LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ya dostum bende iki gündür oluyor hic bir sikinti yoktu nornalde garantiye falanda gondermedim ama anlamadm bi kac kablo degistirmeme ragmen yinede ayni sorun devam ediyor anlamis degilim , aca guncellemeden gelen kronik sorunlar mi? Daha oncede kasmalar oluyordu ama snradan duzeldi
kardeşim ben daha farklı bi kablo ve adaptör denemedim deneyince sana bildiririm düzelip düzelmediğini inşallah kablodandır da başka bi sıkıntı yoktur.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kardeşim ben daha farklı bi kablo ve adaptör denemedim deneyince sana bildiririm düzelip düzelmediğini inşallah kablodandır da başka bi sıkıntı yoktur.
hocam ben denedim, v10 nun hızlı sarj adaptörü ile denedim yine aynıydı , formatladım telefonu fakat 2 saat 45 dk ya kadar gerileme sağladı yazılımsal bir hata mıdır bilemiyorum, 8 ay hiç bi sorun yaşamadım daha daha önce kasmalar meydana gelmişti kendiliğinden düzeldi şimdi ise yavaş şarj sorunu ortaya çıktı, başka bu durumu yaşayan var mıdır ?

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hocam ben denedim, v10 nun hızlı sarj adaptörü ile denedim yine aynıydı , formatladım telefonu fakat 2 saat 45 dk ya kadar gerileme sağladı yazılımsal bir hata mıdır bilemiyorum, 8 ay hiç bi sorun yaşamadım daha daha önce kasmalar meydana gelmişti kendiliğinden düzeldi şimdi ise yavaş şarj sorunu ortaya çıktı, başka bu durumu yaşayan var mıdır ?
kardeşim ben bugün denedim g3 ün kutusundan çıkan kabloyu kendi adaptörüme taktım öyle şarj ettim 1 saat 40 dk da % 100 oldu sorun benim kablodanmış zaten tam oturmuyordu soketin içine benim kablo şimdi tam anlamıyla emin oldum kablodan olduğuna.
Bu arada bana bugün v20g güncellemesi geldi ama o da 4.5 g ile alakalı bi güncelleme :)

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
V20g güncellemesini yaptıktan sonra Volte için telefon yeniden başlatılsın mı diye seçenek çıktı bastım ve beklenen Volte geldi hayırlı olsun. Bu arada Turkcell kullanıcısıyım

bbatuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
volte geldı hayırlı ugurlu olsun beyler..bakalım ıse yarayacakmı..

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ben de Turkcell'iyim ama benim cihazda hiç bir hareketlilik yok.

cesces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar ithalatçı garantili g4 lere guncelleme gelmiyor. Ben hepsiburadadan aldim cok pismanim. Guncelleme icin servise gondermek gerekiyormus. Tüketici hakem heyetine başvurarak iade etmek isteyeceğim.

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar g4 te android 6.0 da akilli ekran kaldirildimi veya ayarlarda yerimi degisti

inoky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ithalatci garantili lg g4 v20? Hangi surumde
Benim v20d eur olarak gorunuyor sanirim v20g falan cikmis
Guncelleme guncel olarak gorunuyor nasil yapicaz guncellemeyi?
Bilgisi olan arkadas bilgilendirirse sevinirim

kübra öz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G4 aldım 1 hafta oldu çok memnunum yanlız şarjı çok fazla tüketiyor oyun oynamıyorum yeni gelen güncellemelerle bu durum düzelir mi?

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
eea4447b205d4ca7a653073a29ee9bee.jpg

Bu nedir arkadaşlar bu nasıl bi fark lg fason mu yaptırıyor panellerini

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Ben o kadar g4 ün şarjında sıkıntı çekmiyorum siz çok mu çökdünüz telefona :D

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ithalatci garantili lg g4 v20? Hangi surumde
Benim v20d eur olarak gorunuyor sanirim v20g falan cikmis
Guncelleme guncel olarak gorunuyor nasil yapicaz guncellemeyi?
Bilgisi olan arkadas bilgilendirirse sevinirim
Hangi ülke olduğuna ve de o ülkenin en son sürümü nedir onu bilmek lazım.V20G sürümü şuan sadece Türkiye'ye özgü.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Sadece ton farkı değil dostum. Yeni serilerde farklı panel var iyi değil yani. Satırlar belli oluyor.seninki b. İhtimal eski seridir
Ton farkı dışında sorun varsa panellerde sıkıntı olabilir.Yeni seri olan bir kaç cihazı incelemek lazım.Bendeki ilk seri.

muratozdemir01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tabiki. Onunda fotosunu aticam. Panel %100 farklı. Ekran kapalıyken ışık tutunca farkediliyor

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Anladım.Acaba ppi'dan mı çaldı LG.
Bariz pikseller arasında boşluk var.