LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Kardesim dedigin gibi simi çıkartıp telefonu açtım bekledim biraz sonra telefonu tekrar kapatip simi taktim yine actim telefonu normal açıldı herhangi bir uyarı vermedi telefon acikken mi simi takacam acaba ?

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Bataryadan dolayı tel acikken simi takamiyorum ama simi çıkartınca volte nin üzerine tıklayınca ayarlar kismi geldi orada lte secili zaten ama simi taktigim zaman volteye basili tutunca tepki vermiyor

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
a249b8551932d0db85dbbb31572ff83e.jpg

Araştıracağım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar, bu özelliği sadece bu özelliğin mevcut olduğu telefonlar arasında ve destekleyen operatörlerle yapabiliyorsunuz. Yani aktif etseniz de arayabileceğiniz kişi sayısı şuanda yok denecek kadar az.
Önerim ise, acele etmemeniz ve şuan için bu konuya fazla kafayı takmamanızdır.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Arkadaşlar, bu özelliği sadece bu özelliğin mevcut olduğu telefonlar arasında ve destekleyen operatörlerle yapabiliyorsunuz. Hani aktif etseniz de arayabileceğiniz kişi sayısı şuanda yok denecek kadar az.
Önerim ise, acele etmemeniz ve şuan için bu konuya fazla kafayı takmamanızdır.
YavuzSaka kardeşimde aktif oluyor ayni tel ayni hat ama bende olmuyor o canimi sıktı acaba guncellerken hatami yaptım diye ama yok sorunsuz guncelledim ama aktif olmuyor hic bir şekilde

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
YavuzSaka kardeşimde aktif oluyor ayni tel ayni hat ama bende olmuyor o canimi sıktı acaba guncellerken hatami yaptım diye ama yok sorunsuz guncelledim ama aktif olmuyor hic bir şekilde
Kesin konuşmayayım ama bağlandığın baz istasyonu bu özelliği desteklemiyor da olabilir. LTE ayrı, VoLTE ayrı bir özellik. Telefon VoLTE desteğini bağlandığı istasyondan alamıyorsa da bu ayarı aktif etmeyebilir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ayrıca vodafone self servis uygulamasından ya da vodafone müşteri hizmetlerinden VoLTE özelliğine abone olup olmadığınızı da kontrol edin.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Kesin konuşmayayım ama bağlandığın baz istasyonu bu özelliği desteklemiyor da olabilir. LTE ayrı, VoLTE ayrı bir özellik. Telefon VoLTE desteğini bağlandığı istasyondan alamıyorsa da bu ayarı aktif etmeyebilir.
Eger böyle birsey varsa kesin bu yuzdendir çünkü merkezi metropolde yaşamıyorum aydinin merkezike yaklasik 40 45 dakika uzaklikta germencik ilcesindeyim tesekkur ederim hepinize ben bi müşteri hizmetlerini arayayim volte ile ilgili self serviste iceriz göremedim çünkü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eger böyle birsey varsa kesin bu yuzdendir çünkü merkezi metropolde yaşamıyorum aydinin merkezike yaklasik 40 45 dakika uzaklikta germencik ilcesindeyim tesekkur ederim hepinize ben bi müşteri hizmetlerini arayayim volte ile ilgili self serviste iceriz göremedim çünkü
Sonuçları merakla bekliyoruz.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Sonuçları merakla bekliyoruz.
Müşteri hizmetlerini aradım sim kartimda volte nin aktif oldugunu herhangi bir sorun olmadığını hatta voltenin açık olduğunu soylediler ama volteyi cihazimdan aktif edemiyorum dedigim zaman cihazinizdan kaynaklaniyor dediler simdide lg destek hattini arayacam

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Arkadaslar lg musteri hizmetlerini aradım ve zaten bu ozelligin aktif olmadigini soylediler çünkü lg de görüntülü gorusme ozelligi yok telefonu fabrika ayarlarina alın ve yeniden başlatın dedi o ozellik kalkacaktir eger kalkmazsa zaten yeni guncelleme gelecek bu guncellemeyi google verdi dagittik dedi YavuzSaka arkadasimin telefonu sanirim paralel ithalatci garantili oldugu icin aktif konuma gelmis buyuk ihtimalle yurt disi cihazi lg nin turkiye garantili cihazlarinin hepsinde bildirim simgesinde zaten kapali görünüyormuş yani arkadaslar bosa ugrasmayin bu ozelligi acacam diye zaten ozellik kullanımda değil ama gelecek açılacak kullanıma yeni guncellemeyi beklemedeyiz

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaslar lg musteri hizmetlerini aradım ve zaten bu ozelligin aktif olmadigini soylediler çünkü lg de görüntülü gorusme ozelligi yok telefonu fabrika ayarlarina alın ve yeniden başlatın dedi o ozellik kalkacaktir eger kalkmazsa zaten yeni guncelleme gelecek bu guncellemeyi google verdi dagittik dedi YavuzSaka arkadasimin telefonu sanirim paralel ithalatci garantili oldugu icin aktif konuma gelmis buyuk ihtimalle yurt disi cihazi lg nin turkiye garantili cihazlarinin hepsinde bildirim simgesinde zaten kapali görünüyormuş yani arkadaslar bosa ugrasmayin bu ozelligi acacam diye zaten ozellik kullanımda değil ama gelecek açılacak kullanıma yeni guncellemeyi beklemedeyiz
Hayır, dün benim Vodafone test ettiğim cihaz bizzat TR garantili cihazdı.Böyle bir şey söz konusu bile değil.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Valla aktif olsada yazılım hatasindanmis kardeşim yani olmasi gereken
a818b26fd6984a25572f3d2378b75081.jpg
bu simgeymis aktif oldu gözükse bile yesil olarak yansa bile o volte yazisi zaten kullanamiyormusuz imei numaramı verdim turkiye garantili vatandan almistim telefonu cihaziniz normal dedi bana bir sorun yok dedi yukarıda yazdiklarimi soyledi bence de kurcalayip kafa karistirmaya gerek yok suan yeni guncellemeyi bekleyelim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG Türkiye Müşteri Hizmetleri pek bilgili değiller.
Aynı telefon, aynı yazılım, aynı operatörde iki farklı sonuç çıkmasının baz istasyonundan başka bir açıklaması yok gibi görünüyor.

Yavuzsaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Benimki de TR garantili cihaz ama neden farkli sonuçlar veriyor anlamış değilim..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla aktif olsada yazılım hatasindanmis kardeşim yani olmasi gereken
a818b26fd6984a25572f3d2378b75081.jpg
bu simgeymis aktif oldu gözükse bile yesil olarak yansa bile o volte yazisi zaten kullanamiyormusuz imei numaramı verdim turkiye garantili vatandan almistim telefonu cihaziniz normal dedi bana bir sorun yok dedi yukarıda yazdiklarimi soyledi bence de kurcalayip kafa karistirmaya gerek yok suan yeni guncellemeyi bekleyelim
Telefonun android sürümü 6.0 mı?
Öyleyse Android 6.0 kurulduktan sonra hard reset attın mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet 6.0 hard resette attim
Güzel, tam istediğim cevaptı. Aynı şekilde yapan bir kişi buldum.

Yapacağın işlemler, öncelikle LG UP ile önceki sürüme geri dönüyorsun. Normal şekilde ota'dan tekrar güncelliyorsun ve hard reset atmıyorsun. Sorunun çözülüyor.
Bu sorunu yaşayan kişinin çözümü bu şekilde.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37

Yapacağın işlemler, öncelikle LG UP ile önceki sürüme geri dönüyorsun. Normal şekilde ota'dan tekrar güncelliyorsun ve hard reset atmıyorsun. Sorunun çözülüyor.
Teşekkür ederim ama bu işlem için bilgisayarım yok bilgisayar olmadan lg up ile nasil eski sürüme dönebilirim

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39

İyi de her şeyin çözümü hardreset iken nasıl oluyor da sorunun kaynağı hardreset oluyor.İlla ki çözüm doğrudur ama şaştım kaldım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Teşekkür ederim ama bu işlem için bilgisayarım yok bilgisayar olmadan lg up ile nasil eski sürüme dönebilirim
Bunun için blgisayar şart.
İyi de her şeyin çözümü hardreset iken nasıl oluyor da sorunun kaynağı hardreset oluyor.İlla ki çözüm doğrudur ama şaştım kaldım.
Sorun şu ki güncelleme ile yüklenen bazı uygulamalar, hard reset sonrası geri yüklenmiyor ve bunlar yeniden güncellemeyle eklenmiyor.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Bunun için blgisayar şart.

Sorun şu ki güncelleme ile yüklenen bazı uygulamalar, hard reset sonrası geri yüklenmiyor ve bunlar yeniden güncellemeyle eklenmiyor.
Şimdi kafama dank etti ben hard reset atamadim diye fabrika ayarlarından sıfırlamıştım telefonu simdi tekrar hard reset atıyorum arkadaşlar sonra uygulamalari yükleyip tapatalka giris yapip bilgi veririm size olmadi aydinda lg servisi var pazartesi günü oraya goturecegim telefonu bilgi alacağım onlar baksın birde garanti devam ediyor sonuçta

Muharremizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkeze merhaba arkadaslar sorun gayet acik be net buradakk yorumlari okuyabilirsiniz Volte özelliği - Sayfa 5 - Vodafone Forum

Bloother arkadasimin dedigi gibi baz istasyonlarina gore volte degisiklik gosteriyor benim oturdugum semtte bu ozellik icim baglanti hizim dusuk baz istasyonu uzak yada yokoldugu icin voltenin uzeri cizik sanirim ama wifi callng simgeside yok delirecem ben hard reset attim hala gelisme yok wifi calling simgesi yok voltenin useri cizik

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Herkeze merhaba arkadaslar sorun gayet acik be net buradakk yorumlari okuyabilirsiniz Volte özelliği - Sayfa 5 - Vodafone Forum

Bloother arkadasimin dedigi gibi baz istasyonlarina gore volte degisiklik gosteriyor benim oturdugum semtte bu ozellik icim baglanti hizim dusuk baz istasyonu uzak yada yokoldugu icin voltenin uzeri cizik sanirim ama wifi callng simgeside yok delirecem ben hard reset attim hala gelisme yok wifi calling simgesi yok voltenin useri cizik
WiFi Calling özelliğini hiç bir operatör desteklemiyor kardeşim.