.:EmR@H:.
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 11
Şarjda olucak ☺ o konuda sıkıntı yok ☺Güncellemeden sonra şarja tak yeter![]()
Şarjda olucak ☺ o konuda sıkıntı yok ☺Güncellemeden sonra şarja tak yeter![]()
Tema destegi sayesinde aynı görünümü Note 4 üne yapabilirsinBu arada guncellemeniz hayirli olsun darisi biz note 4 kullananlara.. ☺
İyi yapmissiniz gule gule kullansin. Bencede telefona yazikCandy crush tarzı oyunları oynasın diye aldım. M9 kullanıyor normalde günde 3-4 kez şarja takıyor telefona yazık [emoji1]
Note 4 de tema desteği yokTema destegi sayesinde aynı görünümü Note 4 üne yapabilirsin
Tema desteği güzel bir şey .
Tema destegi sayesinde aynı görünümü Note 4 üne yapabilirsin
Tema desteği güzel bir şey .
No
Note 4 de tema desteği yok
Tema destegi varya samsungun heryer degisiyor cm deki gibi .Bahsettiginiz tema destegi launcher mi?![]()
Teşekkürler.İyi yapmissiniz gule gule kullansin. Bencede telefona yazik![]()
Tema destegi varya samsungun heryer degisiyor cm deki gibi .
Note 4 icin niye yok 5.1.1 degil mi ?
Bunu 2-3 gün denemeden iyi veya kötü diyemeyiz, diyen olursada dikkate almayınız [emoji1]Evet güncellemeyi kuran arkadaşlara hayırlı olsunşarj sıkıntısı çözülmüş mü? Ona göre kuracağım. Şarj sıkıntısı çıkarsa yarım günde kapanır benim telefon.
Arka plan değişiyo ama baloncuk değişmiyoMesajlara gir sağ üstte daha fazla yazar ordan ayarlar ve arka planlara gir ordan değiştirebilirsin.
Dipnot: artık ordan değiştirilemiyormuş bende yeni öğrenmiş oldum [emoji1]
Hayırlı olsun kardeşimGörüşleriniz için teşekkürler. Tableti aldım hayrını görürüz inşallah.
Olumsuz bir durum olmaz en kötü 5.1'deki gibi olacaktır. O nedenle yükleyin derim.Bu kardeşiniz sizlerden şarj konusunda gelecek olumlu görüş öncesi güncelleme yapamıyor, belirteyim. Yarın ve bir sonraki gün şarj konusundaki görüşlerinizi sabırsızlıkla bekşiyorum![]()
sabretmek iyidir agammN güncellemesi için 1 yıl bekleyeceksiniz![]()
Gelmez. Gelseydi 6.0 note 5 ile gelirdi.N Note6 da görürüz arkadaşlar.
Sabır taşı gibi çatlamayın sonradasabretmek iyidir agamm![]()
Eğer note 6 olacaksa ben de Android 'N' ile geleceğini düşünüyorum çünkü telefonun piyasaya çıkmasına daha çok var tekrar güncelleme olayına girmezler diyorumGelmez. Gelseydi 6.0 note 5 ile gelirdi.
Android n sürümünün final sürümü eylül ekim gibi ancak çıkar. Note 6 eylül bilemedik ekim gibi çıkacağı için bunun imkanı yok.Eğer note 6 olacaksa ben de Android 'N' ile geleceğini düşünüyorum çünkü telefonun piyasaya çıkmasına daha çok var tekrar güncelleme olayına girmezler diyorum
[emoji1] Büyük konuşmayayım ama android n beklemem iosa geçerim 7 plus çıktığında.Güncelleme hastaları sizi![]()