• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Beyaz candır. Gold rengini zaten sevmezdim ilk çıktığında mağazada başka renk yoktu gold aldık.
Gold renk alıpta ( herhangi bir marka veya model farketmeksizin ) sonradan sıkılan çok insan var çevremde. Black sapphire ki yerine göre siyaha yakın lacivert kimi zaman gökyüzü mavisi oluyor ve beyaz renk titanyum kasada en idealleri bence.

Gold renk alıpta ( herhangi bir marka veya model farketmeksizin ) sonradan sıkılan çok insan var çevremde. Black sapphire ki yerine göre siyaha yakın lacivert kimi zaman gökyüzü mavisi oluyor ve beyaz renk titanyum kasada en idealleri bence.
Ben sıkılmadim ancak bundan sonra titanyum alicam:)

LA10lj.png
whatsapp iyice turk oldu evvelsi gun diyor eskiden 2 gun once diyordu

Telefonun renginden sıkılanlar internetten istediginiz renk kaplama alabilirsiniz. 100lerce secenek var. Örnek olarak:
3ee722a70b282d797a288c12ec6de6a0.jpg

Amazon ebay gibi sitelerde satisi yapiliyo. Satis yapan türk siteleri de var. Googledan arama yaparsan bircok site cikacaktir karsina. Kaplamalarin 3M olmasina dikkat edin en kalitelileri onlar.

Aynen öyle normalde diğer cihazlarda bile gold renk almışlığım yok, s6 edge alırken bile beyaz aldım ben ama bir aceleyle aldık kullanıyoruz işte :)

Ne yalan söyleyeyim ben gold u isteyerek aldım tüm renk seçenekleri vardı alırken
En cok gold cezbetti beni

Bi kereliğine yavaş şarj ile şarjettim bakalım durumlar nasıl olacak. Şuanlık iyi gibi 10 dk geçti hala %99

Cezbedse ne olurki s7 edge 3300 keriz arıyorlar resmen.

Parası pek mühim değil ama şu sıralar paralar suyunu çekti orası ayrı :)

Benim tel koblo şarzla sarz olmuyor oynarken bile azalıyor dolmuyor ama hızlı şarzla hızı güzel

Batarya performansı 2-3 gündür uçuyor %40 şarj ile 3 saat ekran süresi aldım.
86e79291b2cca6575e779eb65cede7db.jpg

7908d0235d3690b1402126e7239c970b.jpg

cengover05 : gold a o kadar laf yapmışlar, hiçbir şey dememişsin :D

Gold a laf yapanlara : gold candır renklerin hasıdır:D

Ben şahsen gri rengi arabada ve telefonda asla tercih etmiyorum ve etmem diye de istikrarı devam ettiriyorum :)

arkadaşlar ırak marshmallow romunda digitürk play çalışmıyor, çalıştırabilen varsa lütfen yardım edebilir mi

O uygulama çoğu kişide devre dışıdır büyük ihtimalle :)

ben aktif olarak kullanıyorum hocam bi ilgilenen olursa seinirim

hocam güncellemeyi kurdu ama digitürk play den direk atıyor uygulama acaba bir sorun mu var

selam arkadaşlar konunuzu 1 aydan fazladır takip ediyorum :D ama üyelik alıp bi yazmak nasip olmadı ben gold kullanıyorum ekran süresi falan bilmem ama ben aşırı oyun ve video manyağıyım buna rağmen 1 günü tamamlıyor telefon şarjdan memnunum :D hızlı şarj da aynen öyle ama yanında verdikleri kablosuz akılsız bi şarj satndtı var bir işe yaramıyor :D tam şarj 4 saatte ediyor :D ondan memnun değilim bnm düşüncelerim de bunlar :)

selam arkadaşlar konunuzu 1 aydan fazladır takip ediyorum :D ama üyelik alıp bi yazmak nasip olmadı ben gold kullanıyorum ekran süresi falan bilmem ama ben aşırı oyun ve video manyağıyım buna rağmen 1 günü tamamlıyor telefon şarjdan memnunum :D hızlı şarj da aynen öyle ama yanında verdikleri kablosuz akılsız bi şarj satndtı var bir işe yaramıyor :D tam şarj 4 saatte ediyor :D ondan memnun değilim bnm düşüncelerim de bunlar :)
Takipte kal:) tesekkurler fikirlerin icin