Logitech M185 hakkındaki yorumum

piotrsuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok uzun süredir M305 kullanıyordum, galiba tüm zamanların en çok satan küçük kablosuz faresiymiş, bir yerde okudum, şimdi satın almak isteseniz Amazon'da falan bile fiyatı en aşağı 50-60 dolar, üretilmiyor da artık.90 küsür gram bir ağırlığı vardı bu arada bu farenin.

Yıllar sonra bozuldu ve Vatan'dan çok fazla düşünmeden 40 küsür liraya M185'i satın aldım. 75 gram gibi bir ağırlığa sahip. Uzun zamandır zaten küçük ve hafif bir fare kullanmama rağmen M185 o kadar hafif geldi ki elime, kullanırken bazen yüzeyden hafif de olsa ayrılıyor fare, bildiğiniz temas kesiliyor yani, bu yüzden de istediğiniz yere götüremiyorsunuz doğru düzgün, isabet sıfıra düşüyor. İnternette benzer sorunlar yaşayanları gördüm.

Diğer bir sorun da şu: Bu kadar hafif ve küçük fareleri elinizi düz tutarak kullanmak zordur, sanki elinizi pençe gibi bir şekle sokuyormuşçasına fareyi kavrayarak kullanırsınız. Bu fare çok hafif olmasına rağmen M305'e göre yüksekliği daha az ve uzunluğu biraz daha fazla. Yani elinizi tutuş sırasında düz durmaya yönlendiren bir yapısı var, kullanımı daha da zorlaşıyor bu yüzden.

M185 tam bir hayal kırıklığı oldu, öyle bir hayal kırıklığı oldu ki foruma gelip "SAKIN ALMAYIN!" diye haykırasım geldi işte böyle. Geri verip M305 almak isterdim ama artık üretilmediği için çok benzer bir modeli olan M325'i alacağım. Bu sefer araştırarak seçim yaptım. Ağırlık, boyutlar, özellikler olarak en iyi seçim M325 gibi duruyor.

AnonymousTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abartma m185 i ezmişsin 3 yıl kullandım ezdirmem!

piotrsuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Abartma m185 i ezmişsin 3 yıl kullandım ezdirmem!

Bir metindeki bir cümleyi bile seçemiyorum doğru düzgün bu fareyle, o kadar kötü.

Almayın, aldırmayın, pişman olmayın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada bu fareyi kötülerken Logitech ürünlerine lafım yok, gayet dayanıklı ve güzel benim tecrübeme göre. Sadece M185 sınıfta kalmış kullanışlılık açısından.

AnonymousTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana m305 den sonra garip gelmiştir tabi ölene kadar m305 dvm

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
2011'de aldığım M305 hala çalışıyor ve pili de 1 aydan fazla dayanıyor :)
Bakalım ne zaman bozulacak :)

mTalk'tan gönderildi

piotrsuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2011'de aldığım M305 hala çalışıyor ve pili de 1 aydan fazla dayanıyor :)
Bakalım ne zaman bozulacak :)

mTalk'tan gönderildi

Benimkinin pili 2-3 hafta falan gidiyordu artık, en sonunda tıklamalar çalışmamaya başlayınca atmak zorunda kaldım. Efsane fare. M325'i inceledim, çok benzer yapmışlar, çok ufak değişiklikler var.

Vatan ürün iadesi/değişimi yapmıyoruz dedi önce götürdüğümde M185'i, paketi açtığım için olmuyormuş. Sonra yine de bir firmaya gönderelim, belki onlar değiştirmeyi kabul eder diyip kabul ettiler fareyi. Firmadan cevap bekliyorum, değiştirebilirsem M325'i alıp buraya tecrübemi yazarım.