General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide şu bildirim ışığınada baksana sendede öyiemi

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
+LAR
Aldığım gm5 2,parti .(androidone yazı altında kod var)
+espirisel olarak ayfor görünümlü gm5plus gayet göz alıcı
+video resim tamamen tatmin edici
+asfalt 8 full ayarda donma yok performans gayet güzel
+internet dolaşım arayüz gayet güzel basit kasma yok(zenfone arayüz kullanıyorum)
+şarj 1gün rahat ^^
+kulaklık kalite gayet güzel metal değil plastik sonses dışa ses vermiyor
-LER
-Biraz daha uzun olabilirdi şarj kablosu
-ses aç kapa ve tuş kilit birazdaha mesafeli ve yukarda olabilirdi çok hassas tuşlar.
-tamamen karanlık odada uyarı ışığı hafif ekrana ve alt kısıma yansıyor.aydınlıkda belli olmuyor.pek önemli değil sonucta sadece şarj olurken ihtiyac duyulan bi ışık.
Sonuç olarak Ben beğendim gayet güzel tasarım donanım ve fiyat olarak .Tavsiye ederim.
Resimi tamamen karanlıkta note4 ile çektim birazda blur var resimde fazla ışık gibi gözüküyor sizi aldatmasın rahatsız edici bi ışık değil içerden yansıyan bi ışık.
Tabiki olmasaydı super olurdu...
7g073a.jpg

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dun saat 11de yatarken sarj yüzde doksandı sabah kalktım yüzde elliye inmiş neden olabilir

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
GM yetkili servisi öyle dedi büyük ihtimalle doğru ama 2. Parti cihazlar aynı ürün olacak sorunlar ise güncelleme ile düzelicek güncellemede mayıs ortası sonu gibi gelicek

asil_zr79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bildirim ışığı sadece sarj azalınca veşarolurken yanıyor. Normal bildirimler için bildirim ışığını nasıl yapabilirim
Batuhan, telefon rehberinde gruplar diye bir bölüm var mı? Bakıp paylaşır mısın? GM discovery kullanıyorum 70-80 kişilik bir gruba tek seferde msj yollayabiliyorum. Bu özellik benim için önemli.

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kullanan arkadaşlar telefonu sizce yarın mı alsam 15 mayısta mı sonuç olarak farklı parti ürünler geleceği için hangisi daha sağlıklı olur

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yrn al birsey degismez hatalar yazilimsal oldugu icin giderilir fark olmaz emin ol

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Türkiyeye yeni geldimde bu telefonu almak istiyorum hangi teknoloji mağazasında bulabilirim.

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
arkadaşlar ne değişebilir Allah aşkına. cihazda sıkıntı yok ki.ne değişecek. ne güncellenecek. yeni seriyi felan bırakın alın kullanın keyfine bakın. donanımsal olarak cihazın bi sıkıntısı olsa -ki yok- garantiden değişir zaten. yazılımsal sorunlarda güncellemelerle düzeltiliyor. daha ne arıyorsunuz artık.

inceleme videosuna gelince inanın müsait olamadım. ama bu akşam halledeceğim. kusura bakmayın.

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar ne değişebilir Allah aşkına. cihazda sıkıntı yok ki.ne değişecek. ne güncellenecek. yeni seriyi felan bırakın alın kullanın keyfine bakın. donanımsal olarak cihazın bi sıkıntısı olsa -ki yok- garantiden değişir zaten. yazılımsal sorunlarda güncellemelerle düzeltiliyor. daha ne arıyorsunuz artık.

inceleme videosuna gelince inanın müsait olamadım. ama bu akşam halledeceğim. kusura bakmayın.

Yok hacı,ne kusuru.Sonuçta iyilik yapıyorsun,görevin değilki...İşlemciyi zorlarsan seviniriz,çünkü honor7 2.2 ghz daha iyi gibi duruyor

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Kardes kanalin ismi ne ve video cektinmi

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
yav cihaz hakkında çok eleştiri var forumlarda kararsız kaldım

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
video yu çektim. yükleniyor. bitince yayınlıyor olacağım.

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar chrome /chrome beta/ chrome dev arasında ki farklar neler

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Telefon hızlı şarj olma özelliği ve malzeme kalitesi açısından türevlerine göre olumlu bence cihaz şu an elimde biraz yoralım bakalım

generalmobile.jpg

Son düzenleme: