince tepki gösteriyorsunuz?

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konser muhteşemdi. hayatımda oldukça fazla büyük konser izledim, hiçbirinden bu kadar tad almadım.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
99 konserine oranla ilgi çoktu dendi Türkiye'deki pahalılığa rağmen (elektrik, su, doğalgaz zamları, petrol fiyatları, ekonomik dengeler) biletilerin hepsi satıldı bu kastedilmiştir.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Kaynak belirt mavi. Yoksa sadece rock müziği sevmemenden kaynaklanan bir yazı yazdığını belirtmiş olacaksın.

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konsere gitmeyi çok istedim istanbuldaki kuzenim bilet aldı ama en arka taraftan olunca 18 saat gidişe değmez dedim inşallah birdahaki sefere :sad:

Ben şunu anlamadım eğer söyledilerse ki pek inanmıyorum söylediklerine yalanmı söylemiş tabi geri gidiyoruz yoksa ileri gidiyoruzda benmi yetişemiyorum