Promethium
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 67
Re-Make.Nolmus infernoya?

Re-Make.Nolmus infernoya?
Az önce inferno'da maç attim bi fark göremedim. Biri bana aciklasin harbi anlamadimRe-Make.![]()
Rekabetçi haritalarına bakNolmus infernoya?
Kim Kime rush yapıyor kendi fragının ....
Kim Kime rush yapıyor kendi fragının ....
Ayarlarda oyun içi istatistik gibi bir şey olması gerek onu avatarları göster diye seçiyorsun ama tavsiye etmem arkadaşının canlarını göremezsin.
Arkadaşlar bu elemanın ekranda üst tarafta oyun esnasında hangi takımdan kişi kaldığını gösteriyor. Oyun başladığında 5-5 gösterirken, bir takımdan biri öldüğünde 5-4 gösteriyor. Bunu nasıl ayarlıyoruz?
Aynen, şuan ki sistemi ile daha iyi ve akıcı oluyor. En azından hangi arkadaşın kalmış ve canı ne durumda görebiliyorsun..Ayarlarda oyun içi istatistik gibi bir şey olması gerek onu avatarları göster diye seçiyorsun ama tavsiye etmem arkadaşının canlarını göremezsin.
Abi aynısını bende ayarlamıştım bunu izle;
Arkadaşlar bu elemanın ekranda üst tarafta oyun esnasında hangi takımdan kişi kaldığını gösteriyor. Oyun başladığında 5-5 gösterirken, bir takımdan biri öldüğünde 5-4 gösteriyor. Bunu nasıl ayarlıyoruz?
Elemanın bize tavsiye ettiği ayarlar resmen rezalet. Yani bana göre. Onu kapa bunu kapa. Yok 1024 * 768 çözünürlük yap. He oldu. 2000 yılındayız ya.
Kazanmak için oynamam, zevk almak için oynarım. Dün @pesimist ile bir güzel maç yaptık. İlk Terör takımda güzel bir başlangıç yaptık, anti olayına geçtikten sonra elemanlar biraz zırvaladı ama olsun. En azından zevk aldık.
Değil mi hojaamm..![]()
Elemanın bize tavsiye ettiği ayarlar resmen rezalet. Yani bana göre. Onu kapa bunu kapa. Yok 1024 * 768 çözünürlük yap. He oldu. 2000 yılındayız ya.
4:3 'e göre çözünürlüğü maksimum yapabilirsin oda 1280x1024 civarı bir şey oluyor sanırım bu sayede kaplamalar genişliyor adamları daha rahat kesiyorsun.Çözünürlüğü bende anlamamıştım, ula zaten benim pc 1920*1080 hayli kaldırıyor. Ben neden o şekilde yapayım. Elamanın pc kötü ise ben ne yapayım.
Bütün özellikleri kapadıktan sonra akıcı olacakmış, hadi kapattım diyelim görüntüler bu sefer olacak Minecraft gibi..![]()
Müziği de kapattırıyor. Ne gerek var yahu. Keyfimizle oynuyor resmen![]()
Bomba patladıktan sonra teröristler cadı avına çıkarken adamları fark edemezsiniz müziklerden ötürü silah koruyamayabilirsiniz, kazanınca daha zevkli oluyor oyun.Kazanmak için oynamam, zevk almak için oynarım. Dün @pesimist ile bir güzel maç yaptık. İlk Terör takımda güzel bir başlangıç yaptık, anti olayına geçtikten sonra elemanlar biraz zırvaladı ama olsun. En azından zevk aldık.
Değil mi hojaamm..![]()
Adam notebook kullanıyor zaten belirtiyor da.Elemanın bize tavsiye ettiği ayarlar resmen rezalet. Yani bana göre. Onu kapa bunu kapa. Yok 1024 * 768 çözünürlük yap. He oldu. 2000 yılındayız ya.
Vay be! Ben sistem yorulmasın fps kaybı yaşanmasın diye yapıyor sanmıştım.4:3 'e göre çözünürlüğü maksimum yapabilirsin oda 1280x1024 civarı bir şey oluyor sanırım bu sayede kaplamalar genişliyor adamları daha rahat kesiyorsun.
Bomba patladıktan sonra teröristler cadı avına çıkarken adamları fark edemezsiniz müziklerden ötürü silah koruyamayabilirsiniz, kazanınca daha zevkli oluyor oyun.
İlla cüzdanda para mı olması lazım arkadaş, hesaptan olmuyor mu?
Bela gelsin o zaman Steam'aCüzdana para yüklemeden pazardan herhangi bir item alma sansin yok. Kisacasi, illa cüzdanda para olmasi gerekiyor.
Glaxy değil mi oekran çözünürlüğü'nü hunharca eleştirdiğiniz adamın nasıl oynadığını görün istedim;