LG G4 mü Samsung S6 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtzky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtzky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi aksamlar arkadaslar...

Bende note 3 vardi malesef hakki rahmetine kavustu ekran parcalandi ve calismiyor.

Bu sebepten dolayi kendime yeni bir telefon almak zorundayim, cok buyuk bir rakamlar verebilecek durumum yok.

Baslikta belirtigim gibi LG G4 ve Samsung S6 duz olani arasinda kaldim, yardim ederseniz sevinirim hangi telefon ve nedenini soylerseniz cok yardimci olucaksiniz suan ikisi arasinda hic bir fikrim yok cok kararsizim.

Simdiden tskler..

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
S7 çıktığı için S6 nın fiyatı düşecektir...Amiral gemisi olduğu için onu alabilirsiniz ama çok para vermek istemiyorsanız LG G4 alabilirsiniz...Ucuza satan siteler var...

mtzky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung S6 1500 e buldum LG G4 ise 1300 e buldum gitti gidiyor da birde Sony Z3 nasil oda aklimi karistiriyor ?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
s6 güzeldir hatta s serisine ilgim s6 dan sonra başladı :D

mtzky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kafa cok karısık ... xperia m4 aqua nasil ?

suggulusuggan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kafan karışıksa telefonun hangi amaçla kullanılacağını ve max bütçeni söyle ona göre öneride bulunalım.M4 Aqua nasıl dersen Sony 4/4 lük telefon yapmış ama 8 gb hafıza koyarak ürettiği telefona hakaret etmiş ve kullanıcıların çöpe atmasını sağlamış.Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
O dediğin siteye ben güvenmiyorum bilmiş ol...Aldığın yere dikkat et...

Reaksiyon puanı
10,315
S6, G4!
yapma be kardeş, mukayesesi bile olmaz.
S6'yı G5 ile mukayese edersen bişey diyemem ama G4 ile mukayese büyük haksızlık.
fiyatı belki -haklı olarak- 200 Tl. fazla olabilir ama değer kesinlikle...
hiç tereddüt etmeden S6 derim.

mehmet0kan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1500 TL'ye galaxy s6'yı nereden buldunuz acaba benimde fiyatını düşer mi diye takip ettiğim bir ürün ancak düştüğü - düşeceği yok gibi, eksik bilgim var sanırım, onun için soruyorum ;)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Iyi aksamlar arkadaslar...

Bende note 3 vardi malesef hakki rahmetine kavustu ekran parcalandi ve calismiyor.

Bu sebepten dolayi kendime yeni bir telefon almak zorundayim, cok buyuk bir rakamlar verebilecek durumum yok.

Baslikta belirtigim gibi LG G4 ve Samsung S6 duz olani arasinda kaldim, yardim ederseniz sevinirim hangi telefon ve nedenini soylerseniz cok yardimci olucaksiniz suan ikisi arasinda hic bir fikrim yok cok kararsizim.

Simdiden tskler..

Merhaba,

Iki urunun birbirineden ayiran baslica noktalar var. Once kategorilere gore kiyaslayalim;

* islemci: samsung s6 daha iyi.

* ram: ikiside 3gb oldugu icin esit.

* ekran: iki urununde ekrani cok guzel. G4 alirsaniz keske s6 alsaydim, s6 alirsaniz keske g4 alsaydim demezsin bu konuda.

* kamera: iki urununde kamerasi cok guzel. G4 alirsaniz keske s6 alsaydim, s6 alirsaniz keske g4 alsaydim demezsiniz.

* batarya: iki urununde batarya performansi pek iyi degil. Ama hangisi daha iyi derseniz lg g4 un bataryasi birazcik daha iyi.

* kasa malzeme kalitesi: bu konuds s6 aluminyum cerceve ve cam arka yuzeye sahip oldugu icin samsung s6 daha iyi.

Gordugunuz gibi iki urunun arasinda cok fark yok. Ama bazi noktalarda urunler ayriliyor birbirinden. Bu noktalar;

* ust seviye oyun oynucaksaniz kesinlikle s6 almalisiniz. Islemcisi cok daha guclu.

* uygun fiyatli bir urun istiyorsaniz, lg g4 u daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Lg g4 hepsiburada da 1300, kipa da 1400 tlye satiliyor.

Iki urun arasindaki ozellik kiyaslamasi ve aralarindaki farklar bu sekilde. Dedigim gibi ust seviye oyunlar icin s6, uygun fiyat icin g4.

Not: Bu arada lg g4 un islemcisi de kotu degil. Sadece iki urunu kiyasladigimizda s6 daha guclu bir islemciye sahip.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Merhaba,

Iki urunun birbirineden ayiran baslica noktalar var. Once kategorilere gore kiyaslayalim;

* islemci: samsung s6 daha iyi.

* ram: ikiside 3gb oldugu icin esit.

* ekran: iki urununde ekrani cok guzel. G4 alirsaniz keske s6 alsaydim, s6 alirsaniz keske g4 alsaydim demezsin bu konuda.

* kamera: iki urununde kamerasi cok guzel. G4 alirsaniz keske s6 alsaydim, s6 alirsaniz keske g4 alsaydim demezsiniz.

* batarya: iki urununde batarya performansi pek iyi degil. Ama hangisi daha iyi derseniz lg g4 un bataryasi birazcik daha iyi.

* kasa malzeme kalitesi: bu konuds s6 aluminyum cerceve ve cam arka yuzeye sahip oldugu icin samsung s6 daha iyi.

Gordugunuz gibi iki urunun arasinda cok fark yok. Ama bazi noktalarda urunler ayriliyor birbirinden. Bu noktalar;

* ust seviye oyun oynucaksaniz kesinlikle s6 almalisiniz. Islemcisi cok daha guclu.

* uygun fiyatli bir urun istiyorsaniz, lg g4 u daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Lg g4 hepsiburada da 1300, kipa da 1400 tlye satiliyor.

Iki urun arasindaki ozellik kiyaslamasi ve aralarindaki farklar bu sekilde. Dedigim gibi ust seviye oyunlar icin s6, uygun fiyat icin g4.

Not: Bu arada lg g4 un islemcisi de kotu degil. Sadece iki urunu kiyasladigimizda s6 daha guclu bir islemciye sahip.
S6 nın ddr4 3 gb ram g4 ün ddr3 3 gb ram unutmamalı

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
S6 nın ddr4 3 gb ram g4 ün ddr3 3 gb ram unutmamalı
Tabi unutmuyoruz, sonucta makale tadinda degilde daha cok yorum tadinda yazdigimiz icin cok ayrintili noktalari atladigimiz oluyor. S6'nin ddr4 3gb ram'e sahip olmasi, s6 nin amoled ekran kulladigi bunun icin daha abarti renkler sundugu ama ayni zamanda daha az guc tukettigi, s6 nin kablosuz sarj gibi ozellikleri oldugunu bu ve bunun gibi detaylara her yazimizda giremiyoruz. Eksik noktalari tamamladiginiz icin tesekkurler.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
RAM kullanımı konusunda S6 < G4.

GPU/işlemci performansı konusunda S6>G4

Pil konusunda birbirine yakın sonuçlar vermeleri muhtemel.

Kamera/Ekran konusunda G4>S6.

mtzky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ozaman s6 ya dogru yonelmek daha mantikli G4 e gore daha cok artisi var beni 2 / 3 sene goturse kasmadan takilmadan tamamdir

uzaylı35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S6 ile G4 karşılaştırılamaz. Her türlü S6.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
S6 daha iyidir.Daha güncel donanıma sahip.Valla Samsungu beğeneceğim hiç aklıma gelmezdi ama adeta beni al diyor 1500 tl ve harika bence