İphone 6s telefonum kasıyor

nickname9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence bu senin şansına olan bir durum 6S 128 GB kullanıyorum ilk sürümlerde birkaç sorunum olmuştu tabi herkeste vardı sanırım bu sorunlar çoğu arkadaşımda da vardı çünkü (en sık yaşadığım kamerayı açarken bazen kasılı kalıp ekran donuk bekliyordu birkaç saniye ) ama ios 9.2.1 den itibaren hiçbir sorun yaşamadım kasma veya başka bir sebep olsun.
Bence senin sorunun anlattığım kurtarma modu uygulamasıyla çözülebilecek bir durum (tabi dosyalarını uygulama şifreler vs kaybetme durumunla karşı karşıkarşıyasın ha tabi servise verdiğinde bunları zaten kaybedeceksin.)
Bu arada bu işlemi yaptığında yada telefonu servise verdin yenisi geldi diyelim kesinlikle ve kesinlikle anlatımda da belirttiğim gibi geri yükleme yapmıyorsun. (itunes geri yükleme mantığı şu telefondaki dosyaları sıkıştırır bilgisayara kaydeder geri istediğinde ise bunları aynen telefona geri aktarır bu sayede tekrar şifre girmek vs bi derdin olmaz çok güzel ama kötü yanıysa şu cihazında hasarlı dosya varsa bunuda sıkıştırıp yedekler ve geri yüklediğinde bu hasarlı dosyayı atar telefona bu yüzden ister yeni gelen telefonun olsun ister kurtarma modundan sonra telefon ilk an evet saf ios tur ama geri yükleme aldıktan sonra hasarlı dosyası bulunan bir ios olur iki durumdada buna dikkat etmeni tavsiye ederim.)
Sanırım şansıma fabrika hatası bir ürün gelmiş diye tahmin ediyorum. Ne de olsa hepsinin %100 başarıyla çalışacak diye bir kural yok

ahmetal16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i cloud hesabını kapa o çok kastırıyor bendede sıkıntılar mevcut

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sıfırlamadan önce iPhone mu bul özelliğini kapatmayı unutma ve ayrıca kurtarma modunda sıfırlamaya hiç gerek yok. Direk kabloyla bağla bilgisayara iTunes programı içinden geri yükle tuşuna bas işlemleri takip et yeter.