Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Eksik maçı alıcağunın garantisi yok
Bir Beşiktaşlı yorumu " Trabzonspor küme düşsse de Fenerbahçe'yi şampiyon yaptırmaz. "

Eksik maçı alıcağunın garantisi yok
Alırsa [emoji3]Trabzon maç eksiğimiz var![]()
haydi BJK uç da görelim şampiyonluk senin hakkın her nekadar sevmesem de tüpçüyü...
s7 edge tr fiyatı 3300 tl denılıyor ...
s7 edge tr fiyatı 3300 tl denılıyor ...
Bir amiral gemi alınacaksa çıktığı zaman alınmalı bir sene sonra yenisi çıkıyor anlamı kalmaz.1 sene sonra alınacak telefon. Ayfon hariç tüm amiral gemiler en az 1 yıl sonra alınmalı. Eğer uygun fiyatlı almak isteniyorsa.
"İnsanın aklı kendine düşman olur mu? Benim aklım bana düşman."
GPU kötü yalnız.P8 lite 1000 tl den piyasaya girmişti şuan 700 e kadar düşmüş
Gm android one a alternatif olabilirmi sizce ?
Pişşt pişşt. O biri bana versene ?Vodafone red m tarifesindeydim ve tarifedeki internete 1gb eklenmiş [emoji1]
![]()
4.5 g hazırlıkları bunlar galibaVodafone red m tarifesindeydim ve tarifedeki internete 1gb eklenmiş [emoji1]
![]()
Ne amaçla uğraşıyolar?Okulda veled tarzı 5. Sınıf kızlar var benle uğraşıyorlar.. Ne yapmam gerekir ? Abi sıkmaya başladı bu durum ama..
Hafız biri hoşlanıyor heraldeNe amaçla uğraşıyolar?
Tabiki de . Hemen vodafone yanımda uygulamasından paketler -> internet paketleri kısmından alabilirsin. Yalnız vodafone diyor ki "Sen hediye edebilir internet ama olmaz aylık. Olur haftalık". [emoji1]Pişşt pişşt. O biri bana versene ?[emoji14]
Paketimin yenilenmesine 15 gün var ve sadece 200 mb kaldı. Çok sinirliyim.Tabiki de . Hemen vodafone yanımda uygulamasından paketler -> internet paketleri kısmından alabilirsin. Yalnız vodafone diyor ki "Sen hediye edebilir internet ama olmaz aylık. Olur haftalık". [emoji1]