Matthew Bellamy
Profesör
en son kaça olur ?Al senin olsun sezar kardeşZihninin ürünü mevzusuna girme boşver. Benim söylemek istediğim başka bir şey.

en son kaça olur ?Al senin olsun sezar kardeşZihninin ürünü mevzusuna girme boşver. Benim söylemek istediğim başka bir şey.
en son kaça olur ?![]()
teşekkür ederim ama bunun mail'leri ile uğraşılmaz.Al senin olsun sezar kardeşZihninin ürünü mevzusuna girme boşver. Benim söylemek istediğim başka bir şey.
Fırsatını iyi değerlendir o zamanYine aklıma geldi bak. Edebiyat fakültesi derslere başlayınca renkleniyor ortalık.[emoji14]
GünaydınGünaydın.
Haklısın abiSöyle Rahatla demişim patlamış gitmiş çok enteresan. Konunun önce ki ismi bundan daha garipti bilmeyenler için söyleyeyim. Önce ki ismi: "Tamam Söyle Rahatla" idi. Çok garip değil mi?
Aleyküm selam hocam.Selamünaleyküm
nasıl bitiyor? çok kanser edici oyundu...Yıllar yıllar sonra Süper mario'yu bitirdim![]()
Emulatör ile androidde bitirdik o kadar zordu ki son seviyede balta atan kaplumbağalar kaynıyor emulatörde de kayıt etme var her kaplumbağayı geçtiğimizde kayıt ediyorduk sonuçta mutlu sona ulaştıknasıl bitiyor? çok kanser edici oyundu...
Haklısın abinerelerden geldik buralara değil mi
![]()
Foruma her girişimde kullanıcı şifre istiyor. (sekmeyi kapatsam bile)
Geçici bir sorun, düzelecek.
Üniversitede yazı yazilmazzzz fotokopi çekilirİstatistik dersinde 3-4 sayfa yazı yazdık. İstatistik...
Fotokopi çekersem okumam. Ondan yazıyorum ama işkence valla.Üniversitede yazı yazilmazzzz fotokopi çekilir![]()
Bizim blok dersler de 1.5 saat. Ona bile dayanamıyor insan. Kolay gelsin sana. Tabi sabır da lazım.2.5 saat blok ders işledik az önce çıkan yazıları siz düşününve halinize şükredin
![]()