Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
35
Note 5 kullanan arkadaşlar size bir sorum var daha önce note 4 de de karşılaştım ekranda sık kullandığınız uygulamanın yada sayfanın izi kalıyor. Örn: face sık kullanılıyorsa özellikle ekranın üst kısmında izi kalıyor. Aynı sorunla karşılaşan oldumu ?
Benim annemde s4 mini vardı onda oldu bu durum instagram in anasayfasindaki şeklin arkada izi gözüküyordu ve hiç güzel bir durum değildi.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Elimden note2 note3 note 4 note5 geçti beceremedim valla helal olsun

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Başka önerisi olan varmı arkadaşlar pcyi görmesi için cihazın

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Başka önerisi olan varmı arkadaşlar pcyi görmesi için cihazın
Tabi var. Başka cihazın usb kablosunu takın mesela benim kabloda temassizlik yapiyor bilgisayara takinca.Dosya aktaracağım zaman Note4 kablosu kullanıyorum sorunsuz çalışıyor

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
MJXvoa.png

y4m3Ey.png

OMkLLQ.png

O ekran süresini bu yüzdeyle görünce dayanamayıp paylaştım :D şu an inanılmaz şaşkınım.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tabi var. Başka cihazın usb kablosunu takın mesela benim kabloda temassizlik yapiyor bilgisayara takinca.Dosya aktaracağım zaman Note4 kablosu kullanıyorum sorunsuz çalışıyor
başka bir kabloyla denedim onda da çalışmadı bunun üzerine bugün yeniden kablo aldım sonuç aynı

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Çok yaptım , telefonu pcye bağlayınca ses geliyor fakat başka hiç birşey yok , aygıt yöneticisinden kontrol ettim orda da çalışıyor gözüküyor
Artık ciddi bir sorun olduğundan şüphelenmeye başladım
Başka bilgisayarda denedinmi peki olur mu olur

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
3. yükleyişim tekrar denedim sorun devam ediyor
Sanki pc ile ilgili bir sorun yokta cihazın bi ayarı kapalı gibi geliyor ya da 6.0 güncellemesini hatalı yükledi OTAdan tekrar yüklenmesi lazım eğer öyleyse bile yine bir connection gerek pcyi görmüyor
Sadece ses geliyor ama başka hiç birşey yok aygıtıda yüklüyor fakat hiç bir şey açılmıyor

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
3. yükleyişim tekrar denedim sorun devam ediyor
Sanki pc ile ilgili bir sorun yokta cihazın bi ayarı kapalı gibi geliyor ya da 6.0 güncellemesini hatalı yükledi OTAdan tekrar yüklenmesi lazım eğer öyleyse bile yine bir connection gerek pcyi görmüyor
Sadece ses geliyor ama başka hiç birşey yok aygıtıda yüklüyor fakat hiç bir şey açılmıyor
Telefonu odin goruyorsa sorun yok

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Uygulama optimizasyonu açıkmıydı.? Birde ekran açık bırakılmış gibime geldi ilginc
Uygulama optimizasyonu kapalı durur sürekli bende. Ekranı sürekli açık tutma gibi bir durumumda olmadı ,bende çok şaşırdım zaten bu süre naail olur diye :D ama oldu işte başka açıklamam yok inanmamak özgürsün.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Uygulama optimizasyonu açıkmıydı.? Birde ekran açık bırakılmış gibime geldi ilginc
Uygulama optimizasyonu kapalı durur sürekli bende. Ekranı sürekli açık tutma gibi bir durumumda olmadı :) bende çok şaşırdım zaten bu süreyi alınca ama oldu işte başka bi açıklamam yok açıkçası, inanmamakta özgürsün.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Uygulama optimizasyonu kapalı durur sürekli bende. Ekranı sürekli açık tutma gibi bir durumumda olmadı :) bende çok şaşırdım zaten bu süreyi alınca ama oldu işte başka bi açıklamam yok açıkçası, inanmamakta özgürsün.
Oyle diyorsan oyle reis est.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Note 5 kullanan arkadaşlar size bir sorum var daha önce note 4 de de karşılaştım ekranda sık kullandığınız uygulamanın yada sayfanın izi kalıyor. Örn: face sık kullanılıyorsa özellikle ekranın üst kısmında izi kalıyor. Aynı sorunla karşılaşan oldumu ?
Evet, Note 1, Note 2 ve Note 4'te bizim de başımıza geldi. Note 3'te de fazla sıkıntı görünmüyor şimdilik. Ekran parlaklığı yüksek kullanıldığında oluyor bu sorun.
Daha burn in screen olayini beceremedim beceren varsa taktik versin note2 s5 note345 kullandım beceremedim daha telefonu elimden düşürmeyen biriyim
Note 4 varsa ekran parlaklığını %100 yap ve 1 hafta o şekilde facebook kullan. Note 5 almadık, olur mu olmaz mı bilmiyorum, SAmoled'lerin genel sorunudur bu. Yüksek parlaklıkta pikseller sararır. Note 4'ün fotosunu çektiydim, bir ara yüklerim buraya.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefon parlaklığını %100 kullanabilen var mı cidden merak ettim
O göz müzelik olmali bence

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Güneş altı hariç bende hic kullanmiyorum %100 parlaklik cok goz alıyor

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
b557a9f75e8a202bf96cb3acd3d50c78.jpg
Ne çok güncelleme geliyor arkadaş nerdeyse her ay geliyor bi tane.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Güneş altı hariç bende hic kullanmiyorum %100 parlaklik cok goz alıyor
Farketmez güneşin altında kullan. Ben sana 1 hafta dedim, daha çabuk sararması için. Sürekli %100 yap dedim. Belki 1 hafta az bir süre olabilir. Normalde sararması bayağı uzun sürer. %100 şart değil %70 ve üstü kullanımlarda, uzun vadede sararır. Sürekli yüksek parlaklık şart değil, gündüz vaktin çoğunluğunu açık havada geçirenlerin başına daha sık gelir bu olay. Açık havada daha yüksek parlaklık kullanırsın çünkü.