Kullanım amacınız ne olacak belirtirseniz ona uygun modeller önerebiliriz. Oyun mu oynayacaksınız fotoğraf mı çekeceksiniz sosyal medyada mıbgezineceksiniz belirtirseniz güzel olur.Lg g4 pahalı ama bunlara göre benim bütçem 1500 tl ye kadar hepsiburadadan alırdım ancak aralik gibi ordan bir laptop aldık Touchpad da sıkıntı vardı hp servisini aradık onlar bunun tamiri yok yenisiyle değiştirin dediler onlarda değiştirmediler babamda kızdı bir daha ordan almam dedi o yüzden piyasada ki mağazalardan alacağım oralarda note 4 ve lg g4 pahali
İkisi de kötü.
Desire eye eskidi.
A5 iyi bir cihaz değil.
Note 4/G4 (hb 1300 TL) alın daha iyi.
Samsungdaki touchwiz sıkıntısı S6 modelinden itibaren ortadan kalktı. yani ortada "lanet" edecek bir arayüz yok, gayet stabil emin olabilirsinizAma tabi bu gidip orta segment bir samsung modeli tercih edin demek değil. Size iPhone 5s önerebilirdim ama ön kamera canınızı sıkabilir ve bütçenize göre 16gb model denk geliyor o da günlük kullanımı karşılamıyor. Eğer çok oyun oynamayan biriyseniz ve güncelleme gelecek diye çıldırmıyorsanız M5 modeli fotoğraf çekme sosyal medyada gezinme gibi hususlarda işinizi rahatça görür. Diğer 1500lira bandındaki sony cihazlar da kullanışlıdır. Sony'ye yönelebilirsiniz. M5'deki Mediatek işlemci sizi korkutabilir ama dediğim gibi güncellleme diye çıldırmayacaksanız ve oyun hayatınız 1 2 oyundan ibaretse işinizi görebilir diye düşünüyorum. Onun dışında Zenfone2 gibi modeller var, Huawei G8 kullanışlıdır. Ama ben yerimde olsam bir müddet daha para biriktirip 1700-1800 bandına çıkarak G4 veya Note4 gibi cihazlara yönelirdim
G3 iyidir ilk çıktığı günden bu yana hala kullanan tanıdıklarım var bir problem yaşamadılar. Ama bence biraz daha sabredip G4 almak en mantıklısı. bekleyeceğiniz 2-3 aya değer emin oluntmm teşekkür ederim peki lg g3 32 gb lık nasıl vatan da 1200 tl değer mi a5 ve eye den daha üstün müdür babam onu alırsan hemen alıyım diyor
İkisi arasından htc desire eye.
2sinide onermem note 4 ya da lg g4linir hp.comdan...arkadaşlar hangisi daha iyi daha kullanışlı sağlam estetik yani her açıdan değerlendirirseniz sevinirim...
Yine htc ama bunları almanızı pek önermem başka modellere yönelebilirsiniz.3 u arasında desek hangisi lg g3 htc samsung
Yine htc ama bunları almanızı pek önermem başka modellere yönelebilirsiniz.
A8 dostum o farklı bişey yavAga bence Samsung a8 bakabilirsin. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum A serisi özeldir arkadaşlar. Elinize alıp bakmadan Samsung'un orta seviyesi çöp alınmaz demeyin. Gerçekten adamların yaptığı tasarım ve metal kasa bazı firmaların amirallerinde bile yok. A3 ve ya a5 ı al eline sanki iphone 6 eline aliyormussun gibi gelecek. Tasarım ben burdayım diyor. Gpu çok yeterli değil ona katılıyorum ama yani bilmiyorum siz telefonu oyun oynamak için mi alıyorsunuz yoksa web de gezinmek, sosyal medya hesaplarımda geziyim ara ara kamerayla foto çekiyim falan mı? Bilmiyorum bana göre gta dır vs pc de olan oyunları yüklemek ve oynamak saçma geliyor. Mağazaya gidio eline almanı öneriyorum a5 veya a8 i. Desire eye de iyidir lakin htc piyasadan silindi be abiartık kimseye oneresim gelmiyor. G4 de bootlop sorunu vs. İthalat da sorun yaşayan çokmuş
Bütçeniz olmayabilir bu çok normal bir şey ben zaten başka modeller derken amiral gemisi modellerini kastetmedim ki aynı fiyata veya daha uygun fiyatlara daha iyi modellere bakabilirsiniz. Mesela 1250 liraya lg g4 varken 1400-1500 liraya htc desire eye alırsanız yanlış bir seçim olur. Sonuç olarak karar sizin tabiki hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.hangi modeller note 4 mu mesela yada baska neler birdee siz bunları fazka beeğenmiyorsunuz ama bütçe işte olmayınca olmuyor yok bende biliyorum amiral gemisi modelleri almayı bende bu konuda ilgiliyim bayadır takipçiyim teknolojiyi severim akıl akıldan üstündir diye sordum...