levsa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 317
Spen apk lar calisiyormu 5.1 de deneyebildinki kardeşim sen.bu böyle devam eder ve düzelmezse bende geri dönebilirim gerçektenBiz yandık sende yan diyorsun yani kardeşim![]()
Spen apk lar calisiyormu 5.1 de deneyebildinki kardeşim sen.bu böyle devam eder ve düzelmezse bende geri dönebilirim gerçektenBiz yandık sende yan diyorsun yani kardeşim![]()
Ya kandil kandil allah kahretsin ya su yazilimdan lanet olsun telefon iphone gibi prize bagli yasiyorum 5.1.1 in batarya omru cok iyidi marsmalowa gore bu ne dir ya telefonu kurcalamaya gelmiyor sarji su gibi bitiriyor sarjim %24 du 5 dakia video cektim %15 oldu su gibi bitiyor gunde 2 kere sarj etmeye basladim bunedir ya, ya bitek bendemi boyle arkadaslar vallahi sanki ayfon 5 kullaniyorm gibi sarj acisindan vallahi cildiricam tek bendemi boyle...
Sahsen ben 5.1.1 de wifi acik parlaklik otomatikde 5 bucuk 6 saati goruyordum marsmallowda 4 -4 bucuk saat maximum lanet olsn ya ilk isim smart swichle 5.1.1 donmek olucak yarin rezillik..sizin cihazda mı sorun var yada bizimkiler mi normal anlamadım ki 4 saat 57 dakika ekran süresi aldım enteresan
5,1 de 4 saat 20 dakika görüyordum
37 dakika artış var 6,0 da
Spen apk lar calisiyormu 5.1 de deneyebildinki kardeşim sen.bu böyle devam eder ve düzelmezse bende geri dönebilirim gerçekten
Şu yazılım güncellemesinin geç verilmesi yüzünden illallah dedirtti turkcell birdaha samsung telefonu asla turkcellden almam kendi uygulamaları yüzünden aylarca beklemekten bıktık her güncellemede.
Arada kısa bir sürede olsa şarja taktiydim ama hesabıma göre 4 saat bir süre aldım maaleefDenemedim kardeşim. Calisacagini da sanmıyorum. En son ne kadar deger aldin pilde?
Arada kısa bir sürede olsa şarja taktiydim ama hesabıma göre 4 saat bir süre aldım maaleef
Note4 face sayfasinda biri yazmis.yabanci bi grupta bugun h serisine 599 mb ilk bir güncelleme gelmis.onlara mm de bizden önce gittiydi zaten.yeni gelen yama ile
batarya kullanim optimizasyonu
ram kullanimi duzenlenmis
guvenlik guncellemesi
stabillik vs gelmiş. Bizede yakında gelir sanırım. Batarya optimasyonu falan deyince ümitlerim belki şarja yönelikciddi iyileştirme vardır arkadaslar
@bb90 @baycebir @mydeli
Şu anda sende turkcell e bagli olmayan 6.0 var.o yüzden eğer sana ota ile gelmezse smart ile bir denersin .eğer yine kendi kendin bu şekilde gelmiyorsa yok yine Manuel yuklemen lazım bence.cunku turkcell dönersen anca onların sıralaması ile alırsın yine tüm guncellemeleri sanirim..yada yine sitelerden kies ile güncellenmiş 601 ı yuklersin sorun kalmaz kardesimEvet bende başka bir kaynaktan okudum 600 mb olarak. Bize ne zaman gelir Allah bilir de.. Büyük bir güncelleme ciddi bir değişim olacaktır mutlaka. Şimdi benim merak ettiğim bir konu var:
Ben Turkcell yazılımlı aldım. Polonya romu yükledim ve içindeki Turkcell uygulamalar gitti. Tekrar 5.1.1 e döndüm ve ardından Türkiye 6.0.1 romunu yükledim. Ama mydeli adlı arkadaş modem çipini değiştirdiği söyledi Turkcell in. Güncellemeleri Turkcell e geldiği zaman alabilecek miyim yoksa bunu manuel olarak mı yapmam gerekecek onu anlayamadım. @mydeli @baycebir
Şu anda sende turkcell e bagli olmayan 6.0 var.o yüzden eğer sana ota ile gelmezse smart ile bir denersin .eğer yine kendi kendin bu şekilde gelmiyorsa yok yine Manuel yuklemen lazım bence.cunku turkcell dönersen anca onların sıralaması ile alırsın yine tüm guncellemeleri sanirim..yada yine sitelerden kies ile güncellenmiş 601 ı yuklersin sorun kalmaz kardesim
Dert etme kardeşim zaten sd yada yeşilcin romu güncelleyip atıyor oradan şimdiki gibi yüklerin sende.sanmiyorum sıkıntı olacaginiBir bilsem ne olacak kardeşim. Geç gelmesi önemli değil de çakışma yapar da gelmezse diye düşünüyorum. Çünkü 5.1.1 de normal rom kullanıyordum sizlere geldi bana gelmedi mesela. Bekelesem Turkcell rom kullananlarla mı gelirdi onu bilmiyorum. Hatta Turkcell rom olmayıp modeli cq çoğu kişiye de ulaşmamıştı yoksa o gruptamıydım bilemiyorum. Kafam karıştı doğrusu.
Dert etme kardeşim zaten sd yada yeşilcin romu güncelleyip atıyor oradan şimdiki gibi yüklerin sende.sanmiyorum sıkıntı olacagini![]()
Yok bende dönmeyeceğim. Çünkü pil hariç bir sıkıntı yok.ne ısınma ne takılma. Bence herkese gelen tepki üzerine samsungta pil müdahale eder zaten.hatta etmiş bile konuştuğumuz gibi h serilerinden başlayarak. 4.5 saati geçsin 5 olsun bana yeter pil. Bugün tam test sonuç alacagim paylaşırım tekrardan kardesimMadem öyle diyorsun tamam o zaman kardeşim. Naptın dönecek misin 5.1.1 e? Yoksa güncelleme mi bekleyeceksin? Ben dönmekten vazgeçtim. Fena değil şuanki durum. Polonya romundan iyidir.
Yok bende dönmeyeceğim. Çünkü pil hariç bir sıkıntı yok.ne ısınma ne takılma. Bence herkese gelen tepki üzerine samsungta pil müdahale eder zaten.hatta etmiş bile konuştuğumuz gibi h serilerinden başlayarak. 4.5 saati geçsin 5 olsun bana yeter pil. Bugün tam test sonuç alacagim paylaşırım tekrardan kardesim
Hocam.bende merak ediyorum simdi OTA ile kararlilik gelse onu alcakmiyiz yoksa modem turkcelle bagli oldugu ici yine turkcellimi beklicez yoksa yine guncellenmis sekilde romu indirip yine odinlemi ugrasicaz anlamadim bende merakla bekliyorum ..Evet bende başka bir kaynaktan okudum 600 mb olarak. Bize ne zaman gelir Allah bilir de.. Büyük bir güncelleme ciddi bir değişim olacaktır mutlaka. Şimdi benim merak ettiğim bir konu var:
Ben Turkcell yazılımlı aldım. Polonya romu yükledim ve içindeki Turkcell uygulamalar gitti. Tekrar 5.1.1 e döndüm ve ardından Türkiye 6.0.1 romunu yükledim. Ama mydeli adlı arkadaş modem çipini değiştirdiği söyledi Turkcell in. Güncellemeleri Turkcell e geldiği zaman alabilecek miyim yoksa bunu manuel olarak mı yapmam gerekecek onu anlayamadım. @mydeli @baycebir
Hocam.bende merak ediyorum simdi OTA ile kararlilik gelse onu alcakmiyiz yoksa modem turkcelle bagli oldugu ici yine turkcellimi beklicez yoksa yine guncellenmis sekilde romu indirip yine odinlemi ugrasicaz anlamadim bende merakla bekliyorum ..
Beyler dün gece şöyle bi deneme yaptım.
Telefon üzerinden ders çalıştım.
Hiç bir ayarı değiştirmedim. Sadece ekranı biraz kısıktı ve hiç almadığım bu sonucu aldım.
Umarım böyle devam eder.
![]()
![]()
Evet çoklu pencere konum senkronizasyon hep açık bende.Enteresan. Sekronizasyon ve coklu pencere acik mi sende?
Evet çoklu pencere konum senkronizasyon hep açık bende.
Sanırım şarj oldukça oturuyor. Ya da ekran kısıklığı etkili çok fark etti çeyreğin biraz üzerinde şuan.
Herhalde güncellenmiş romu yükleyeceğim yine odin ile.bendecok emin olmasamda bu şekilde mantıklı geliyorHocam.bende merak ediyorum simdi OTA ile kararlilik gelse onu alcakmiyiz yoksa modem turkcelle bagli oldugu ici yine turkcellimi beklicez yoksa yine guncellenmis sekilde romu indirip yine odinlemi ugrasicaz anlamadim bende merakla bekliyorum ..
İnş böyle devam eder aman dilini isirBeyler dün gece şöyle bi deneme yaptım.
Telefon üzerinden ders çalıştım.
Hiç bir ayarı değiştirmedim. Sadece ekranı biraz kısıktı ve hiç almadığım bu sonucu aldım.
Umarım böyle devam eder.
![]()
![]()
turkcell mağdurları olarak acaba yenibir kararlılık gelene kadar 5.1.1 e gerimi dönsek ne diyosunuz arkadaşlar ? hazır bize gelmemişken marsmallow da oturmamışken dönsekmi ?![]()
![]()
Benim aldığım sonuçta bu şekilde. Bu birinci tam dolumdan sonraki durum. Diğer dolumlarda nasıl bir sonuç alacağım bekliyorum.
Hep böyke sonuç alıyomusun yoksa kullanımını falan mı azalttın![]()
![]()
Benim aldığım sonuçta bu şekilde. Bu birinci tam dolumdan sonraki durum. Diğer dolumlarda nasıl bir sonuç alacağım bekliyorum.
turkcell mağdurları olarak acaba yenibir kararlılık gelene kadar 5.1.1 e gerimi dönsek ne diyosunuz arkadaşlar ? hazır bize gelmemişken marsmallow da oturmamışken dönsekmi ?