cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Git alNote 5 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler?

On numara tatmin eder seni zaten.
Alinca anlarsın
Git alNote 5 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler?
Valla oyle rom olursa bende gecerim. knox mnox ondan dolayı yapıyodur o stockta. Eski rom serilerini bekliyorum ne bileyim android rev hdydi omegaydı o tür romlar. Çok iyiydiHocam Stock rom kullanıyorum . Cihazı uzun süre kullandıgımda bazı uygulamalara girerken geç tepki veriyor . Mesela nasıl Chrome açarken biraz bekleyip öyle giriyor . O kadar uzun beklemesemde milisaniyelik gecikme oluyor . Ama daha çok bu cihazı uzun süre kullandıgımda oluyor . Cihazı ilk elime aldıgımda şak diye giriyor 1-2 saat uygulamalar arası dolaştıgımda sanki aynı performansta olmuyor . Rootlu kullanıyordum acaba sorunmu oldu diye stock romu attım. Kaç defa wipelar sıfırdan kurmalar filan ama durum hala aynı. Lollipopta bu sıkıntı yoktu . Marshmallowdan sonra olmaya başladı.
Önerebileceginiz saglam custom rom varmı böyle sorun olmayan ? Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yoksa ? Yoksa kimse kafaya takmıyor mu ?
Fps düşüşlerinin az oldugu , tabiri caizse animasyonların yag gibi aktıgı lagın olmadıgı önerdiginiz bi rom varmı ?
Gec beklemen hataMarshmallowun durumu nedir geceyimmi? 5.1.1 de kalsam dahami iyi sizce?
Kardeş takma kafana böyle şeyleri kurcalama telefonu fazla sana geliyo bizdede azbuçuk var onlar ya bırak ios ta daha beteri bile var başka rom kullanma kustom rom en iyisidir emin ol takıntı yapıyosun boşyereHocam Stock rom kullanıyorum . Cihazı uzun süre kullandıgımda bazı uygulamalara girerken geç tepki veriyor . Mesela nasıl Chrome açarken biraz bekleyip öyle giriyor . O kadar uzun beklemesemde milisaniyelik gecikme oluyor . Ama daha çok bu cihazı uzun süre kullandıgımda oluyor . Cihazı ilk elime aldıgımda şak diye giriyor 1-2 saat uygulamalar arası dolaştıgımda sanki aynı performansta olmuyor . Rootlu kullanıyordum acaba sorunmu oldu diye stock romu attım. Kaç defa wipelar sıfırdan kurmalar filan ama durum hala aynı. Lollipopta bu sıkıntı yoktu . Marshmallowdan sonra olmaya başladı.
Önerebileceginiz saglam custom rom varmı böyle sorun olmayan ? Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yoksa ? Yoksa kimse kafaya takmıyor mu ?
Fps düşüşlerinin az oldugu , tabiri caizse animasyonların yag gibi aktıgı lagın olmadıgı önerdiginiz bi rom varmı ?
Yani stok rom demek istedimKardeş takma kafana böyle şeyleri kurcalama telefonu fazla sana geliyo bizdede azbuçuk var onlar ya bırak ios ta daha beteri bile var başka rom kullanma kustom rom en iyisidir emin ol takıntı yapıyosun boşyere
Geçen gün bir arkadaş resim paylaştı yeni güncelleme geldi diye ondan bahsediyorum. Gelmemişte olabilr tabi1 mayis guncellemesinden bahsetmektedir
Yok baska guncelleme kesin bilgidirGeçen gün bir arkadaş resim paylaştı yeni güncelleme geldi diye ondan bahsediyorum. Gelmemişte olabilr tabi
O note 4 için gelen güncellemeYok baska guncelleme kesin bilgidir.
Gerek yok. Aralarında farkedilecek fark yok. Kağıt üstünde yazanlar önemli değil. Önemli olan ihtiyacınızı karşılayıp karşılamaması.Note 5 kullaniyorum cok da memnunum ama S7 edgeye gecmeyi dusunuyorum cok övüyorlar ...sizce geçmeliyim kararsız kaldim![]()
Bence geçme pişman olmaNote 5 kullaniyorum cok da memnunum ama S7 edgeye gecmeyi dusunuyorum cok övüyorlar ...sizce geçmeliyim kararsız kaldim![]()
Hangi telefonu kullandığına bağlı belki deymez değiştirmeyeBeyler bayanlar =)
Hepsiburada'dan Note 5 almayı planlıyorum sizlere 2 sorum olacak.
1- Bu telefonu ya da herhangi bir telefonu İthalatçı garantili olarak HepsiBurada'dan alan var mı ?
2- Telefonla ilgili iyi kötü izlenimlerinizi yazabilir misiniz ? 478 okumak zor geldi gece gece. Bataryası yoğun kullanımda 1 günü çıkarır mı falan filan...
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
Hangi telefonu kullandığına bağlı belki deymez değiştirmeye
Peki teşekkürlerBence geçme pişman olma
Peki teşekkürler bu düşünceleri degerlendiricemİkisi de samsung olduğu için pek fark edeceğini sanmıyorum yani geçilmez...
Note 6 çıkmasina az kaldı bir geçiş yapacaksan oraya geçersinNote 5 kullaniyorum cok da memnunum ama S7 edgeye gecmeyi dusunuyorum cok övüyorlar ...sizce geçmeliyim kararsız kaldim![]()
Kesinmi neden acaba ?Note 6 çıkmıyormuş.
Kesinmi neden acaba ?![]()
Ntv'de atılan haber başlığı "İphone korkusu İsim Değiştirdi. "note 7 geliyor, kesin bilgi.
6 çıkmadan 7 nin çıkması çok ilginç doğrusu düşündürücünote 7 geliyor, kesin bilgi.