LG G3 Kullanıcıları Kulübü

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bugün tekrar kontrol ettim yine gelmemiş. :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
1 hafta içinde gelmesi bekleniyor.

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g3 için asus zenpower almamı önerirmisiniz

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Gençler sizin G3'ünüzün ekranı ortasında bi esneklik payı var mı yeni fark ettim de. Tam ortası çöküyor şöyle hafif basınca ekran esniyor. Sonuyla başı değilde ortası. Çünkü orta taraf çerçevelerden ışık sızdığını fark ettim karanlık ortamda. Çok kafam takıldı eskiden varmıydı bilmiyorum. Bi bakıverin bana söyleyin gençler. Yoksa kılıftan şüpheleniyorum tak sök olurken mi oldu yoksa zaten hafif süzüyor mu ışık

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Gençler sizin G3'ünüzün ekranı ortasında bi esneklik payı var mı yeni fark ettim de. Tam ortası çöküyor şöyle hafif basınca ekran esniyor. Sonuyla başı değilde ortası. Çünkü orta taraf çerçevelerden ışık sızdığını fark ettim karanlık ortamda. Çok kafam takıldı eskiden varmıydı bilmiyorum. Bi bakıverin bana söyleyin gençler. Yoksa kılıftan şüpheleniyorum tak sök olurken mi oldu yoksa zaten hafif süzüyor mu ışık
Çökme veyahut ışık sızması yok bende.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Esasen çökmeyi tam anlamadım. Yani içeri doğru eğim mi oldu, çukur gibi?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Cihaz plastik. O esneme her kasada olur.
Vallaha bin pişman oldum şu telefonu alalı. Aslında zamanında giriş seviyesi bi android telefondan geçmiştim. 1.650 lira vermiştim buna çıktığı zamanlar. Her bakımdan beni rahatlattı işimi gördü ama şu kasası beni deli etti. Yok çatlar yok esner abuk sabuk hareketler. Bundan sonra çelik kasa telefon alıcam alırsam telefon.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Vallaha bin pişman oldum şu telefonu alalı. Aslında zamanında giriş seviyesi bi android telefondan geçmiştim. 1.650 lira vermiştim buna çıktığı zamanlar. Her bakımdan beni rahatlattı işimi gördü ama şu kasası beni deli etti. Yok çatlar yok esner abuk sabuk hareketler. Bundan sonra çelik kasa telefon alıcam alırsam telefon.
Ben mi5 i bekliyorum :)

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
nerde kaldi gunceleme arkadaslar hani 15 geliyordu gunceleme ???

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende polonya 6.0 kullanıyorum sıkıntısı yok.
telefona hiç cyanogenmod kurup deneyen oldumu?

TELEFUNKEN12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G3 kullanıyorum 1 hafta önce vodofonedan aveya geçtim fakat sim kartını görmüyor başka cihaza takınca orda simi görüyor lg g3 sim okumasında sorunda yok gibi çünkü bazen sim kartını görüyor çözüm bulamadım.Ayarlardan tercih edilen ağ moduna giriyorum LTE yerine GSM WCDMA seçince hattı görüyor çok yavaş olsada internete giriyor bazende girmiyor yardım edebilecekler varmı ????

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bende polonya 6.0 kullanıyorum sıkıntısı yok.
telefona hiç cyanogenmod kurup deneyen oldumu?
Cyanogen,aosp tabanlı romlar kurdum ama bana daha çok ısınıyor gibi geldi telefon. Bir de LG Stok rom tabanlı romlar çok daha dolu Cyanogene göre. En başta LG Kamera uygulaması bana eksikliğini hissettiriyor, tabi zaten stok kamera uygulamasını kullanmıyorsanız durum değişir.
Ama cyanogen animasyonları vs. daha iyi tabi.

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynen kardes ben de ilk ciktiginda aldim 1800 e o zamanlar cok isimi gordu. Telefonda kasma da yok hala yok ama kasasi berbat catladi sagi solu. Teknosada vatanda bakiyorum standtaki telefonlar bile catlamis. Kasa berbat. Sarji da kotu.

BaTuHaN 55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
garantiye vermeyi hiç denedin mi ?
kasa değişimi yapmadılar mı?

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Denedim ama benimki intel garantisi diye bi garanti degistirmediler. Ithalatci firma garantili yani.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
6.0 hayırlı olsun lg pc suit üzerinden indirilebiliyor... :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Pc Suit üzerinden geldiyse OTA'ya verilmesi de yakındır.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yeter artık gelsin OTA'yla şu 6.0 da kurtulalım. Telefonu romlamaya başlayacağım yoksa az kaldı :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yeter artık gelsin OTA'yla şu 6.0 da kurtulalım. Telefonu romlamaya başlayacağım yoksa az kaldı :D
Geç bile kalmışsın. Polonya romundan beri kullanıyorum, gerçi o zaman da twrp ile kurulan sürümü kurmuştum root vs. bozulmasın diye. :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Geç bile kalmışsın. Polonya romundan beri kullanıyorum, gerçi o zaman da twrp ile kurulan sürümü kurmuştum root vs. bozulmasın diye. :)
Normalde olsa telefonu ilk aldığımda atardım rom. Eski telefonlarıma abartısız yüz kez rom atmışımdır. Ama telefonun orijinal kalmasından yana oldum bunu aldıktan sonra. Polonya romunu da sırf uygulamaları bi daha yüklemedim diye kurmadım yoksa kurardım, sonuçta orijinal rom yani.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Normalde olsa telefonu ilk aldığımda atardım rom. Eski telefonlarıma abartısız yüz kez rom atmışımdır. Ama telefonun orijinal kalmasından yana oldum bunu aldıktan sonra. Polonya romunu da sırf uygulamaları bi daha yüklemedim diye kurmadım yoksa kurardım, sonuçta orijinal rom yani.
Anladım. Ben fulmics kurdum öyle devam ediyorum, sürekli güncelleme de geliyor Rom'a. :)