Note4ten geçmek mantıklı mı sizce üzerine bi miktar eklemeniz de gerekir bence gerekli değilMerhablar arkadaslar not 4 kullanıyorum ekran cok büyük oldugu için ısınamadım bi türlü
S6 ya geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz
Note4ten geçmek mantıklı mı sizce üzerine bi miktar eklemeniz de gerekir bence gerekli değilMerhablar arkadaslar not 4 kullanıyorum ekran cok büyük oldugu için ısınamadım bi türlü
S6 ya geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz
üzerine eklemek sorun olmaz ben kullanım olarak ne gibi artıları ve eksileri olur ne gibi sorunlar yasarım kamera pil performans ve s gibi etkenleri bilmek istiyorumNote4ten geçmek mantıklı mı sizce üzerine bi miktar eklemeniz de gerekir bence gerekli değil
Hiçbir kaybınız olmaz sonuçta üst model bir telefon alıyorsunuz. Sadece aldığınız yer sağlam bir yer olsun iyice kontrol edip içinize sindikten sonra alın. Pil konusunda da kullanıma bağlı 69-70inci sayfadan itibaren paylaştığım bir iki pil performans ekran görüntüsü var bakabilirsiniz ama tekrar söylüyorum o istatistikler benim kullanım özelliklerime göre çıkan sonuçlar sizin kullanımınızda değişiklik gösterebilir.üzerine eklemek sorun olmaz ben kullanım olarak ne gibi artıları ve eksileri olur ne gibi sorunlar yasarım kamera pil performans ve s gibi etkenleri bilmek istiyorum
Teşekkürler cevabınız için benim de sıkıntı eksik ola bileceğini dusundugum pil ömrü, benim için pil omru cok onemli powerbank filan tasıyamıyorum bir gunu rahat cıkarıyormu telefon sizin kullanımınızda ?Hiçbir kaybınız olmaz sonuçta üst model bir telefon alıyorsunuz. Sadece aldığınız yer sağlam bir yer olsun iyice kontrol edip içinize sindikten sonra alın. Pil konusunda da kullanıma bağlı 69-70inci sayfadan itibaren paylaştığım bir iki pil performans ekran görüntüsü var bakabilirsiniz ama tekrar söylüyorum o istatistikler benim kullanım özelliklerime göre çıkan sonuçlar sizin kullanımınızda değişiklik gösterebilir.
(S6 edge kullanıcısı)
smart manager da hızlı şarj ayarı yok maalesefSmart manager'dan kontrol ettiniz mi?Hızlı şarj kapalı olabilir.
Smart manager> Pil, daha sonra en altta hızlı şarj ayarı var.
Henüz 6.0.1 güncellemesi almamışsınız o halde. Bu durumda kabloda bir sıkıntı olabilir servisten kablo değişimi isteyebilirsiniz.smart manager
smart manager da hızlı şarj ayarı yok maalesef
Cihaz Türkiye kayıtlıysa güncelleyin 6.0.1e sorun çözülecektir bence. Güncelleme sonrası telefonu wipe yapın ki temiz olsun kurulumkullandığım şarj cihazı orjinal 2 gün öncesine kadar hızlı şarj oluyordu, 2 günden beri kablo şarjı olarak şarj oluyor cihazımda şuan 5.1.1 sürümü var.
Güncelleme sonrası wipe data wipe cache.Deneyimi olan arkadaşlar;
S6Edge ye güncellemeyi şimdi indiriyorum. Güncellemeden sonra yapmamızı tavsiye edeceğiniz birşey var mı? Güncellemeden memnun musunuz?
Turkcell'den mi aldınız? Bir tek onlara geç geliyor güncelleme.Cihazım Türkiye kayıtlı ama güncelleme gelmedi daha
Turkcell'den mi aldınız? Bir tek onlara geç geliyor güncelleme.
Bir de cihazı bilgisayara bağlayıp smartswitch'le bakın güncelleme için.
Sanırım 4.5g yazacakmışMillet, 3g kullanırken üst barda "H" sembolüyle gösteriliyordu bu durum 4.5g ile değişecek mi? Bilgisi olan var mı?
Samsung telefonlarda 4.5 g yazacakmışMillet, 3g kullanırken üst barda "H" sembolüyle gösteriliyordu bu durum 4.5g ile değişecek mi? Bilgisi olan var mı?
Sanırım 4.5g yazacakmış
Samsung telefonlarda 4.5 g yazacakmış