CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
İzin günlerimden bile keyif alamıyorum artık. Hayat ne kadar da garipleşmeye başlıyor..
ayaklarını tekrar suya sok ne olucak? bunu kapalı havada yapma bulutlar siyah ise özellikle.Cuma günü denize girdim. Cumartesi ve pazar yağmur yağdı. Pazartesi çok hava güneşlikti.
Bugün ise hava rüzgarlı ve kapalı.![]()
Küfür edene kadar yazılan yorumları kaldırabilirsin. Her türlü ceza alırsın.arkadaşlar açtığım bir konu sdn facebook hesabından paylaşıldı kötü yorum atanlara özel'den küfür ediyorum ceza almam değil mi?
elaleme küfretme savcıya giderse başın ağrır.arkadaşlar açtığım bir konu sdn facebook hesabından paylaşıldı kötü yorum atanlara özel'den küfür ediyorum ceza almam değil mi?
hiç bir savcı o masalı yemez birde savcıya hakaret olayı olur ...savcı beni çağarıyomuş falansoruyo şimdi, evladım bu adama niye sövdün?
ben tabi çok vakur bir şekil de;
sayın savcım ben aslında bu arkadaşa küfür etmek istemedim google klavye kelime tamamlama olayı yüzünden sözlerim yanlış bir şekil de arkadaşa ulaşmış.
savcı şok
arkadaş iptal
ben wefad
Hiçbir savcı beni bu mesele için çağırmazhiç bir savcı o masalı yemez birde savcıya hakaret olayı olur ...
Sabah gazetesi veriyordu onu değil mi?
Yarında var mı ???Aynen bedava.
Ben yarın diye biliyorum. Bugün verdiler mi?Yarında var mı ???
Gazeteyi nereden alıyorsan satan kişiye söylüyorsun. O veriyor. Genelde böyle şeyleri farklı yerlerde tutuyorlar.Yoksa biryerden mi alıyoruz ?
Iyi yarın varsa gidiyorum o zaman kesin bilgisi olan var mı ?Gazeteyi nereden alıyorsan satan kişiye söylüyorsun. O veriyor. Genelde böyle şeyleri farklı yerlerde tutuyorlar.