unpreventable
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
Bugun gelmesi bekleniyordu ancak gelmedi su an itibariylelgg3 tr cihazlara 6,0 nezaman gelir..
Bugun gelmesi bekleniyordu ancak gelmedi su an itibariylelgg3 tr cihazlara 6,0 nezaman gelir..
Gecen lolipop guncellemesi pazar gunu gelmisti.nedense icimde mm da pazar gunu gelecekmis gbi bi his var1 hafta içinde gelmesi bekleniyor.
G3 için 5v 1.8 amper yeterli, zenpower 5.1v 2.4 amper güç verebiliyor. Gayet yeterli g3 için.arkadaşlar lg g3 için asus zenpower almamı önerirmisiniz
Çökme veyahut ışık sızması yok bende.Gençler sizin G3'ünüzün ekranı ortasında bi esneklik payı var mı yeni fark ettim de. Tam ortası çöküyor şöyle hafif basınca ekran esniyor. Sonuyla başı değilde ortası. Çünkü orta taraf çerçevelerden ışık sızdığını fark ettim karanlık ortamda. Çok kafam takıldı eskiden varmıydı bilmiyorum. Bi bakıverin bana söyleyin gençler. Yoksa kılıftan şüpheleniyorum tak sök olurken mi oldu yoksa zaten hafif süzüyor mu ışık
Esasen çökmeyi tam anlamadım. Yani içeri doğru eğim mi oldu, çukur gibi?Gençler sizin G3'ünüzün ekranı ortasında bi esneklik payı var mı yeni fark ettim de. Tam ortası çöküyor şöyle hafif basınca ekran esniyor. Sonuyla başı değilde ortası. Çünkü orta taraf çerçevelerden ışık sızdığını fark ettim karanlık ortamda. Çok kafam takıldı eskiden varmıydı bilmiyorum. Bi bakıverin bana söyleyin gençler. Yoksa kılıftan şüpheleniyorum tak sök olurken mi oldu yoksa zaten hafif süzüyor mu ışık
Çökme değilde orta yan tarafları hafif şöyle esnemiyor mu yaniÇökme veyahut ışık sızması yok bende.
Cihaz plastik. O esneme her kasada olur.Çökme değilde orta yan tarafları hafif şöyle esnemiyor mu yani
Basınca orta yan taraflara şöyle bir milim içine doğru gidebiliyor muEsasen çökmeyi tam anlamadım. Yani içeri doğru eğim mi oldu, çukur gibi?
Evet. Neticede plastik. O kadar esneme payı normal.Basınca orta yan taraflara şöyle bir milim içine doğru gidebiliyor mu
Vallaha bin pişman oldum şu telefonu alalı. Aslında zamanında giriş seviyesi bi android telefondan geçmiştim. 1.650 lira vermiştim buna çıktığı zamanlar. Her bakımdan beni rahatlattı işimi gördü ama şu kasası beni deli etti. Yok çatlar yok esner abuk sabuk hareketler. Bundan sonra çelik kasa telefon alıcam alırsam telefon.Cihaz plastik. O esneme her kasada olur.
Ben mi5 i bekliyorumVallaha bin pişman oldum şu telefonu alalı. Aslında zamanında giriş seviyesi bi android telefondan geçmiştim. 1.650 lira vermiştim buna çıktığı zamanlar. Her bakımdan beni rahatlattı işimi gördü ama şu kasası beni deli etti. Yok çatlar yok esner abuk sabuk hareketler. Bundan sonra çelik kasa telefon alıcam alırsam telefon.
Cyanogen,aosp tabanlı romlar kurdum ama bana daha çok ısınıyor gibi geldi telefon. Bir de LG Stok rom tabanlı romlar çok daha dolu Cyanogene göre. En başta LG Kamera uygulaması bana eksikliğini hissettiriyor, tabi zaten stok kamera uygulamasını kullanmıyorsanız durum değişir.bende polonya 6.0 kullanıyorum sıkıntısı yok.
telefona hiç cyanogenmod kurup deneyen oldumu?
Aynen kardes ben de ilk ciktiginda aldim 1800 e o zamanlar cok isimi gordu. Telefonda kasma da yok hala yok ama kasasi berbat catladi sagi solu. Teknosada vatanda bakiyorum standtaki telefonlar bile catlamis. Kasa berbat. Sarji da kotu.Vallaha bin pişman oldum şu telefonu alalı. Aslında zamanında giriş seviyesi bi android telefondan geçmiştim. 1.650 lira vermiştim buna çıktığı zamanlar. Her bakımdan beni rahatlattı işimi gördü ama şu kasası beni deli etti. Yok çatlar yok esner abuk sabuk hareketler. Bundan sonra çelik kasa telefon alıcam alırsam telefon.
Otadan ne zaman gelir ki6.0 hayırlı olsun lg pc suit üzerinden indirilebiliyor...![]()
Mevcut Os sürümünün en güncelini kullanıyorsunuz dedi telefon.6.0 hayırlı olsun lg pc suit üzerinden indirilebiliyor...![]()
Geç bile kalmışsın. Polonya romundan beri kullanıyorum, gerçi o zaman da twrp ile kurulan sürümü kurmuştum root vs. bozulmasın diye.Yeter artık gelsin OTA'yla şu 6.0 da kurtulalım. Telefonu romlamaya başlayacağım yoksa az kaldı![]()
Normalde olsa telefonu ilk aldığımda atardım rom. Eski telefonlarıma abartısız yüz kez rom atmışımdır. Ama telefonun orijinal kalmasından yana oldum bunu aldıktan sonra. Polonya romunu da sırf uygulamaları bi daha yüklemedim diye kurmadım yoksa kurardım, sonuçta orijinal rom yani.Geç bile kalmışsın. Polonya romundan beri kullanıyorum, gerçi o zaman da twrp ile kurulan sürümü kurmuştum root vs. bozulmasın diye.![]()
Anladım. Ben fulmics kurdum öyle devam ediyorum, sürekli güncelleme de geliyor Rom'a.Normalde olsa telefonu ilk aldığımda atardım rom. Eski telefonlarıma abartısız yüz kez rom atmışımdır. Ama telefonun orijinal kalmasından yana oldum bunu aldıktan sonra. Polonya romunu da sırf uygulamaları bi daha yüklemedim diye kurmadım yoksa kurardım, sonuçta orijinal rom yani.