Profesyonel olarak G5 ve S7 hangisi ?

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bir telefonda bütün ihtiyaçlarımı bu mailden oyuna en kötü programdan en yavaş programa kadar kullanmak için bir telefon alma düşüncem var.Korkularımdan dolayı tedirgin oluyorum az çok. Az para değil sonuç olarak.

Telefonu performans olarak bana yetecek bir telefon istiyorum.Dediğim gibi en ağır oyundan en basit oyunu bile oynaya bileceğim bir telefon gibi performans olarak üstün bir telefon.

Bir diğer sorun Iphone kullanıcıları az çok halimi anlayabilir şarj aleti taşımaktan veya powerbank taşımaktan gerçekten yoruldum. Düzenli şarj olayı günlük yoğunluktan dolayı pek olmuyor bende.Bu yüzden batarya bir süre sonra ölüyor.Kısacası bu yüzden S7 almaktan vazgeçmeli miyim?

Güncelleme konusunda gerçekten sıkıntı yaşamak istemiyorum yani 2 sene sonra güncelleme gelmiyor diye telefonda kasmalar olup telefonu kaldırıp atmak istemiyorum.(2800 TL bir parayı gözden çıkartıyoruz mecburen:))

Kamerayı çok kullanan bir kişiyim ve kamera konusunda her iki telefonun çok iyi olduğunun farkındayım bu yüzden bu konuyu direk olarak geçiyorum.

Son olarak şunu belirteyim.Benim için telefonun tasarımının hiç bir önemi yok dediğim gibi benim ihtiyaçlarımı karşılayabilsin yeter.

Kimi arkadaşlar note 6 yı falan bekle veya s7 edge al diyeceklerdir. Malesef hem fiyat olarak hem de günlük kullanım da çok büyük olduğundan bunları almayı pek düşünmüyorum.

Herkesin fikrine saygılıyım.Görüşlerinizi bekliyorum. LG ve Samsung kullanıcıları olarak sizler LG'nin dezavantajları ve Samsung'un dezavantajlarını söylerseniz çok memnun olurum.

İyi Forumlar.

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hocam 2side iyi telefonlar. 2side şarjı birgün giden telefonlar 2sinden birinide alsan pişman olmassın tasarım önemli değilse g5 al geç güncelleme işi daha düzgün lglerde yeni arayüz ve şu batarya çıkarılabilir olması daha cazip gibi ve şu batarya kısmıyla takılan şeyler adları herneyse onlarıda kullanabilirsin değişiklik olarak :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arayüz kasma olayı en çok samsunglarda görülüyor, g2 kullanan biri olarak diyorum beni hiç yarı yolda bırakmadı, şuan bile gücünün yetmeyeceği uygulama yoktur tavsiyem LG yönünde olacaktır bu yüzden.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben s7 diyorum suan note 5 kullaniyorum ben 6.0.1 gelmeden irak romu kurdum guncelleme samsungta gec gelebilir ama 2 sene gelecegi garantidir.
Birde bir telefonun max omru 3 senedir.
Uretici kafasi bu
Lg de g5 e g7 cikana kadar verir guncelleme
Batarya degistiririm geceden 2 batarya sarj ederim diyorsan lg g5 (cok iyi bir pil performansi olacagini sanmiyorum)
S7 bataryasi degismiyor yani ama 3000 mah bir pil o ekrana 1 gunu cikartacak kadar yeter
Zaten s7 kullananlar kulubune bakarsan cogu 6 saat ekran suresi aliyor.
Ben lg ye 2800 tl para vermem.
Onun icin s7 diyecegim
Ve s7 kamerasinin lg den daha kaliteli olacagi düşüncesindeyim.
Birde performans olarakta s7 lg g5 den daha iyi olacaktir.
Boyle benim goruslerim

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ben s7 diyorum suan note 5 kullaniyorum ben 6.0.1 gelmeden irak romu kurdum guncelleme samsungta gec gelebilir ama 2 sene gelecegi garantidir.
Birde bir telefonun max omru 3 senedir.
Uretici kafasi bu
Lg de g5 e g7 cikana kadar verir guncelleme
Batarya degistiririm geceden 2 batarya sarj ederim diyorsan lg g5 (cok iyi bir pil performansi olacagini sanmiyorum)
S7 bataryasi degismiyor yani ama 3000 mah bir pil o ekrana 1 gunu cikartacak kadar yeter
Zaten s7 kullananlar kulubune bakarsan cogu 6 saat ekran suresi aliyor.
Ben lg ye 2800 tl para vermem.
Onun icin s7 diyecegim
Ve s7 kamerasinin lg den daha kaliteli olacagi düşüncesindeyim.
Birde performans olarakta s7 lg g5 den daha iyi olacaktir.
Boyle benim goruslerim
Lg g5 2300 değilmiydiya

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Lg g4 kullanıyorum güzel telefon kamerası iyi diye aldım.
snapdragon 808 ciddi ısınıyor verdiği performansa göre. ekran aşırı güç tüketiyor. yazılım iyi fakat beyaz tonlarda olduğu için ekranın pil tüketmesine sebep oluyor. muhtemelen g5 de bunları çözmüşlerdir.
fakat g5 deki 2 kamera ve çıkıntı bence tasarımı kötüleştirmiş.

s7 bariz şekilde çok daha güzel bir cihaz. sd kart desteği de gelmiş. su geçirmezlik de var. kamerası da f 1.7 ye gelmiş. fiziksel home tuşu ayrıca önemli. touchwiz'i uzun zamandır kullanmadım ancak donanım olarak s7 tercih edilmeli bence

hatta para olsa s7 edge alırdım.

sarper.arıkan

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Merhaba
S7 edge kullanıcısıyım. Sistem pil tüketimini başarılı şekilde yönetiyor. Performans anlamında tatmin edici ve kamera kalitesi gece ve gündüz çekimlerinde gayet tatmin edici. Elle tutuş sırasında da premium bir ürün havasını yaşatıyor.
S7 alanlar çokda üzülmeyecektir. Her markanın bir vr teknolojisi var. Aynı zamanda Gear VR ilede gayet başarılı işlediğini gözlemledim.

Serkan.Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
s7 edge tavsiye ederim.
iyiki almışım dersin çünkü tam böyle keyif veren bir telefon.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bir telefonda bütün ihtiyaçlarımı bu mailden oyuna en kötü programdan en yavaş programa kadar kullanmak için bir telefon alma düşüncem var.Korkularımdan dolayı tedirgin oluyorum az çok. Az para değil sonuç olarak.

Telefonu performans olarak bana yetecek bir telefon istiyorum.Dediğim gibi en ağır oyundan en basit oyunu bile oynaya bileceğim bir telefon gibi performans olarak üstün bir telefon.

Bir diğer sorun Iphone kullanıcıları az çok halimi anlayabilir şarj aleti taşımaktan veya powerbank taşımaktan gerçekten yoruldum. Düzenli şarj olayı günlük yoğunluktan dolayı pek olmuyor bende.Bu yüzden batarya bir süre sonra ölüyor.Kısacası bu yüzden S7 almaktan vazgeçmeli miyim?

Güncelleme konusunda gerçekten sıkıntı yaşamak istemiyorum yani 2 sene sonra güncelleme gelmiyor diye telefonda kasmalar olup telefonu kaldırıp atmak istemiyorum.(2800 TL bir parayı gözden çıkartıyoruz mecburen:))

Kamerayı çok kullanan bir kişiyim ve kamera konusunda her iki telefonun çok iyi olduğunun farkındayım bu yüzden bu konuyu direk olarak geçiyorum.

Son olarak şunu belirteyim.Benim için telefonun tasarımının hiç bir önemi yok dediğim gibi benim ihtiyaçlarımı karşılayabilsin yeter.

Kimi arkadaşlar note 6 yı falan bekle veya s7 edge al diyeceklerdir. Malesef hem fiyat olarak hem de günlük kullanım da çok büyük olduğundan bunları almayı pek düşünmüyorum.

Herkesin fikrine saygılıyım.Görüşlerinizi bekliyorum. LG ve Samsung kullanıcıları olarak sizler LG'nin dezavantajları ve Samsung'un dezavantajlarını söylerseniz çok memnun olurum.

İyi Forumlar.

Merhaba,

Samsung s7: Exynos 8890 ile gelen cihaz 4gb ram sunuyor. Simdi bu donanim bilgileri cok iyi. Exynos 8890 tam 12 cekirdekli bir gpu olan mali t 880 mp12 ile geliyor. Yani bu cihaz suanki oyunlari zaten oynatiyor ama bu 12 cekirdekli gpu yapisi gelecekteki oyunlarinda altindan kalkmaya yonelik bir hareket gibi duruyor. Ayrica bu oyun konusunda s7 nin birde game launcher avantaji var. Samsung bu urunde 5.1 " lik yapisina ragmen 3000 mah'lik bataryasi ile dikkatleri uzerine cekiyor. Acikcasi samsung daha onceki 3000 mahlok batarya ile gelen modellerinse basarili pil performansi sunuyordu. S7 modelindede basarili olacaginiz dusunuyorum. Ayrica bu pik suresini guc tasarruf ve ultra guc tasrruf modlari ile ileriye tasimakta mumkun. Kasarim olarak s6 dan cook bir fark olmasada tabikide farklar mevcut. Ekran konusundabust seviye modellerinde standart hale getirdigi 2k super amoles ekrani ile yine ovguler aliyor. Bu sefer cihazda birde farklilik var. Ekran kilitli iken ekranda guc tuketmeyen bir saat ve bildirimlerin dustugu bir goruntu olusuyor. Bu hem ekrani cihazi uyandirmadan saati hemde bilgirimlerinizi gormenizi sagliyor. Ozetle guzel bir cihaz.

Lg g5: Lg g2 den beri 3000 mah bataryayi bir staandart olarak belirleyen lg, g5 modelindede yine 3000 mah ile geliyor. Batsryanin boyutunun buyuk olmasina ragmen rakip 3000 mah bataryali cihazlara gore pil performansi daha kotu olan lg umarim g5 modelinde bu sorunu ortadan kaldirir. Tasarim olarak begemedim g5i. Ama yigidi oldu hakkini yemelim bataryanin cikarilabilir olmasi hosuma giden bir nokta oldu. Bataryanin o alt modul ile cikmasinin uzun kullanim sonuclarini merak ediyorum acikcasi. Keza bana o cek cikae modul pek saglam hiasi veemedi. Tak cikae yalama olursa alt bolge sangir sungur oynamasin sonra. Kamera ve ekran konusunda ayni samsung gibi cok basarili olan bir firma olan lg ozelliklede bu konuda g4 ile buyk sicrayiz yapti. Ekran konusunda kullandigi ips panele buyuk ovguler alan lg g5 modelinde de gene kamera ve ekrana buyuk ovguler alacaktir. Sd820 ile gelen model rakibi olan ve exynos 8890 kullanan samsung s7 ailesine gore daha guclu bir yapida. Ama bu guc farki sentetik testlerde daha cok belli oluyor. Gundelik kullanimda bu kadar buyuk bir fark olacagini dusunmuyorum. Genel olarak g5, s7 gibi guclu kamerasi ekrani basarili bir urun olacaktir. Suan icin en buyuk merakim batarya performansi. Onceki 3000 mah'lik urunlerinde oldugu gibi rakibinin gerisindemi kalicak yoksa bu sefer one mi gececek onu bekliyorum.

Guncelleme konusunda ise iki urun arasinda lg g5 daha iyi olur. Cunku lg'nin tepe modellerine uyguladigi guncelleme politikasi oldukca hizli. Samsung s7 de guncelleme konusunda elbetteki guncelleme alicak ama g5 kadar hizli almaz diye tahmin ediyorum.

Hangisini alayim sorusunun cevabi. Aslida donanimda ve teknik ozelliklerde sakli degil. Bence tasarimda bu sorunun cevabi. Cunku ikisininde ozellikleri cok iyi ve cok guclu urunler. Bence g5 in batarya performansini bekleyin. Eger s7 gibi veya daha iyi cikarsa g5 alin. Yok onceki modellerindeki gibi pil 3000 mah ama pil suresi kisa olursa samsung s7 alin.

Ben olsam s7 alirdim. O ekranim acik kalma muhabbetini begendim. Ve g5 in tasarimini pek begenmedim. Bu benim gorusum. Ama g5 in incelemelerini bekle acele etme. Onuda bir gor. Ikisinide bir eline al incele hangisi hosuna gideree onu al. Dedigim gibi donanimda ikiside cok guclu.

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Fikirlerinizden görüşlerinizden dolayı herkese çok çok teşekkür ederim.
G5 ile ilgili gerekli videolar çekildikten sonra alsak daha iyi olacak galiba.Yinede öneriden bulunmak isteyen varsa Bildiğimiz veya bilmediğimiz bahsettiğimiz telefonların birinde artı ve eksik yanlar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Ben LG G5 in çok çabuk fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum yani çıkış fiyatı biraz iddalı ki s7 ile aynı...Çoğu insan bu kadar para veriyosam SAMSUNG alırım deyip direk LG yi eleyecek diye düşünüyorum...LG de o fiyattan satılmadığını anlayıp telefonu 2300 lere filan düşürürse ve o tarihlerde s7 hala yüksek fiyatlıysa G5 alınabilir ama ikiside aynı fiyat üzerinden giderse ben SAMSUNG almanızı öneririm...

Osman Şengün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
23.04.2016 da S7 aldım 25.05 te gece çekiminde beyaz noktalar vardı garantiye gönderdim geldi bir şey bulunamadı dediler gönderdiler. Foto ile gel dediler 29.05 te fotoyla yine gönderdim bu sefer kamera değişti yazılım güncellendi dediler ama geldiğinde kontrol ettim gri renkleri pembe gibi gösteriyor üstelik te gece çekimi sorunu devam ediyor paramı geri almak için ne yapabilirim yardım lütfen

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
23.04.2016 da S7 aldım 25.05 te gece çekiminde beyaz noktalar vardı garantiye gönderdim geldi bir şey bulunamadı dediler gönderdiler. Foto ile gel dediler 29.05 te fotoyla yine gönderdim bu sefer kamera değişti yazılım güncellendi dediler ama geldiğinde kontrol ettim gri renkleri pembe gibi gösteriyor üstelik te gece çekimi sorunu devam ediyor paramı geri almak için ne yapabilirim yardım lütfen

Anladığım kadarıyla telefonunuz Samsung Türkiye Garantili dimi.Paranızı iade edeceklerinizi sanmıyorum hatta imkansız gibi söyliyim.
Eğer göndermenize rağmen bir sorun bulamıyorlarsa telefonu elden çıkartın.Ama yinede s7 veya s7 edge kullanan arkadaşlara sormanızı tavsiye ederim.
İlla para konusu derseniz de elden çıkarmaya bakın telefonu yapılacak tek şey budur bence.

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48

İyi Forumlar.
Eğer hala düşünme aşamasındaysan htc 10 u öneririm

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Eğer hala düşünme aşamasındaysan htc 10 u öneririm

Son durum onu gösteriyor zaten S7 ve S7 edge herkes şikayet ediyor.O gün twitter da gezersen tolga abinin twitini gördüm s7 ve note 5 de veri tüketimi çok fazla gerçekten.Sürekli bir sorun eksikler hatalar neden bilmiyorum tamam görünüm olarak mükemmel telefon ama ben performanslı az hatası olan telefonu tercih ederim. Htc 10 da galiba ayın 12 sinde alabilme şansımız var diye biliyorum.

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Son durum onu gösteriyor zaten S7 ve S7 edge herkes şikayet ediyor.O gün twitter da gezersen tolga abinin twitini gördüm s7 ve note 5 de veri tüketimi çok fazla gerçekten.Sürekli bir sorun eksikler hatalar neden bilmiyorum tamam görünüm olarak mükemmel telefon ama ben performanslı az hatası olan telefonu tercih ederim. Htc 10 da galiba ayın 12 sinde alabilme şansımız var diye biliyorum.
Sonlarınıda doğru diye biliyorum

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Sonlarınıda doğru diye biliyorum
Bekliyoruz bir an önce çıksın da asıl önemli olan bunların ukt testi.S7 edge nin ukt testi çok yakın onu biliyorum 1 ay daha beklerim htc ve s7 edge arasında ona göre karar kılarım hiç olmazsa o zamana kadar da htc nin de ukt testi düşer.O zaman kadar pişman olmucağım bişe alırım

Ekli dosyalar

• hyreddsrda.jpg
    hyreddsrda.jpg
    180.1 KB · Görüntüleme: 437

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Bekliyoruz bir an önce çıksın da asıl önemli olan bunların ukt testi.S7 edge nin ukt testi çok yakın onu biliyorum 1 ay daha beklerim htc ve s7 edge arasında ona göre karar kılarım hiç olmazsa o zamana kadar da htc nin de ukt testi düşer.O zaman kadar pişman olmucağım bişe alırım
Gördüm bunu ama htcde böyle bişey yaşayacağını sanmıyorum bence hem performansı güzel bence tasarımıda çok iyi

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Gördüm bunu ama htcde böyle bişey yaşayacağını sanmıyorum bence hem performansı güzel bence tasarımıda çok iyi

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20

Ben Teknolojiden yana şanssız bir adamım.Tasarımdan yana sıkıntım yok zaten.İkisi de mükemmel telefon.Her telefon hata ve sorunlar verir.Ama Samsung'un verdiği hatalar aşırıya kaçıyor işte.Bende gönülden HTC 10 istiyorum.Ama gel görelim ki ne kadar HTC ye güvenicem ilk HTC tecrübem olcak ve verdiğimiz para gerçekten çok iyi para 3000 TL gibi bir fiyat veriyorsak bunu hak etsin en önemlisi ise uzun zamandır android kullanmıyorum.Pişman olma korkusu var işte.En çok korkutuğum ise en sonunda hepsinden vazgeçip 6s Plus alcam bir sinirle o olcak.:)

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Ben Teknolojiden yana şanssız bir adamım.Tasarımdan yana sıkıntım yok zaten.İkisi de mükemmel telefon.Her telefon hata ve sorunlar verir.Ama Samsung'un verdiği hatalar aşırıya kaçıyor işte.Bende gönülden HTC 10 istiyorum.Ama gel görelim ki ne kadar HTC ye güvenicem ilk HTC tecrübem olcak ve verdiğimiz para gerçekten çok iyi para 3000 TL gibi bir fiyat veriyorsak bunu hak etsin en önemlisi ise uzun zamandır android kullanmıyorum.Pişman olma korkusu var işte.En çok korkutuğum ise en sonunda hepsinden vazgeçip 6s Plus alcam bir sinirle o olcak.:)
Benim arkadaşım m8 kullanıyo ilk çıktığından beri telefonda ne bi kasma var ne de bişey sapasağlam bir telefon bende 1.5 sene kullandım baya memnunum htcden

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
HTC kalitelidir, kolay kolay üzmez. HTC'de dikkat etmen gereken tek nokta kameradır. İyice inceleyip kamerasının yeterli olduğu kanaatine vararak alınmalıdır. Ondan sonra LG G5 de gayet iyidir. Ön yargılarla yapılan yorumlara aldanmamak gerekir. Samsung'lar, (ne kadar övseler de, kendini geliştirdi deseler de) sorunlu telefonlardır. Samsung, müşterisinin sadece cüzdanına değer veren bir firmadır.

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
HTC kalitelidir, kolay kolay üzmez. HTC'de dikkat etmen gereken tek nokta kameradır. İyice inceleyip kamerasının yeterli olduğu kanaatine vararak alınmalıdır. Ondan sonra LG G5 de gayet iyidir. Ön yargılarla yapılan yorumlara aldanmamak gerekir. Samsung'lar, (ne kadar övseler de, kendini geliştirdi deseler de) sorunlu telefonlardır. Samsung, müşterisinin sadece cüzdanına değer veren bir firmadır.

LG yi ilk zamanlar almak gerçekten çok istedim özellikle batarya çıkması konusunda bataryayı çabuk şişiren bir insanım.Bunun dışında telefonu çok yere düşüren ve hor kullanan bir insanım.Tabiri caizse telefonu köpek gibi kullanan bir insanım.Yani ben o telefona 3 bin TL gibi bir para verceksem o telefondan eksiksiz olarak bana vaad ettiği herşeyi vermesi şart bence.

Samsung'un tasarımı ne kadar muhteşem olsada verdiği sistemsel sorunlardan dolayı çok şikayet alıyor.O yüzden Samsung gorilla glass olmasına rağmen bir düşmede kırılabilecek bi telefon olduğundan samsungdan halen vazgeçmesem de kararsızım.

LG de de sorunlar var yok demedim ben hiç bir zaman.Arkadaşım da G4 var 1 sene olmadı alalı telefonda arama hataları veya ön kamerada farklı bir ışık tespitim çıktı ortaya.

Gelelim HTC ye. Aklımda hiç yoktu gerçekten ta ki incelemeleri yapılan testleri gördükten sonra.Bence şuan Amiral gemisi olarak görünen tüm telefonlardan çok üstün görünüyor o aşikar.Ön kamera gerçekten muhteşem bana göre s7 den bile iyi ön kamerası var.Arka kamerada sorunlar olduğunu gördüm.Umarım düzelebilecek sorunlardır bunlar.

Samsung kimine göre eski hataları artık vermiyor gayet stabil diyor. Touchwiz eskisi gibi sorunlar yapmıyor kasmalar şişmeler bitti deniyor.1 sene veya 2 sene mi şişme yok ama ne kadar onu bilmiyoruz.Beni çeken artı yanı ise 3600 lük bataryası.

LG Kimine göre telefonun görünümü hiç sorun olmaya bilir.Ta ki banada ilk başta öyleydi ama artık ben 3 bin TL gibi bir fiyat veriyorsam görünümde güzel olsun istiyor mecburen insan.LG nin şuan gözümde tek üstün yani modülleri olması değil sadece bataryanın değişiyor olması.Çok fazla tükettiğim için batarya şişiren bir insan olarak bu konuda beni kendine çekiyor sadece

HTC ise bana neler verebilir.Dedim ya siz bir telefonu çok kulanıyorum diyenlerdenseniz.Benim ki ileri derece.Sürekli oyun selfie ınstagram facebook twitter internet çılgınılığı var bende.1 saniye bile telefon elimden gerçekten düşmüyor.Kimisi diyecektir hiç bir batarya dayanmaz sana o kadar da değil tabiki. Öğrenci adamız boş zamanımız çok o yüzden.Bataryası beni umarım tatminkar eder.

Şuan ki bataryalar şişmeler veya ıphone larda olduğu gibi oluyor ve düzensiz şarjdan ölüyorsa en büyük korkum o işte.Bunları kafamda derledikten sonra en uygun telefonu alacağım.

Ben ise pişman olmuyacağım bir cihaz istiyorum.
Son söyleceğim şey ise telefonu alcaksam UKT leri beklicem. Herkes kendisine doğru olanı savunuyor çünkü sakın yanlış anlamayın size lafım değil bu.
Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.Biraz uzun bir yazı oldu.Okumaktan üşenmezsiniz umarım.
İyi forumlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Düşüncelerin epey değişmiş. Ben ilk mesajına göre yorum yapmıştım.
Ben 2.5 yıl G2 kullandım. Şuan Huawei P9 kullanıyorum.
LG G4'lerin kronik sorunları var zaten önermediğim telefonlardan birisidir. Son serilerde düzelttiklerini söyleyen kullanıcılar var ama yine de almak macera olur.
LG G4 yerine LG V10 almak daha mantıklı. HTC 10 ya da LG V10 alınabilir şuan için. İkisi de üzmez.
Bu arada LG bataryaları şişmiyor. En azından ben şahit olmadım. G2'nin bataryası mesela ilk günkü gibi duruyor.

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
S7 işinizi görür diye düşünüyorum.
ama, s7'nin iki yıl sonra güncelleme alacağını düşünmüyorum.

YAVUZ ÇELİK

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Düşüncelerin epey değişmiş. Ben ilk mesajına göre yorum yapmıştım.
Ben 2.5 yıl G2 kullandım. Şuan Huawei P9 kullanıyorum.
LG G4'lerin kronik sorunları var zaten önermediğim telefonlardan birisidir. Son serilerde düzelttiklerini söyleyen kullanıcılar var ama yine de almak macera olur.
LG G4 yerine LG V10 almak daha mantıklı. HTC 10 ya da LG V10 alınabilir şuan için. İkisi de üzmez.
Bu arada LG bataryaları şişmiyor. En azından ben şahit olmadım. G2'nin bataryası mesela ilk günkü gibi duruyor.

Bence konu başlığının değişip HTC 10 mu S7 edge mi olması lazım artık o derece değişti gerçekten.Yorumların ve tavsiyelerin için çok teşekkürler.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bence konu başlığının değişip HTC 10 mu S7 edge mi olması lazım artık o derece değişti gerçekten.Yorumların ve tavsiyelerin için çok teşekkürler.
Exynos 8890 la s7 nin g5 tokatladigi videoyu izleyebilirsin yeterli olur
Snapdragon alinmaz