Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
benim ki 25 mbps fiber olmuyor mu ? 35 akk var.Zaten 5-15 gune bitiyor kota duruma bagli olarak
Benim bu ayki kotam ayın 20 sinde doldu yeni rekorumbenim ki 25 mbps fiber olmuyor mu ? 35 akk var.Zaten 5-15 gune bitiyor kota duruma bagli olarak
Onlar fiberde oluyormuş yanlız, sizinki de fiber mi ?Bende s.online kullanıyorum ama benim hız 3m.bite düştüğünde 480p den yukarı çıkmıyor kalite
Yok fiber değilOnlar fiberde oluyormuş yanlız, sizinki de fiber mi ?
Şu akk düzeltmesi olmaz ise fibere geçene kadar sürüneceğiz yine.Yok fiber değil
Ben baya araştırmıştım hocam ama kâr etmek baya zor gpu ile kâr etmek daha da zor asic miner denen şeyler çıktı piyasayı salladı zorluk seviyesi arttı kazı yapmak istiyorsanız miner almanız neredeyse şart oldu geçen haftalarda bitcoin 2 gh/s asic miner alıp aynı algoritmayı kullanan paraları kazmayı düşündüm ama kimse önermedi zarar edersin dediler facede gruplar falanda var yarın unutmazsam size özelden atarım orada daha bilgili kişiler var kazı yapan kişilerde var hatta biri 1500 tl lik amd kart ile kazı yapıyordu modelini unuttum yurt dışında elektirik daha ucuz daha fazla kâr ediyorsunuzŞu altcoinlerle falan arası olan var mı? 3 saat boyunca GPU %100 güçle çalıştı ve ortalama 60 KH/s ile ancak 0.00003 civarında Litecoin üretti. Bu da 0.0001 civarında dolara falan denk geliyor. Sizce devam etmeli miyim yoksa Dogecoin'e falan mı geçmeliyim?
Eğer atabilirseniz bayağı sevinirim. GPU ile kazı yapmanın daha faydalı olduğunu duymuştum. Elimde AMD R7 260X (117 W) ile Intel i5 2500K (95 W) var. Biraz dandik sayılabilecek bir programla da kazı yapıyorum, guisine reklam alan bir windows store programı. Anlayacağınız bayağı yol öğrenmem gerekiyor.Ben baya araştırmıştım hocam ama kâr etmek baya zor gpu ile kâr etmek daha da zor asic miner denen şeyler çıktı piyasayı salladı zorluk seviyesi arttı kazı yapmak istiyorsanız miner almanız neredeyse şart oldu geçen haftalarda bitcoin 2 gh/s asic miner alıp aynı algoritmayı kullanan paraları kazmayı düşündüm ama kimse önermedi zarar edersin dediler facede gruplar falanda var yarın unutmazsam size özelden atarım orada daha bilgili kişiler var kazı yapan kişilerde var hatta biri 1500 tl lik amd kart ile kazı yapıyordu modelini unuttum yurt dışında elektirik daha ucuz daha fazla kâr ediyorsunuz
Okuduğunuz kaynak işlemci vs gpu yapmışsa gpu daha iyidir ama asic miner olayı gpu dan daha iyi hem daha ucuz hem bu iş için tasarlandıklarından güzel hasrate değerleri var tabi gpularda hala bir yere kadar götürür durumda ama dediğim gibi minerler piyasaya dalınca litecoin bile zor bir para birimi oldu bitcoin zaten kral evde üretmek imkansızlaştı önüne gelen altcoin yapıyor insanlarda değerini artacağını bildiği için direk dalıyor her çıkan coin birden tutuluyor sabah grubu atarım şimdi aklıma gelen tek isim alp ışık türkiyede coin işi ile ilgilenen bilgili biri facebook ta ararsanız bulursunuz grubun sahibide kendisi zatenEğer atabilirseniz bayağı sevinirim. GPU ile kazı yapmanın daha faydalı olduğunu duymuştum. Elimde AMD R7 260X (117 W) ile Intel i5 2500K (95 W) var. Biraz dandik sayılabilecek bir programla da kazı yapıyorum, guisine reklam alan bir windows store programı. Anlayacağınız bayağı yol öğrenmem gerekiyor.
Çok teşekkür ederim ilginiz için.Okuduğunuz kaynak işlemci vs gpu yapmışsa gpu daha iyidir ama asic miner olayı gpu dan daha iyi hem daha ucuz hem bu iş için tasarlandıklarından güzel hasrate değerleri var tabi gpularda hala bir yere kadar götürür durumda ama dediğim gibi minerler piyasaya dalınca litecoin bile zor bir para birimi oldu bitcoin zaten kral evde üretmek imkansızlaştı önüne gelen altcoin yapıyor insanlarda değerini artacağını bildiği için direk dalıyor her çıkan coin birden tutuluyor sabah grubu atarım şimdi aklıma gelen tek isim alp ışık türkiyede coin işi ile ilgilenen bilgili biri facebook ta ararsanız bulursunuz grubun sahibide kendisi zaten
Para kazanmak için iyi bir yol gibi gruptaki çoğu kişi al sat yapıyor madencilik yapmıyor bitcoin piyasası baya dalgalı ben güvenmiyorum ama çoğu kişi yapıyorÇok teşekkür ederim ilginiz için.
Bu arada sanırım fazla uzun ömürlü bir sektör değil bu. Geleceğin para birimi olması imkansız gibi bir şey.
Madencilik bitti bitecek gibi zaten. Son demleri işte. Al - sat yapılacak sektör bu ve değerler çok çabuk değişiyor. Kısa sürede vezir edebilir adamı ama doğru oynanmazsa rezilde edebilir.Para kazanmak için iyi bir yol gibi gruptaki çoğu kişi al sat yapıyor madencilik yapmıyor bitcoin piyasası baya dalgalı ben güvenmiyorum ama çoğu kişi yapıyor
ovv bu işe nasıl bulaşabilirim nerden başlamalıyım bitcoin hep ilgimi çekmiştirMadencilik bitti bitecek gibi zaten. Son demleri işte. Al - sat yapılacak sektör bu ve değerler çok çabuk değişiyor. Kısa sürede vezir edebilir adamı ama doğru oynanmazsa rezilde edebilir.
bu konu senin mi?Söyle Rahatla demişim patlamış gitmiş çok enteresan. Konunun önce ki isim daha garipti bilmeyenler için söyleyeyim. Önce ki ismi: "Tamam Söyle Rahatla" idi. Çok garip değil mi?
Dostum...ovv bu işe nasıl bulaşabilirim nerden başlamalıyım bitcoin hep ilgimi çekmiştir![]()
Söyle Rahatla demişim patlamış gitmiş çok enteresan. Konunun önce ki isim bundan daha garipti bilmeyenler için söyleyeyim. Önce ki ismi: "Tamam Söyle Rahatla" idi. Çok garip değil mi?
Şöyle anlatayım ya da... O ekran kartını harcadığın elektrik parasına git League of Legends öğren, internet kafe turnuvalarına katıl birinci çık daha karlısın.ovv bu işe nasıl bulaşabilirim nerden başlamalıyım bitcoin hep ilgimi çekmiştir![]()
bu konu senin mi?
ama konuyu sen açtın teknik olarak olmasa bile temel olarak bu konu senin zihnin'in bir ürünü ve dolayısı'yla bu konu senin.Teknik olarak bakarsak konu tümü ile SDN'nin benim olan bir şey yok. Bana dönmüyor sayaçlar![]()
ama konuyu sen açtın teknik olarak olmasa bile temel olarak bu konu senin zihnin'in bir ürünü ve dolayısı'yla bu konu senin.