Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Şimdi aklıma geldi SD kartı fat32 formatında biçimlendirip root explorer ile telefonun dahili hafızasına ekliyorlardı yada bunun gibi birşey di bunu yapsam cihazda bir SD kart olmayacak😊 dolayısıyla SD kart bozulmayacak gibi birşey olabilir mi?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Abi 3 aydır Shiftdelete.net'e girdiğimde AKK aştınız uyarısını alıyorum. Yeter artık ya .! :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Şimdi aklıma geldi SD kartı fat32 formatında biçimlendirip root explorer ile telefonun dahili hafızasına ekliyorlardı yada bunun gibi birşey di bunu yapsam cihazda bir SD kart olmayacak[emoji4] dolayısıyla SD kart bozulmayacak gibi birşey olabilir mi?

Kulağa mantıklı geliyor ama yinede emin değilim. Bir dene istersen

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Beyler böyle her gece gelen garip bi derdim yardımcı olursanız dostlar.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kulağa mantıklı geliyor ama yinede emin değilim. Bir dene istersen
Hocam ben öyle kullanıyorum. Bizim Novathor chipsetli cihazlara entegre olarak Novathor ayarları geliyor. Bir seçenek de bu dahili depolama alanlarının yer değiştirmesi. Şu ana kadar (Eylül'den beri CM'dayım) sıkıntı çıkarmadı. Umuyorum aynı şekilde devam eder :(.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Cezalı üyelerin, okur olarak yazdıkları mesajları da onaylamıyoruz. Hiç boşuna yorma kendini :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Of yaa videom yine telif hakkına takıldı.Oysaki müzik vs. de yoktu.Dünya genelinde engellendi.İngilizce alt yazılı bölümlerde sıkıntı yoktu.Türkçe alt yazılı ekledim ne farkı var anlamadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dünya genelinde engellendi diyor.Siz bunu izleyebiliyor musunuz ?

[video=youtube;hxiNn4dm-9Q]https://www.youtube.com/watch?v=hxiNn4dm-9Q[/video]

Ben şuan izliyorum bir sıkıntı yok gibi ama niye böyle bir yazı var ?
Go32Wr.png

Meanrly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açılmıyor. Belki videonun sağ üst köşesindeki şeyden dolayı yakalanmissindir.

Meanrly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paylaşımında resim var. Hafiften beyazlık görünüyor. Eğer orda tv Tokyo falan yazıyorsa Copyright olabilir zannedersem. Belki de alakası yoktur. Nerede paylaştığınızla ilgili de olabilir. Orn Face de paylasirsaniz 5 dk durmaz o [emoji33]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Paylaşımında resim var. Hafiften beyazlık görünüyor. Eğer orda tv Tokyo falan yazıyorsa Copyright olabilir zannedersem. Belki de alakası yoktur. Nerede paylaştığınızla ilgili de olabilir. Orn Face de paylasirsaniz 5 dk durmaz o [emoji33]
video görüntüyü biraz daha küçültüp öyle yüklüyorum.Aslında aynı videonun ingilizce alt yazılı halini atmıştım.Onu neden engellemedi onu anlamadım :) Neyse bakalım.

olmadı yazını üstünü bişeyle kapatırım ama o yazıyı nasıl algıladı helal olsun valla :) Teknoloji çok ilerlemiş demek ki :D

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Evde GAMYONCU jopu buldum😂😂
25e274e8b3000813c63077fd20bc58d6.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ttnet sağlam kampanya önerisi olan ? :)

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Bunun türkçesi yok mu?
Belki vardır benim telefon ingilizce olduğu için ingilizce. Türkçe olsaydı muhtemelen çok zorlanırdım xda dan öğrendiğim birsürü terim var türkçesi olunca bi garip geliyor. Hele ki playstoredeki türkçe uygulamaların çoğunun google translate ile çevirildiğini düşünürsek.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Şu teknik konular için ayrı konu açsanız, sizden sonra ihtiyacı olanlar da faydalansa?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
OBAAA ! Arda asistle başladı.Helal olsun be.Valla o kadar laf söylendi ama bu gidişle efsane olucak.Takımında iniesta , xavi neyse zamanla Arda'da aynı öneme sahip olucaktır.Daha iyisi bile olabilir.Çok net Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi futbolcu.

Keşke biraz daha erken katılabilseydi takıma ama yapıcak bir şey yok.Arda kendini kanıtlamış birisi olarak geldi.Şimdi de efsane olucak.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Mesafeler uzun, bilal kısa😀😀😀😀😀😀

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Umut bulut yaptı yine yapacağını :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...