Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaslar s6 telefonumda kamerayi acinca mikrofondan ses geliyo ve ekran titriyo odaklanamiyo kamerayi kapatip aciyorum sonra duzeliyo ve bu cok oluyo servise gondersem degisim yaparlar mi?
Değişim yaparlar mi bilemem
Ancak derdine care olurlar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Benim s6'ımda görüşme sırasında ahizeden ses gelmemezlik yapıyor telefonumu servise gönderdim sorun yok dediler hattımda sorun olabilir mi ? çünkü telefonu aldığımda turkcelde bu hatla çalışmaz dediler ve kasanın ordan açılmış bir hat verdiler operatörümü değiştirsem sorun düzelir mi ?
Peki sorun yoksa neyde sorun demedin mi

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ordaki arkadaşlar kendi hatlarını takıp denemişler sorun çıkmamış hattınızı yenileyin demişlerdi.

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Numaramı vodafone taşiyicam hatımda değişicek o zaman

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ahizede sroun var yapılabilicek herşeyi yaptım ben 4.5 g den dediler ayarlardan 3g yaptım düzelmedi 4.5 açıldı gene aynı vodafone geçtim gene aynı defalarca sıfırladım gene aynı android 6 güncellemesi geldi gene aynı yazılımsal bi sorun değil bu donanımsal ordakilere sert çıkıcam açım bakın içini diğicem yazık yahu stajerim chef arrıyo ses gelmiyo adamla konuşamıyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ahizede sroun var yapılabilicek herşeyi yaptım ben 4.5 g den dediler ayarlardan 3g yaptım düzelmedi 4.5 açıldı gene aynı vodafone geçtim gene aynı defalarca sıfırladım gene aynı android 6 güncellemesi geldi gene aynı yazılımsal bi sorun değil bu donanımsal ordakilere sert çıkıcam açım bakın içini diğicem yazık yahu stajerim chef arrıyo ses gelmiyo adamla konuşamıyorum.
Ahizede problem var de direk.
Hic neyden acaba deme
Ahize problemli de

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bir ay içinde ikinci gelişim bu diyeceğim orada sitem edeceğim yapmazlarsa Tüketici haklarına başvuracağımı söyleyeceğim

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sakın açtırma içini dava et sonuna kadar hakkın var.

Seninle resmen dalga geçiyorlar. İyi ki cihazı açmamışlar. De para iadesi istiyorum yok derseler tüketici haklarına git ama o telefonun içini açtırma. Daha da berbat etmekten başka bir şey yapacakları yok.

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
cumartesi gidip çok sert bir şekilde konuşucam değişim veya para iadesi istiyicem

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sakın açtırma içini dava et sonuna kadar hakkın var.

Seninle resmen dalga geçiyorlar. İyi ki cihazı açmamışlar. De para iadesi istiyorum yok derseler tüketici haklarına git ama o telefonun içini açtırma. Daha da berbat etmekten başka bir şey yapacakları yok.
cumartesi gidip çok sert bir şekilde konuşucam değişim veya para iadesi istiyicem

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Değişim isteme. Diline yazık, hem de anlamadım şunu neden Samsung garantili değil de Teleservice garantili bu ürün? Samsung'un kendi servisleri daha insaflı. Para iadesi iste ama yapacaklarını sanmam. Sen söylenecekleri demişsin. Onların yanına falan uğrama direkt Tüketici Heyeti'ne başvur.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Site adı verebilirsin diye biliyorum. sammobile sitesinden bulabilir.
Sammobilede türkiye romu eklenmemiş yada unknown lardan biri olabilir. Yani biraz araştırmak lazım bunun dışında yabancı bi sitede vardı ismini hatırlarsam paylaşırım.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Sammobilede türkiye romu eklenmemiş yada unknown lardan biri olabilir. Yani biraz araştırmak lazım bunun dışında yabancı bi sitede vardı ismini hatırlarsam paylaşırım.
G920F değil mi S6 ? Olmadı kies'ten yükler

Ronin10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar s6 da sanal ana ekran tusu ayari var mi acaba? Bugun teknosada bi s6 da bu butonu gordum oyle google playden indirilmis bi uygulama gbi gorunmuyodu.

yasinkarakus34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O değilde şuan iphone 6 kullanıyorum.android telefonlarda s6 edge yi çok beğendim aldım beni rezil etti 2 saatte bataryası bitiyordu . Güncellemeden sonra hala aynı şarj problemi var mı acaba ?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
O değilde şuan iphone 6 kullanıyorum.android telefonlarda s6 edge yi çok beğendim aldım beni rezil etti 2 saatte bataryası bitiyordu . Güncellemeden sonra hala aynı şarj problemi var mı acaba ?
2 saatte batarya bitiyorsa cihaz sorunluymuş. Ben bir senedir kullanıyorum güncelleme öncesi batarya problemim yoktu güncelleme sonrası daha da iyi oldu. 2-3 sayfa öncesine bakarsanız tüketim fotoğrafları paylaşmıştım.
Batarya kullanıma bağlı birşey verin 6s plus ya da note 5 iki saatte bitireyim bataryayı. Şu an piyasadaki üst düzey telefonların hepsinin kullanım/tüketim oranları birbirine yakın en fazla 15-20 dakika oynar aralarında.

yasinkarakus34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 saatte batarya bitiyorsa cihaz sorunluymuş. Ben bir senedir kullanıyorum güncelleme öncesi batarya problemim yoktu güncelleme sonrası daha da iyi oldu. 2-3 sayfa öncesine bakarsanız tüketim fotoğrafları paylaşmıştım.
Batarya kullanıma bağlı birşey verin 6s plus ya da note 5 iki saatte bitireyim bataryayı. Şu an piyasadaki üst düzey telefonların hepsinin kullanım/tüketim oranları birbirine yakın en fazla 15-20 dakika oynar aralarında.

Cihazım sıfırdı hocam parlaklığı 3g yi açıp güç tasarruf modunu kapattığımda kütür kütür iniyodu şarzım

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Cihazım sıfırdı hocam parlaklığı 3g yi açıp güç tasarruf modunu kapattığımda kütür kütür iniyodu şarzım
1 senedir deneme harici bir kere bile güç tasarrufuna almadım telefonu ekran parlaklığı geldiği günden beri %75 otomatik mod'da.
Dediğim gibi kullanım şekli çok önemli telefon elinizden düşmüyorsa 2 saatte bütün bataryalar höşür höşür düşer.
Güncelleme öncesi ile sonrası arasında kayda değer bir fark var batarya performansı olarak kabul ediyorum ama güncelleme öncesi de telefonun batarya performansı ("kendi kullanım alışkanlıklarıma göre") ölü değildi.

Ronin10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar s6 da sanal ana ekran tusu ayari var mi acaba? Bugun teknosada bi s6 da bu butonu gordum oyle google playden indirilmis bi uygulama gbi gorunmuyodu.
Meseleyi buldum. Ayarlar erisebilirlilik yetenekler menusu altinda yardim menusu var oradan aciliyor.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Arkadaşlar s6 da Volte özelliği ve Giga 4,5g yazılımı geldi mi?