Sizce telefonu yurt dışından mı almalı yoksa yurtiçinden mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zekmatik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zekmatik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben İPHONE 6S düşünüyordum Endonezya'dan bu telefonu 1500 tl'ye getirebileceğimi öğrendim ama garanti yüzünden korkuyorum garantisi geçerli olmayacak galiba bu yüzden çekindim.Yada 1500 tl verip TÜRKİYEgarantili 5S mi almalıyım?
6sss.JPG
5s.JPG

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
2 yıl uluslararası garantisi var.

VENQM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben İPHONE 6S düşünüyordum Endonezya'dan bu telefonu 1500 tl'ye getirebileceğimi öğrendim ama garanti yüzünden korkuyorum garantisi geçerli olmayacak galiba bu yüzden çekindim.Yada 1500 tl verip TÜRKİYEgarantili 5S mi almalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 404 Ekli dosyayı görüntüle 405
Yur disindan al bence ben 4 yildir garantisiz tel aliyorum satan bayi var s6 edge aldim en son 64 gb 3.300 iken ben 2500 aldim 1 yil once simdi 32 gb 1800 tl olmus garantilik bisey cikmiyor zaten kirsan kullanici hatası 800 tl ucuza aldim garanti neye yarar ☺

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Diger markalar icin yurt disindan alinan urunlerin garantisi Turkiye'de gecerli degil. Fakat iphone lar da yut disindan alinan urunler resmi olarak isletildikten sonra Turkiye de garantisi gecerli oluyor. Ama 1 yil diye hatirliyorum. Onun icinde ekrstra birsey talep edebilir apple. Egee yut disindan yari fiyatina aliyorsan garanti dusunme. Ama yari fiyatta pek mantikli gelmedi. Onu buraya getirince pasaporta isletme, vergileri falan derken 1500 tl yi gecer diye tahmin ediyorum. Onu iyice bir arastirin.