Green_Ninja
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
Honor 7 mi GM 5 Plusmı ve telefon nasıl alanlardan bekliyorum ve performans nasıl
aradakiHonor 7 mi GM 5 Plusmı ve telefon nasıl alanlardan bekliyorum ve performansben
Telefonun performansı ve tasarımı çok iyi kamera performansı ortalama belki özel yazılımla iyileşebilir elde tutuş hissi ve malzeme kalitesi gayet iyi. Tasarım olarak bakarsak elimde gören bir kaç kişi iphone 6s+ sandılar. Birazdan şarja takacağım ne kadar sürede şarj ettiğinide buraya yazarım. Seçim senin parmak izi falan istiyorsan honor güncelleme saf android istiyorsan gm 5+ al bence.Honor 7 mi GM 5 Plusmı ve telefon nasıl alanlardan bekliyorum ve performans nasıl
13mp yoksa adı 13mp mi tost makinası gibi çıkmış resimler..Çekimdenmidir yoksa yoksa yoksa.... Birde şunu dile getirelim 1000tlaltında olacak dedi amcalarımız niye 999 tl yaptılar dalga geçiyolar :Shttps://goo.gl/photos/cXkYr9xP1GZVG6yr8
Arka kamera resimleri bunlar
öncelikle hayırlı olsun telefona hangi oyunları kurdun acaba herhangi bi kasma varmı bigilendirirsen sevinirim çünkü izlediğim videoda kasma varmış gibi gördüm sence durum nasılTelefonun performansı ve tasarımı çok iyi kamera performansı ortalama belki özel yazılımla iyileşebilir elde tutuş hissi ve malzeme kalitesi gayet iyi. Tasarım olarak bakarsak elimde gören bir kaç kişi iphone 6s+ sandılar. Birazdan şarja takacağım ne kadar sürede şarj ettiğinide buraya yazarım. Seçim senin parmak izi falan istiyorsan honor güncelleme saf android istiyorsan gm 5+ al bence.
Şuana kadar teknoloji marketlerin hiç birisinde yok. Numune gibi sanki bayilere tek tek vermişler. Dağıtımda sıkıntı çıkacak bence
Bu özelliklere az bile fiyatı samsung yapsa bu özellikte telefon en az 1500 TL olurdu.fiyat boykot edilir bir durum ... haksızmıyım ? 1000tl altında deyip 999 tl ayıptır. Sanki Babası oğluna yemeği yedirmek için ''Hadi oğlum bu yemeği ye parka gidicez '' der gibi..![]()
Hayır fiyat çok yada az emiyorum ben.Neden böyle kandırmacala var küfür eder gibi 1000tl altınd diyip 999 tl olması 1liracık fark beni fakirleştirmez. adam gibi sözünün eri olmalarını bekliyordum .Bu özelliklere az bile fiyatı samsung yapsa bu özellikte telefon en az 1500 TL olurdu.
Kamera yukarda linkte birkaç fotoğraf bulabilirsin ram ve hafıza yeterli 3/32gb 32gbin 25gb'ı kullanılabiliyor tek elle rahatlıkla tutuluyor telefon. Şarj olayında hızlı şarjda 25 dk'de %30 kadar dolduruyor ama hızlı şarj telefonu biraz ısıtıyor. Batarya performansı bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Ama içinden çıkan iki şarj kablosu da çok kısa 55-70 cm falan. Güncelleme olayı bence güzel daha dün yeni güncelleme geldi. Bu fiyat segmentinde alınacak en iyi telefonlardan. Cihaz 5 Ghz hotspot destekli.Telefonu Alan arkadaslar kullanim deneyimlerini detayli yazarlarsa hafiza ram kamera gibi iylik yapmis olurlar
G4 güzel telefon, en kötü pil az gelebilir. Onun için de powerbank alınabilir.Baya bekledim, hala piyasada bulamayınca LG G4 aldım. General Mobile ilk önce kurumsallaşsın, 15.04.2016 tarihinde bayilerde bulabilirsiniz diye milleti heyecanlandırıp da dağıtımdaki rezaleti çözmeye çalışsın ilk önce. İşin garip tarafı, bayi diye listede yer alan bazı satıcıların telefondan haberi bile yok.