General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Honor 7 mi GM 5 Plusmı ve telefon nasıl alanlardan bekliyorum ve performans nasıl

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gm için en iyi pc suite hangisi

Reaksiyon puanı
0
Honor 7 mi GM 5 Plusmı ve telefon nasıl alanlardan bekliyorum ve performans nasıl
Telefonun performansı ve tasarımı çok iyi kamera performansı ortalama belki özel yazılımla iyileşebilir elde tutuş hissi ve malzeme kalitesi gayet iyi. Tasarım olarak bakarsak elimde gören bir kaç kişi iphone 6s+ sandılar. Birazdan şarja takacağım ne kadar sürede şarj ettiğinide buraya yazarım. Seçim senin parmak izi falan istiyorsan honor güncelleme saf android istiyorsan gm 5+ al bence.

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonun kamerası nasıl acaba merak konusu ayrıca kullanıcılar bile cihaza ulaşmısken shiftdelete ailesi hala inceleme yapmadı mı ?

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saf adroidin menüsü aşağı değilde yana doğru ve arka plan şeffaf yapılabiliniyormu?
yoksa illa launcher mi lazım?

burakhan özköse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonun performansı ve tasarımı çok iyi kamera performansı ortalama belki özel yazılımla iyileşebilir elde tutuş hissi ve malzeme kalitesi gayet iyi. Tasarım olarak bakarsak elimde gören bir kaç kişi iphone 6s+ sandılar. Birazdan şarja takacağım ne kadar sürede şarj ettiğinide buraya yazarım. Seçim senin parmak izi falan istiyorsan honor güncelleme saf android istiyorsan gm 5+ al bence.
öncelikle hayırlı olsun telefona hangi oyunları kurdun acaba herhangi bi kasma varmı bigilendirirsen sevinirim çünkü izlediğim videoda kasma varmış gibi gördüm sence durum nasıl

Reaksiyon puanı
0
Oyun kurmadım telefona telefonda pek oyun oynayan birisi değilimdir youtubeda ve dh forumda anakonuda test videosu var oradan bilgi edinebilirsin.

Reaksiyon puanı
0
Evet dağıtım sıkıntısı var benim aldığım bayi'ye bir tane gelmiş ilk onuda ben aldım.

Reaksiyon puanı
0
Cihazı şimdi şarja takarken fark ettim içinden çıkan 2 usb kablosuda çok kısa. Uzun kablo almayı gerektirebilir

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
ayın 22sine kadar nerde bulamadım demeyin. zaten online siteler bile 4-5gün veriyor.Gerisini sen düşün.Tek bilgi bayilere dağıtımda...Elime geçmeden bişey diyemeceğim. Ama paylaşılan resimler ve 999tl şimdiden tartışılır.Ama paylaşılan resimler tabi net üzerinde kalitesi düşmüşte olabilir. 22-23 gibi sdn de test yayınlanır bence. 22-23 gibide elimde olur. Henüz arkadasımın bayiye gelmemiş telefon

mstfarich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Neden dağıtımda sorun çıkar anlamıyorum. Talep göreceği belliydi zaten. Bu arada yaz aylarında cihazın 5" versiyonu tanıtılacak galiba

mstfarich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Gm sitesinde vodafone anlaşmalı yazıyor ama vodafone da yok nasıl iş anlamadım

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
gm 5 plus alan arkadaşlar gün içerisinde kamera ve performans ile ilgili bizlerle paylaşırsa çok iyi olur kaç saat ekran süresi aldı kaç saatte doldu cihazları speed testleri yaptıysanız bunları bizlerle paylaşmanız mümkün müdür

mstfarich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
A7rBGv.jpg

Diyor müsteri hizmetleri

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
fiyat boykot edilir bir durum ... haksızmıyım ? 1000tl altında deyip 999 tl ayıptır. Sanki Babası oğluna yemeği yedirmek için ''Hadi oğlum bu yemeği ye parka gidicez '' der gibi..:mad:

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bu özelliklere az bile fiyatı samsung yapsa bu özellikte telefon en az 1500 TL olurdu.
Hayır fiyat çok yada az emiyorum ben.Neden böyle kandırmacala var küfür eder gibi 1000tl altınd diyip 999 tl olması 1liracık fark beni fakirleştirmez. adam gibi sözünün eri olmalarını bekliyordum .

umit.mayk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu Alan arkadaslar kullanim deneyimlerini detayli yazarlarsa hafiza ram kamera gibi iylik yapmis olurlar

Reaksiyon puanı
0
Telefonu Alan arkadaslar kullanim deneyimlerini detayli yazarlarsa hafiza ram kamera gibi iylik yapmis olurlar
Kamera yukarda linkte birkaç fotoğraf bulabilirsin ram ve hafıza yeterli 3/32gb 32gbin 25gb'ı kullanılabiliyor tek elle rahatlıkla tutuluyor telefon. Şarj olayında hızlı şarjda 25 dk'de %30 kadar dolduruyor ama hızlı şarj telefonu biraz ısıtıyor. Batarya performansı bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Ama içinden çıkan iki şarj kablosu da çok kısa 55-70 cm falan. Güncelleme olayı bence güzel daha dün yeni güncelleme geldi. Bu fiyat segmentinde alınacak en iyi telefonlardan. Cihaz 5 Ghz hotspot destekli.

perkam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
25 dakkada %30 mu şarj oluyor. benim lg g2 de aynı. ne anladım o zaman usb type-C den, quick charge 3 ten.

mstfarich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
30 dakikada %60 sarj oluyor. Telefon kapalıyken

emre....1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar gm 5 plus kullanan bir kisi tam olarak telefonu anlatabilirmi ve istanbulda nerelerde satiliyo stokta olan bayileri soylerseniz sevinirim

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
sanırım öncelik dağıtım yurt dışına vermişler. Tabi türkün malını türke geç veriyolar o ayrı konu. Artık türkiyeye 1ay sonra dağıtım yaparlar.

DSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Baya bekledim, hala piyasada bulamayınca LG G4 aldım. General Mobile ilk önce kurumsallaşsın, 15.04.2016 tarihinde bayilerde bulabilirsiniz diye milleti heyecanlandırıp da dağıtımdaki rezaleti çözmeye çalışsın ilk önce. İşin garip tarafı, bayi diye listede yer alan bazı satıcıların telefondan haberi bile yok.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Baya bekledim, hala piyasada bulamayınca LG G4 aldım. General Mobile ilk önce kurumsallaşsın, 15.04.2016 tarihinde bayilerde bulabilirsiniz diye milleti heyecanlandırıp da dağıtımdaki rezaleti çözmeye çalışsın ilk önce. İşin garip tarafı, bayi diye listede yer alan bazı satıcıların telefondan haberi bile yok.
G4 güzel telefon, en kötü pil az gelebilir. Onun için de powerbank alınabilir.

CrazyGuardian

Asistan
Reaksiyon puanı
17
zaten tolgabeyle röportaj yapan adam davar gibiydi feedbahhlar bilmem neler peeeh.. Belliydi böyle olacağı. :) Gelsinler okusunlar şimdi bu yazıları