Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Ahahahaa

Ahahahaa
Siyaset.ConfickerBelasi nereden topluyor ceza puanlarini ben daha hic hatasini görmedim adamin![]()
Siyaset.
Sabahın 5 inde yattim 6 sında kabusla uyandım ! Zor uyandım kabustan.Neyse taman sakinim ...
Altını bozdurup betona yatırdı ya. Yiyelim dedim de lazım olur dedi :laugh:baban ne yaptı kiama yükseliş devam ediyor inşallah devam eder
![]()
aslinda degisik bi duygu kabus gibi degilde ruyadan cikamamistim, ruya icinde ruya gibi biseydi.Bakalim bu gece ne olucakGeçmiş olsun. Uzun zamandır kabus görmüyorum bir değişiklik istemiyor değilim aslında
aslinda degisik bi duygu kabus gibi degilde ruyadan cikamamistim, ruya icinde ruya gibi biseydi.Bakalim bu gece ne olucak![]()
Bu gece güzeldi, rüyayı unuttum ama rahat bi geceydiRüyadan çıkmak isteyip çıkamama durumlarına bende hasta oluyorum adeta gerilim filmi ama uyandıktan sonra biraz keyif verdiğini anımsıyorsunuz neticede rüya olduğunu anlıyorsunuz.
Hangi klasörü tarayacağını ayarlardan ayarlamanız lazım bildiğim kadarıyla.Poweramp müziklerimi görmüyor! 11 şarkı çalıyor, telefonda 138 tane müzik var!
Olmuyor whatsapp klasörü dışında hiçbir klasörü görmüyor...Hangi klasörü tarayacağını ayarlardan ayarlamanız lazım bildiğim kadarıyla.
Müziklerin sd kartında mı acaba?Olmuyor whatsapp klasörü dışında hiçbir klasörü görmüyor...
Şimdi fark etdim telefon hafıza kartını görmüyor.Müziklerin sd kartında mı acaba?
Sd kartı okuma izni vermelisin.Şimdi fark etdim telefon hafıza kartını görmüyor.
Evet SD kart da
Hocam hafıza kartını görmüyor ki! Nasıl izin vereyim?Sd kartı okuma izni vermelisin.
Evet cm 11Sd kart göçmüş olabilir. Büyük ihtimal CM tabanlı rom kullanıyorsun.
Evet cm 11
Hocam peki bunun bir çaresi yok mu? Telefon hafızası 4gb SD kart a mecburum sürekli SD kart alamam ki.O romlar performans arttırma açısında kernele gömülü bir tweak barındırıyor. Cihaz RAM ini arttırmak için devamlı SD karta overwrite (üst bellek aşımı yaz-sil)yapıyor. Bu da ultra hızlı bir şekilde SD kartın ömrünü tüketiyor hele ki sıradan bir SD kart ise.
XDA da CM tabanlı rom tanıtım konularında başlık sahibi genelde açıklama da "No responsibility about dead SD cards" şeklinde sorumluluk almadığını maddelerde belirtir.
Hocam peki bunun bir çaresi yok mu? Telefon hafızası 4gb SD kart a mecburum sürekli SD kart alamam ki.
Başka ROM yok yada ben bulamadım sanırım yeni bir telefon almanın zamanı geldi...Maalesef yok. Tek çözüm başka bir rom kullanmak. Bende birkaç hafıza kartımı bu şekilde kaybettim.
Başka ROM yok yada ben bulamadım sanırım yeni bir telefon almanın zamanı geldi...