BaTuHaN 55
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bide şu bildirim ışığınada baksana sendede öyiemi
O kod olanlar 2. Parti olmuyor 2. Parti 15 Mayıs dan itibaren satışta olacakarka yüzünde android one yazı altında ürün kodu var
Telefonu almayı düşünenler için çok önemli bir şey bu ilk seri ikinci seri durumu.O kod olanlar 2. Parti olmuyor 2. Parti 15 Mayıs dan itibaren satışta olacak
Teşekkürler.GM yetkili servisi öyle dedi büyük ihtimalle doğru ama 2. Parti cihazlar aynı ürün olacak sorunlar ise güncelleme ile düzelicek güncellemede mayıs ortası sonu gibi gelicek
Batuhan, telefon rehberinde gruplar diye bir bölüm var mı? Bakıp paylaşır mısın? GM discovery kullanıyorum 70-80 kişilik bir gruba tek seferde msj yollayabiliyorum. Bu özellik benim için önemli.Arkadaşlar bende bildirim ışığı sadece sarj azalınca veşarolurken yanıyor. Normal bildirimler için bildirim ışığını nasıl yapabilirim
Tamam kardeşim.diriliş ertugruldan sonra yapacağım.utanmiyorum la bu aradaDostum utanmana gerek yok biz bizeyiz , telefonun işlemci performansına odaklı bir video çek seni popi yapalım
arkadaşlar, gm 5 plus da rehberde grup özelliği var mı? yardım lütfenTamam kardeşim.diriliş ertugruldan sonra yapacağım.utanmiyorum la bu arada![]()
Gruplar yokarkadaşlar, gm 5 plus da rehberde grup özelliği var mı? yardım lütfen
Teşekkürler. GM 5 plus 500 TL de olsan daha almam seniGruplar yok
Tamam kardeşim.diriliş ertugruldan sonra yapacağım.utanmiyorum la bu arada![]()
sen de cihaz var mı , memnun musun ?Yrn al birsey degismez hatalar yazilimsal oldugu icin giderilir fark olmaz emin ol
Cihaz bnde yok ama soyledigin kriter donanimsal deil yqzilimsal bu yuzden birsey far etmezsin sonucta 10 gunde yeni cihaz yapamazlar bu yzdn hicbir fark olmaz .sen de cihaz var mı , memnun musun ?
Türkiyeye yeni geldimde bu telefonu almak istiyorum hangi teknoloji mağazasında bulabilirim.
arkadaşlar ne değişebilir Allah aşkına. cihazda sıkıntı yok ki.ne değişecek. ne güncellenecek. yeni seriyi felan bırakın alın kullanın keyfine bakın. donanımsal olarak cihazın bi sıkıntısı olsa -ki yok- garantiden değişir zaten. yazılımsal sorunlarda güncellemelerle düzeltiliyor. daha ne arıyorsunuz artık.
inceleme videosuna gelince inanın müsait olamadım. ama bu akşam halledeceğim. kusura bakmayın.
Kardes kanalin ismi ne ve video cektinmiarkadaşlar ne değişebilir Allah aşkına. cihazda sıkıntı yok ki.ne değişecek. ne güncellenecek. yeni seriyi felan bırakın alın kullanın keyfine bakın. donanımsal olarak cihazın bi sıkıntısı olsa -ki yok- garantiden değişir zaten. yazılımsal sorunlarda güncellemelerle düzeltiliyor. daha ne arıyorsunuz artık.
inceleme videosuna gelince inanın müsait olamadım. ama bu akşam halledeceğim. kusura bakmayın.
Şimdi bi kaç oyun yüklemiştir o nedenle dediginiz gibi zorluorum.Kardes kanalin ismi ne ve video cektinmi
Şimdi bi kaç oyun yüklemiştir o nedenle dediginiz gibi zorluorum.Kardes kanalin ismi ne ve video cektinmi
YokBatuhan, telefon rehberinde gruplar diye bir bölüm var mı? Bakıp paylaşır mısın? GM discovery kullanıyorum 70-80 kişilik bir gruba tek seferde msj yollayabiliyorum. Bu özellik benim için önemli.