- Reaksiyon puanı
- 16,126
senden naber multi vitaminli...Nabıyonuz la vitaminsizler :V
(iyi mana da)
senden naber multi vitaminli...Nabıyonuz la vitaminsizler :V
Çok uzun zaman önce kurmuştum zaten, aslında hackintosh denemek istiyorum ama kendime güvenemiyorum.2. olarak kullansana windows'u kaldırman gerekmiyor...
işte o saç baş yoldurur ve korsana girer paşa paşa bir macbook bakmalısın ucuzundan al öğrenince kalibre yükselt cpu bga mı? soketli mi? öğrenirsin(bga olması yüksek ihtimal)...Çok uzun zaman önce kurmuştum zaten, aslında hackintosh denemek istiyorum ama kendime güvenemiyorum.
senden naber multi vitaminli...
(iyi mana da)
Başlayalım o zaman, Bismillah:
"da" bitişik.
Kızlar konusu uçuşa geçer falan.redoyu bulak biz
![]()
redoyu bulak biz
![]()
Orası bulunanları değil konuya abone olanları gösteriyor. Bi üste çıkarsan konudaki kişileri görürsün. Bu arada seni bir konuya menşınladım ama menşın sistemi bozuk sanırsam.Ekli dosyayı görüntüle 395
herkes burda...
sağol aga hoşgeldin@__kadiköyRap__ nettin gayri![]()
tekrarla...Orası bulunanları değil konuya abone olanları gösteriyor. Bi üste çıkarsan konudaki kişileri görürsün. Bu arada seni bir konuya menşınladım ama menşın sistemi bozuk sanırsam.
Sende mi geldin tükenmezNabıyonuz la vitaminsizler :V
Niye geldin la sen?Hoşbulduk.![]()
de ayrı.Sende mi geldin tükenmez![]()
İyi laa anti biyotik. [emoji12]Nabıyonuz la vitaminsizler :V
İyi laa anti biyotik. [emoji12]
Bana vurmaya çalışırken sen tekme yeme de sonra, benim için sıkıntı yok.Kıçına tekme vurmak için :v
tanıyamadım
Hoş bulduk, hoş bulduk...Hos geldin hocam![]()
Apple'da arkasına sağlam destek aldı. Samsung bile destek verdi adamlara. (Seni yine menşınladım sanırım almadın)galiba apple'ın başı çok ağrıcak FBI üzerine gidecek gibi...
kaynak gazeteler...