cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
) bende sarjdayken kesin hep canim oyun oynamak istiyorMecbur kalıyorum vakitli oyunlar oynuyorum bazen şarjda denk geliyor yapçak bişi yok
) bende sarjdayken kesin hep canim oyun oynamak istiyorMecbur kalıyorum vakitli oyunlar oynuyorum bazen şarjda denk geliyor yapçak bişi yok
Canın sağolsun) bende sarjdayken kesin hep canim oyun oynamak istiyor
SenindeCanın sağolsun
Ne gibi zararı oluyorKapalı. Açtığımda zararı oluyor
Bataryayı olumsuz etkiliyor bende.Ne gibi zararı oluyor
Acik ve faydasi var
Kapalı. Açtığımda zararı oluyor
Programın amacı belli bir süre kullanmadığın uygulamaları arkaplanda uyutmak gibi birşey ve bataryadan tasarruf etmek ancak her kullanıcı da olumlu sonuç vermiyor. Misal ben optimizasyonu açtığımda bataryam daha çabuk tükeniyor ya da olumlu etkisi olmuyor bir çok kez denedim. Bunun dışında zararı yok işe yaramama durumu var.Ne gibi bir zararı var ne gibi bir yararı var detaylı açıklama yapabilir misiniz?
Ben kapalo kullandigimda daha az ekran aldimNe gibi bir zararı var ne gibi bir yararı var detaylı açıklama yapabilir misiniz?
Benimde kullandigim oluyor bu bilgi iyi olduBenim kardeşim benim tam aksime sürekli şarjda kullanır 2 yıl oldu bir problem yok telefonunda bataryasıda saçmalamadı normal biçimde çalışıyor.
Mesela tapatalk diyelim optimizasyonu açarsan arkaplanda çalışmasını önlüyor sadece arkaplanda ram kullanmıyor.ayrıca ram temizlemesi yapmıyor. Ram temizleme smart managerden oluyorOptimizasyon sadece uygulama olarak mı optimize ediyor pil kullanımını yoksa ram da açık kalmış ve kullanılmayan gereksiz bir şeyi de kapatıyor mu ?
Ram temizlesek bile bütün uygulamalar geri açılıyor ya hani ,diyorum ki acaba optimizasyon işe yaramadığını halde (açık olması gerekmediği halde) açılan şeylerin ram den kaldırılmasını sağlıyor mu?Mesela tapatalk diyelim optimizasyonu açarsan arkaplanda çalışmasını önlüyor sadece arkaplanda ram kullanmıyor.ayrıca ram temizlemesi yapmıyor. Ram temizleme smart managerden oluyor
Açık ama faydası olup olmadığını bilmiyorumArkadaslar sizde uygulama optimizasyonu acikmi aciksa bi faydasi var mi
Hayırlı olsun ,hoşgeldinBende 1 günlük note 4 kullanımından sonra telefon değişimi sonucu note 5 le aranıza katıldım.
Hayırlı olsun hoşgeldiniz hangi rengini tercih ettiniz ?Bende 1 günlük note 4 kullanımından sonra telefon değişimi sonucu note 5 le aranıza katıldım.
Çok faydalı bir uygulama olmuş teşekkürler.Arkadaşlar Native clipboard adlı uygulamayı öneririm gayet kullanışlı
Hayirli olsun hoşgeldinBende 1 günlük note 4 kullanımından sonra telefon değişimi sonucu note 5 le aranıza katıldım.
HosgeldinBende 1 günlük note 4 kullanımından sonra telefon değişimi sonucu note 5 le aranıza katıldım.
Kopyalama panosu var zaten telefonda ,bu uygulama da aynı işi görüyormuş. Yani gereksiz değilmiÇok faydalı bir uygulama olmuş teşekkürler.
Metin seçme olayı daha kolay hale gelmiş direk paragraf veya bölgesel seçim yapılabiliyor tek tıklamayla. Ben telefonun kendi uygulamasında bunu yapamıyorum.Kopyalama panosu var zaten telefonda ,bu uygulama da aynı işi görüyormuş. Yani gereksiz değilmi
Kılıf kullanmıyorum ama şu jelatinleride mi cikartsam diyorum
Arkadaki jelatin daha iyi normalden daha az iz kalıyor kalınlık hissi vermiyor aman ön taraftaki jelatini çıkartasım var.Arka tarafta ki jelatinleri çıkar bence ,1 mm olsa bile kalınlık hissi verir . Jelatin, normal de arka tarafta kalandan daha fazla parmak izi de bırakır. Ekranda ki kalsın. Tabi bence
O zaman gel vazgeç bu sevdadan diyorum sanaArkadaki jelatin daha iyi normalden daha az iz kalıyor kalınlık hissi vermiyor aman ön taraftaki jelatini çıkartasım var.