ismailvtas
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 62
An itibariyledurum bu
ve ben aşırı memnunum
Ekran süresi 2 sa 51 dk
Ekran süresi 2 sa 51 dk
Full şarjdan % 73 e düşen şarj durumunda toplamda 8.5 saat 1 saat 20 dk da .ekran süresi aldım. Tahmini full şarj 4,5 _5 saat gibi olacak .5.1 e gote tel aktif iken (özellikle tapatalk ve oyunda)da hızlı , pasif iken daha az şarj yiyor siz ne dersiniz.ben kararsız kaldım açıkçası
@baycebir @bb90 @mydeli
Spen çok güzel olmuş. Ama ben videoda gördüğüm birşey yapmayı hala bulamadım. Hani İnternete bir sayfayı en alta kadar seçme olayını. Benimkisi sadece ekranda görünen sayfada ki kadarda kalıyor aşağı inmedi bi türlü
Teşekkür ederim kardeşimSonu olmayan bir sayfa aç kardeşim. Sonra kalemi çıkarıp ekran notu al de. Ekran görüntüsünü aldıktan sonra sol alt köşe de "Yakalanan görüntüyü kaydır" var. Ona tıkladıkça daha fazla görüntü yakalarsın.
An itibariyledurum buve ben aşırı memnunum
Ekran süresi 2 sa 51 dk
![]()
Arkadaşlar twrp işlemlerinin sayacı arttırmadığını fark ettim yanılıyormuyum
Odinden yüklüyorum amacım artık şu knoxa bağımlılığımı kesip sayacı arttırmaktı ama olmadı[emoji4]
cok saol tesekkur ederımSamsung un desteklediği yeni bildirim ekranı.
Bir üstte linkini paylaştım.
Deneyebilirsiniz.Tabi sorumluluk size ait.
Tekrar paylaşayım isterseniz.
Dropbox - Good Luck.apk
Aldigin sure az zaten ismail kardesim..%75 kullanimda 3 saat dahi alamamissin ekran suresini kalan son ceyrek su anda Bu hesaba gore maximum 4 saate yakin bir sure alirsin dostum..Ben 5.1 de zaten 5 saatin altına hiç dusmuyordum hatta 6 saate dayaniyordu şarj. Şu an 4 4.5saat alacak gibiyim hatta 4 saate düşecek gibi görünüyor. Beni açıkçası memnun etmedi.yok doze dediler yok pil performansi dediler.bumu yani yapacaklari anlayamadim.hic ellemeyip iki ikon paketi bir spen apk larini yollasalardi bare sarji kaybetmeseymisiz.umarim ilerde duzelir.An itibariyledurum buve ben aşırı memnunum
Ekran süresi 2 sa 51 dk
![]()
Bütün arkadaşların Beraat Kandili mübarek olsun.Benim kafama takılan birşey var bu doze uygulamasında. Ikinci resimdeki yerden tüm uygulamalara gidince yanlarında açık manasına gelen yeşil buton var.ama yukarıda alttan bir uygulama seç diyor.onu secersek pasif manasına gelen griye dönüyor. Şimdi yesilde mi yoksa gridemi uygulamayı optimize etmiş oluyoruz sizce .biz yoksa yesilde bırakarak hatamı yapıyoruz. @ bb90 @bycebir
![]()
![]()
Evet dostum şimdi birini gri yapınca baktimdiger sayfaya attı uygulamayı optimize et diye.bu arada seninde beraat kandilin mübarek olsunBütün arkadaşların Beraat Kandili mübarek olsun.
Şimdi soruna gelirsek bence yeşil de optimize oluyordur.
Benim kafama takılan birşey var bu doze uygulamasında. Ikinci resimdeki yerden tüm uygulamalara gidince yanlarında açık manasına gelen yeşil buton var.ama yukarıda alttan bir uygulama seç diyor.onu secersek pasif manasına gelen griye dönüyor. Şimdi yesilde mi yoksa gridemi uygulamayı optimize etmiş oluyoruz sizce .biz yoksa yesilde bırakarak hatamı yapıyoruz. @ bb90 @bycebir
![]()
![]()
Dogrudur dostum.Aldigin sure az zaten ismail kardesim..%75 kullanimda 3 saat dahi alamamissin ekran suresini kalan son ceyrek su anda Bu hesaba gore maximum 4 saate yakin bir sure alirsin dostum..Ben 5.1 de zaten 5 saatin altına hiç dusmuyordum hatta 6 saate dayaniyordu şarj. Şu an 4 4.5saat alacak gibiyim hatta 4 saate düşecek gibi görünüyor. Beni açıkçası memnun etmedi.yok doze dediler yok pil performansi dediler.bumu yani yapacaklari anlayamadim.hic ellemeyip iki ikon paketi bir spen apk larini yollasalardi bare sarji kaybetmeseymisiz.umarim ilerde duzelir.
Bu menüye hangi kısımdan geldiniz?Benim kafama takılan birşey var bu doze uygulamasında. Ikinci resimdeki yerden tüm uygulamalara gidince yanlarında açık manasına gelen yeşil buton var.ama yukarıda alttan bir uygulama seç diyor.onu secersek pasif manasına gelen griye dönüyor. Şimdi yesilde mi yoksa gridemi uygulamayı optimize etmiş oluyoruz sizce .biz yoksa yesilde bırakarak hatamı yapıyoruz. @ bb90 @bycebir
![]()
![]()
Pil-pil kullanımı -sağ üst köşede 3 nokta menü kismindanBu menüye hangi kısımdan geldiniz?
Ok teşekkürler dostumPil-pil kullanımı -sağ üst köşede 3 nokta menü kismindan
Bizi biraz aşağı çekecek orası kesin dostum.ins rom oturdukca biraz daha uzar zaman.sahsen ben 4.5 -5 saate raziyim![]()
![]()
Şuanki durum bu şekilde. 5.1.1 de 6 saat ekran süresi aldığım zamanlar olmuştur. Senkronizasyon ve çoklu ekran sürekli açık bende.
Bizi biraz aşağı çekecek orası kesin dostum.ins rom oturdukca biraz daha uzar zaman.sahsen ben 4.5 -5 saate raziyim
Sanırım benim görebileceğim en iyi değerler bunlar.
Herşey full günlük kullanımım.
![]()
![]()
İyi olmuş 4 saati yakalamışsın dostumSanırım benim görebileceğim en iyi değerler bunlar.
Herşey full günlük kullanımım.
![]()
![]()
Apk lari calistirdiysan düşünülebilir. Ama yinede geçme sen kal kalAynen kardeşim. Aslında benim 5.1.1 e dönme şansım var hala Turkcell romuna 6.0.1 gelmediği için ama bilemedim.
Apk lari calistirdiysan düşünülebilir. Ama yinede geçme sen kal kal![]()