Huawei Ascend Mate 7

37caylak37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5 Telefonum var ve bunun yerine Mate 7 almayı düşünüyorum iphone telefonumda bir takım sorunlar olduğundan bu telefonu düşündüm bu telefona eş değer daha kaliteli ürünler varsa önerirseniz memnun kalırım daha iyisini almak iyidir..​

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Mate 7 güzeldir ancak o fiyata G4 bulabilirsin.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Sanirim 1500 tl fiyat bandinda bir urun bakiyorsunuz. Branşlara gore belirtelim.

Performans-oyun: lg g4 (paralel ithalat), sony xperia m5, sony xperia z2, sony xperia z3c, asus zenfone 2 (32gb), iphone 5s.

Kamera: lg g4 (paralel ithalat), sony xperia m5, sony xperia c5 ultra, iphone 5s.

Batarya performansi: sony xperia z3c, sony xperia z2, asus zenfone 2.

Kasa malzeme kalitesi: sony xperia z2, z3c, iphone 5s.

Huawei urunleri neden hicbir kriterde yok derseniz, huawei gundelik kullanim icin (web,sosyal ag...).islemci performansi guzel ama oyun performanslari fiyatlarinin hep altinda. Huawei kendi islemcilerini yapiyor ve bu islemcileri arm'dan lisanslarken hep gpu dan kirpiyor. Buda kullanicilarin oyun performansini etkiliyor. Performans-oyun kriterinde belirttigim modeller bu fiyat segmentinde huawei mate 7' den daha iyi oyun performansi veriyor. Mate 7 kotu bir cihaz degil ama bulundugu fiyat segmentindeki rakiplerinin farkli branslara gore daha basarili sonuclar verebiliyor.

37caylak37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Sanirim 1500 tl fiyat bandinda bir urun bakiyorsunuz. Branşlara gore belirtelim.

Performans-oyun: lg g4 (paralel ithalat), sony xperia m5, sony xperia z2, sony xperia z3c, asus zenfone 2 (32gb), iphone 5s.

Kamera: lg g4 (paralel ithalat), sony xperia m5, sony xperia c5 ultra, iphone 5s.

Batarya performansi: sony xperia z3c, sony xperia z2, asus zenfone 2.

Kasa malzeme kalitesi: sony xperia z2, z3c, iphone 5s.

Huawei urunleri neden hicbir kriterde yok derseniz, huawei gundelik kullanim icin (web,sosyal ag...).islemci performansi guzel ama oyun performanslari fiyatlarinin hep altinda. Huawei kendi islemcilerini yapiyor ve bu islemcileri arm'dan lisanslarken hep gpu dan kirpiyor. Buda kullanicilarin oyun performansini etkiliyor. Performans-oyun kriterinde belirttigim modeller bu fiyat segmentinde huawei mate 7' den daha iyi oyun performansi veriyor. Mate 7 kotu bir cihaz degil ama bulundugu fiyat segmentindeki rakiplerinin farkli branslara gore daha basarili sonuclar verebiliyor.

Detaylı analiziniz için çok teşekkür ederim. :) LG alma taraftarı değilim şuanda aklıma en çok yatanı M5 gibi geldi.. Genelde kamera ve internet ortamında geziyorum oyunda oynarım ama o kadar çok sık değil m5 en mantıklısı geliyor sanırım bu yoldan..

arkeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum note5 ve mate7 kullanıyorum s-pen haricinde note5 de ne yapıyorsam aynısını mate7de de yapabılıyorum. launcher olarak samsungtan cok hızlı
ozellıkle bekle 1 ay ıcınde mate8 cıkacak kesınlıkle bunu al derım dua edersın.
sırf performans makınası
note5 de kalp basıncı yok kandakı oksıjen falan sensorlerı var ılk aldıgım gun olctum bı dahada acmadım
her gun hepımız hep aynı seylerı yapıoz whatsap face ınstagram oyun excel acıp maıl okuyoz
mate7 nın sarjı benı mest edıyor note5e gore tam 2 kat uzun gıdıyor
heaa teknık ozellık olarak bakınca mate7 nın lcd ekran note5ın led ekran bırının cozunurlugu yuksek dıgerının yarısı

mehmetklc47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2016 yılı itibariyle bu telefonu hala öneriri misiniz?*
huawei ascend mate 7 ve lenovo vibe z2 pro arasında gidip geliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

mehmetklc47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum note5 ve mate7 kullanıyorum s-pen haricinde note5 de ne yapıyorsam aynısını mate7de de yapabılıyorum. launcher olarak samsungtan cok hızlı
ozellıkle bekle 1 ay ıcınde mate8 cıkacak kesınlıkle bunu al derım dua edersın.
sırf performans makınası
note5 de kalp basıncı yok kandakı oksıjen falan sensorlerı var ılk aldıgım gun olctum bı dahada acmadım
her gun hepımız hep aynı seylerı yapıoz whatsap face ınstagram oyun excel acıp maıl okuyoz
mate7 nın sarjı benı mest edıyor note5e gore tam 2 kat uzun gıdıyor
heaa teknık ozellık olarak bakınca mate7 nın lcd ekran note5ın led ekran bırının cozunurlugu yuksek dıgerının yarısı
selamün aleyküm kardeş , mate günlük şarj süresi , kamera performansı ön arka oyun performansı hakkında biraz daha bilgi verir misin sana zahmet ?