Galaxy A3 2016

kezmişap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun süre iphone kullanıyordum şimdi ise a3 2016 aldım ama belkide bilmiyor olabilirim veya telefonla mi alakalı whatsapptan mesaj gelince ekran ışığı yanmıyor bildirim geliyor fakat ekran kapalı kalmaya devam ediyor bu sorun ne ile alakalı olabilir çözüm var mıdır?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Uzun süre iphone kullanıyordum şimdi ise a3 2016 aldım ama belkide bilmiyor olabilirim veya telefonla mi alakalı whatsapptan mesaj gelince ekran ışığı yanmıyor bildirim geliyor fakat ekran kapalı kalmaya devam ediyor bu sorun ne ile alakalı olabilir çözüm var mıdır?
Bu bir sorun değil normalde samsung'un üst modellerinde bildirim led'i olduğu için ekranın açılmasına gerek kalmıyor fakat A serisinin en çok eleştirilen yanlarından birisi ön kısmında bildirim led'i bulunmaması. Bir ihtimal ayarları kurcalarsanız "akıllı uyarı" diye bir özellik var, onu aktifleştirdiginiz zaman duymadığınız bir anda bildirim gelmişse telefonu elinize aldığınızda titreşimle bir uyarı veriyor, bu özelliği kullanabilirsiniz.
Ayarlar> Gelişmiş özellikler > Akıllı uyarı

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Ya da:Ayarlar > Erişilebilirlik> yetenek ve etkileşim> kolay ekran açma

bu da bir çözüm yolu olabilir.

pantokrator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayarlarda var mesaj geldiğinde ekran ışığı yanması için ayar var biraz araştırın ayarlar kısmını