Türk yapımı yeni bir oyun Cuby Dudes

alfantin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

6 aylık bir çalışma sonucu, Cuby Dudes isimli oyunumu google playde yayınladım.
Oyun voxel grafiklere sahip bir çok mini oyunu bünyesnde barındıran bir paket.
Şuanda 14 oyun var, yakında yeni oyunlarla, sosyal platform desteği, dil desteği, güçlendirmeler, grafik iyileştirmeler ile ikinci sürümü yayınlayacağım.

Google play sayfası

ornek.png

alfantin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birtakım iyileştirmeler ve yeni mini oyunlarla versiyon 1.2.4 yayınlandı ve toplam oyun sayısı 19 oldu. Uykumda bile kod yazıyorum sabah gözlerim açmadan bilgisayarı açıyorum kaç kişi indirmiş bakmak için. 2 haftada toplam 10 kişi indirdi yarısı ailemden :) çalışmaya devam, 1 mini oyun daha yapıp 20 ye tamamlayacağım ve başka bir oyun projesine başlayacağım.
version1.2.4.png

CemmsaH123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun acmak degil de amac baska olmali bence oyunda. Tek karakter olup mesela coinlerle skin alabiliriz. Oyun acma olayi yine olsun ama oyun acmak icin oyun oynamak pek zevkli gelmiyor. Bir amac yok cunku. Power-up ve skin olayi olursa gercekten guzel olur.

alfantin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun acmak degil de amac baska olmali bence oyunda. Tek karakter olup mesela coinlerle skin alabiliriz. Oyun acma olayi yine olsun ama oyun acmak icin oyun oynamak pek zevkli gelmiyor. Bir amac yok cunku. Power-up ve skin olayi olursa gercekten guzel olur.

Sağol görüşlerin için. Evet kilitleri kaldırmayı düşünüyorum, oyunu belli bir amacı yok zaten öyle vakit öldürmelik. Oyunu yapmaya başladığımda tek karekter yapmıştım transformers gibi şekil değiştiren bir robot vardı ama baya uğraştırdı bende bir sürü farklı karekter yaptım geçtim, artık geç değiştirmek için. Oyunu iyileştirmek için bir sürü fikrim var en başta poweruplar tabi ama hiç motivasyonum kalmadı devam etmeye. Şuan küçük bir rpg oyunu yapıyorum diablo ve minecraft karışımı bir şey, cuby dudes tutmadı belki bu tutar :)