Lg g4 açılmıyor

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefona değişim kararı çıkmıs. 16Aralıkta verdim telefonu ve 12 is gnu sonrasi değisti (daha elime qecmedi) kronik sorundur bence verin servise

fatura var ama garanti belgesini bulamadım :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lg bridge değil de lg flash tool 2014 var. O programla download modundayken .kdz dosyasını tanıtarak stock rom yüklemeyi dene

onuda denedim maalesef olmuyor

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fatura var ama garanti belgesini bulamadım :(

onuda denedim maalesef olmuyor

önce lg pc suiteyi açarak download moda aldım telefonu gördü şimdi lg brick ten yazılım hatası kurtarmayı çalıştırdım dosya indi kurulurken %16 da donuyor onada çözüm bulursam iş tamam

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi telde %6 pc de %18 de kaldı bekliyorum lütfen acil cevap yazın bekliyeyimmi

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En hızlısı lg flash tool olur. Önceden romu indiriyorsunuz. Sonra kuruyorsunuz.
Brick ile online indiriyor diye biliyorum.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sende ne telefon var. Lg g4 paralel mi tr versiyon mu.
Lg flash tool 2014: lgnin kendi programıdır. Lg stock(orjinal) romu indirip kurarsın. Yasaldır.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tr ama programlar hata veriyor servise göndereceğim YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ...

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim

1 Hayır bildiğimiz 100% e kadar doluyor

2 Denedim hard reset başladığı anda ( 2 kere yes'e tıklayınca)

3 Recovery modda sadece hard reset (factory reset ) var başlatınca 5 - 10 saniye donuyor telefon baştan başlıyor.

Benim başıma bu olay Samsung Note'da gelmişti.Üzgünüm ama sonuç Half Brick olabilir.Servise verirseniz ücretsiz ya cihaz değişir ya da anakart değişir, tabi H815TR ise cihazınız.

Şimdi telde %6 pc de %18 de kaldı bekliyorum lütfen acil cevap yazın bekliyeyimmi

Half Brick.Beklemediğin iyi olmuş.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam olarak half brick ne ve h815tr

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
tam olarak half brick ne ve h815tr

Cihazın dahili bellek kısmında bazı sebeplerden sıkıntı oluyor ve dosyalar okunamıyor.Bu da cihaza format atamama ve açılmama gibi problemlere yol açıyor.Benim Samsung'da başıma gelmişti ama kendi hatam yüzünden oldu.Cihaza yazılım atarken farklı PİT dosyası kullandım ve aynı senin anlattığın sorunlar olmuştu cihazın anakartı değişmişti.Bu arada eğer cihaza ücretsiz değişim veya anakart değişimi olursa ki inşAllah cihaz değişimi olur, IMEI değişiyor şaşırma.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazın dahili bellek kısmında bazı sebeplerden sıkıntı oluyor ve dosyalar okunamıyor.Bu da cihaza format atamama ve açılmama gibi problemlere yol açıyor.Benim Samsung'da başıma gelmişti ama kendi hatam yüzünden oldu.Cihaza yazılım atarken farklı PİT dosyası kullandım ve aynı senin anlattığın sorunlar olmuştu cihazın anakartı değişmişti.Bu arada eğer cihaza ücretsiz değişim veya anakart değişimi olursa ki inşAllah cihaz değişimi olur, IMEI değişiyor şaşırma.

benim üzüldüğüm içindeki dosyalar oldu sağlık olsun sana yine teşekkür ederim ; garantiden gelmesi ne kadar sürer

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
benim üzüldüğüm içindeki dosyalar oldu sağlık olsun sana yine teşekkür ederim ; garantiden gelmesi ne kadar sürer

Sorun değişim olmadan çözülürse en geç 3 güne alırsın.Anakart değişirse 1 hafta, cihaz değişirse eğer o konuda fikrim yok ama en fazla sürsün de 2 hafta sürsün.Mümkünse direkt LG'nin kendi servisine verin.Cihazın kolay kullanım klavuzunun arkasında yetkili servisler şehir ve detayları mevcut.

yanpazar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aynısı benimde başıma geldi şuan serviste. 7 ay olduğu için değiştirmezler dediler...

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynısı benimde başıma geldi şuan serviste. 7 ay olduğu için değiştirmezler dediler...

nasıl değişmez sigortası + garantisi var ve telefon chromeda iken çöktü ayrıca telefona iyi şekilde baktım güncel antivirüslerle temizledim önüme geleni yüklemedim madem LG bu işi yapamayacak pazardan çekilsin ...

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün parça degisimi için bekleniyor mesaji geldi sizce hangi parça ve ne kadar surer

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bu gün parça degisimi için bekleniyor mesaji geldi sizce hangi parça ve ne kadar surer
%99 anakarttır.Cihazın "Dahili Belleği" bu parça üzerinde ve dediğim gibi cihaz "Brick" olmuş.Yoksa sendeki soruna dair değişmesi muhtemel başka parça olacağını zannetmiyorum.Zaten onarım bittiğinde eğer IMEI değişmiş olacaktır.Mesajla kayıtlı değildir uyarısı gelirse önemseme, LG IMEI 1 hafta içinde kaydettirecektir.
Geçmiş olsun.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%99 anakarttır.Cihazın "Dahili Belleği" bu parça üzerinde ve dediğim gibi cihaz "Brick" olmuş.Yoksa sendeki soruna dair değişmesi muhtemel başka parça olacağını zannetmiyorum.Zaten onarım bittiğinde eğer IMEI değişmiş olacaktır.Mesajla kayıtlı değildir uyarısı gelirse önemseme, LG IMEI 1 hafta içinde kaydettirecektir.
Geçmiş olsun.

saol yanıt verdiğin için yani sadece anakart değişecek reset falan atarlarmı yani dosyalar dururmu yoksa silinirmi

3-4 gündür haber yok arasammı servisi

adnan5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün aynı sorun bende de oldu servisten çıkma süresi ne kadar ?

adnan5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pazartesi servise verdim bir gün sonra değişim olacağını söylediler haftaya teslim edilecek yeni cihaz.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=479423]adnan5555[/MENTION] yuh ben 1 haftadır parça bekliyorum sözde 2 hafta sonra Bitecekmiş

[MENTION=444454]hakantrkzht[/MENTION] dün akşam aradım konuştum anakart bekliyorlarmış kız başka bir yere maila attı yarın cevap gelir dedi bu gün arıcam

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
[MENTION=479423]adnan5555[/MENTION] yuh ben 1 haftadır parça bekliyorum sözde 2 hafta sonra Bitecekmiş

[MENTION=444454]hakantrkzht[/MENTION] dün akşam aradım konuştum anakart bekliyorlarmış kız başka bir yere maila attı yarın cevap gelir dedi bu gün arıcam
Tmm kardeşim, geri dönüş bekliyorum senden.

Mixtt.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tmm

[MENTION=444454]hakantrkzht[/MENTION] bir e bir değişim içi n bekleniyormuş izin falan alıncakmış haftaya belli olcak

[MENTION=444454]hakantrkzht[/MENTION] bir e bir değişim içi n bekleniyormuş izin falan alıncakmış haftaya belli olcak

kumutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba.

Benim de LG G4 telefonum yukarıda anlatıldığı şekilde google chrome dan bir şey okurken gitti ve bir daha açılmadı. Bataryasını çıkarıp takınca açılış ekranı geliyor uzun bekleyişin ardından tekrar kapanıyor ve bataryasını çıkarmadan hiç bir fiziksel tuşa cevap vermiyordu.

İnternet'te yaptığım araştırmalarda sorunun yazılımsal değil donanımsal bir sorun olduğunu tespit ettim ve cihazı servise gönderdim. Ben cihazı paralel ithalat denen kendi servis garantisi veren online satış kanalı ile satış yapan bir firmadan satın aldım.

Firma'nın servisi ile ilgili internette baya olumsuz yorum okumuş olmam beni biraz endişelendirdi açıkçası. Ancak durum öyle olmadı.

Ben cihazımı faturası garanti belgesi ve kutusu ile bana verilen garanti belgesindeki servis adresine yolladım. 15 iş günü içinde cihazımı tamir edip bana tekrar yolladılar.

Cihazın PCB si yani printed circuit board u diğer bir deyişle Ana kartı değişmiş.

H815 cihazıma H815TR ana kartı takılmış.

Problemi anlatan video linki burada

[video=youtube;9Flg3nZr6nU]https://www.youtube.com/watch?v=9Flg3nZr6nU[/video]

Video yorumlarında 505 ve 506 yani 2015 yılı 5. ve 6. aylar üretimi olan seri numaralı cihazlarda kronik bir sorun olarak çok sık görülmeye başlamış.

Benim tavsiyem bu sorun ile henüz karşılaşmamış G4 kullanıcıları cihazlarını garanti kapsamından çıkaracak bir müdahale yapmasınlar ve bütün dataları düzenli olarak yedeklesinler.

Son kullanıcı olarak bu donanım hatasına yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Yazılım ile düzelebilir bir şey değil.

Herkese geçmiş olsun.