levsa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 317
Hadi yaaBen fazla pil tukettigini gozlemledim 5.1.1 de o zamandan beri kullanmam. Artik devredisi birakamazsin yapilmiyor![]()
Hadi yaaBen fazla pil tukettigini gozlemledim 5.1.1 de o zamandan beri kullanmam. Artik devredisi birakamazsin yapilmiyor![]()
Hadi yaa
Good lock I apk mirrordan indirip kurdum. Restart etti acti. Sonra ekrani kilitleyince takildi. Sonra telefon restart etti tekrar ve yuklu uygulama Gitti. App managerdan baktim yok. Kendi kendine silmis olabilir mi yuklu uygulamayi?
Bir de buradan deneyin derim.Good lock I apk mirrordan indirip kurdum. Restart etti acti. Sonra ekrani kilitleyince takildi. Sonra telefon restart etti tekrar ve yuklu uygulama Gitti. App managerdan baktim yok. Kendi kendine silmis olabilir mi yuklu uygulamayi?
Kurum maillerini kullandigim icin kurum pin ya da parmak izi kilidi zorunlu tutuyor. Device admin lerden biri ayni zamanda. Encypt etme zorunlulugu da var. Acaba bu yuzden mi olmuyor. Sorun degil gerci. Ama yuklu uygulama nasil silindi onu anlamadim. Boyle olabiliyor mu ki. Cihaz zorlayan kasan uygulamayi silebilir miBir de buradan deneyin derim.
Dropbox - com.android.systemui_24.0.8-240008_minAPI23_maxAPI23(nodpi).apk
Samsung un desteklediği yeni bildirim ekranı.arkadaslar good luck dıye bısı konusuluyor oney oluyor nerden ındırebılırım
Sen kullanıyormuş hocam tavsiye edermissinSamsung un desteklediği yeni bildirim ekranı.
Bir üstte linkini paylaştım.
Deneyebilirsiniz.Tabi sorumluluk size ait.
Tekrar paylaşayım isterseniz.
Dropbox - Good Luck.apk
Hayır hiç olmadı. İnternetinizde sıkıntı olabilirmi..ben tune in kullanıyorum hiç sorun yok.genelde spor yaparken kullandığım içinde ekran kapalı oluyor ama aktif çalışıyor. Sizde tarayacidada aynı sorun varsa başka birşey olmalı. O radyoyu kaldırıp benim dediğimi denermisinizArkadaslar guncellemeden sonra play store dan indirdigim radyoyu aciyorum tus kilidini kapattigimda veya baska pencere actigimda internet baglantisi tok diyo tarayicidan bisey aradigimda da oyle diye. Acaba sizde boyle bir sorun var mi
Ben biraz kullandım.Fakat insan birşeye alışınca zor bırakıyor sanırım.Yani eski bildirim ekranı bana daha pratik geldi. Sonra tekrar sildim.Ama tercih meselesi isteyen arkadaşlar kullanabilir.Sen kullanıyormuş hocam tavsiye edermissin
Bende netden gorsellerine baktım ama kullandığımız daha hoş geldi.yinede tercih meselesi dediğin gibi.tsk ederimBen biraz kullandım.Fakat insan birşeye alışınca zor bırakıyor sanırım.Yani eski bildirim ekranı bana daha pratik geldi. Sonra tekrar sildim.Ama tercih meselesi isteyen arkadaşlar kullanabilir.
O programi bende kullaniyorum onda da ayni sorun var tus kilidini kapattiktan 30 sn sonra kapaniyo uygulamalar suanda buraya girerken bile internet baglantisi yok mobil veri kapali yazdi. Wifide mobil veriyide actim ayniseyi diyor hep anlamadim duvara firlatasim geldi artik sinir bozucuHayır hiç olmadı. İnternetinizde sıkıntı olabilirmi..ben tune in kullanıyorum hiç sorun yok.genelde spor yaparken kullandığım içinde ekran kapalı oluyor ama aktif çalışıyor. Sizde tarayacidada aynı sorun varsa başka birşey olmalı. O radyoyu kaldırıp benim dediğimi denermisiniz
Bide soyle bisey var sarjdayken kapanmiyor sarji cikartiyorum kapaniyorHayır hiç olmadı. İnternetinizde sıkıntı olabilirmi..ben tune in kullanıyorum hiç sorun yok.genelde spor yaparken kullandığım içinde ekran kapalı oluyor ama aktif çalışıyor. Sizde tarayacidada aynı sorun varsa başka birşey olmalı. O radyoyu kaldırıp benim dediğimi denermisiniz
Birşey sizin internet bağlantınızi engelliyor o halde.yuklediginiz bir uygulama yada tam emin olamasam virüste olabilir.eger sadece marshmallow yükledikten sonra başınıza geldi ise. Hatalı bir yükleme olmuş olabilir.wipe data wipe cache yapmadi iseniz onlari yapip bir fabrika ayarlarina donun bence.duzelecegini dusunuyorum birsey cakismisnolabilit .eger yine olmaz ise ki sanmiyorum telefona kies yada şart swirchden tekrar acil yazilim kurtarnma yüklemenizi tavsiye ederim.O programi bende kullaniyorum onda da ayni sorun var tus kilidini kapattiktan 30 sn sonra kapaniyo uygulamalar suanda buraya girerken bile internet baglantisi yok mobil veri kapali yazdi. Wifide mobil veriyide actim ayniseyi diyor hep anlamadim duvara firlatasim geldi artik sinir bozucu
6.0.1 e güncelleme yaptığımız ilk gün bendede internet olduğu halde internet yok uyarısı vermişti aradabir.Fakat sonradan düzeldi.Sanırım wipe ları yapınca düzeldi. Yani telefonda biraz temizlik yaptım. Ondan sonra hiç olmadı.O programi bende kullaniyorum onda da ayni sorun var tus kilidini kapattiktan 30 sn sonra kapaniyo uygulamalar suanda buraya girerken bile internet baglantisi yok mobil veri kapali yazdi. Wifide mobil veriyide actim ayniseyi diyor hep anlamadim duvara firlatasim geldi artik sinir bozucu
Wipe data Wipe cache yapın bakın arkadaşında o şekilde düzelmiş. Biliyorsunuz değilim nasıl yaacaginiziBide soyle bisey var sarjdayken kapanmiyor sarji cikartiyorum kapaniyor
Yok yapmadim direk ustune kurmustum insallah duzelir de gerek kalmaz bunlaraBirşey sizin internet bağlantınızi engelliyor o halde.yuklediginiz bir uygulama yada tam emin olamasam virüste olabilir.eger sadece marshmallow yükledikten sonra başınıza geldi ise. Hatalı bir yükleme olmuş olabilir.wipe data wipe cache yapmadi iseniz onlari yapip bir fabrika ayarlarina donun bence.duzelecegini dusunuyorum birsey cakismisnolabilit .eger yine olmaz ise ki sanmiyorum telefona kies yada şart swirchden tekrar acil yazilim kurtarnma yüklemenizi tavsiye ederim.
Oyle yapayim bende o zaman ne zamandir temizlemiyodum zaten6.0.1 e güncelleme yaptığımız ilk gün bendede internet olduğu halde internet yok uyarısı vermişti aradabir.Fakat sonradan düzeldi.Sanırım wipe ları yapınca düzeldi. Yani telefonda biraz temizlik yaptım. Ondan sonra hiç olmadı.
Biliyorum biliyorum telefonu aldiktan 1 hafta sonra yapmistim ama telefonu duzene sokmak zor oluyo dosyalari falan temizlerim anca suanWipe data Wipe cache yapın bakın arkadaşında o şekilde düzelmiş. Biliyorsunuz değilim nasıl yaacaginizi
Aradabir temizlik iyi olur.Sonrası biraz zahmetlidir fakat gerektiğinde yapmak lazım.Oyle yapayim bende o zaman ne zamandir temizlemiyodum zaten
Resim ve önemli belgeleri yedekleyin hiçbir gereksiz veriyi almadan sifir telefon kurmak daha faydalı olur sanırım. Bir kere ugrasirsiniz ama sorununuz duzelirBiliyorum biliyorum telefonu aldiktan 1 hafta sonra yapmistim ama telefonu duzene sokmak zor oluyo dosyalari falan temizlerim anca suan
Iyi olurda iste bakayim o zaman yarina duzelmezse yapayim tesekkur ederimAradabir temizlik iyi olur.Sonrası biraz zahmetlidir fakat gerektiğinde yapmak lazım.
Tabi yedekleri almayı unutmayalım.
Insallah duzelir yarina duzelmzse oyle yapayim sizede tesekkur ederimResim ve önemli belgeleri yedekleyin hiçbir gereksiz veriyi almadan sifir telefon kurmak daha faydalı olur sanırım. Bir kere ugrasirsiniz ama sorununuz duzelir
Hocam bekleme modundayken cihaz yemiyor ben dun gece %20 de birakdm saat 2 buck gibi sabah 8 de %20 idi uyandigimda bugun gun icerisinde pek test etme sansim olmadi ama dedigniz gibi beklemedeyken sarji yemiyor ama kullandiginizda ozellikle mobil veri veya wifi acikken 5.1.1 den daha hizli bitiyor sarji malsef ..Full şarjdan % 73 e düşen şarj durumunda toplamda 8.5 saat 1 saat 20 dk da .ekran süresi aldım. Tahmini full şarj 4,5 _5 saat gibi olacak .5.1 e gote tel aktif iken (özellikle tapatalk ve oyunda)da hızlı , pasif iken daha az şarj yiyor siz ne dersiniz.ben kararsız kaldım açıkçası
@baycebir @bb90 @mydeli