Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
b1575cfe5d9913b0f43c070d1aca2bf2.jpg
Ahahahaa :D güldürdün abi :) desenize inci gibi caps sayfalarının yeni konusu bu :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Asus bi güncelleme verdi, cihaz şarjı 15 altında sistem arayüzü durdu hatası ile kullanılmıyor. Şarj 15 i geçince kullanım aktif oluyor. Çözeceğiz demiş hala böyle.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ConfickerBelasi nereden topluyor ceza puanlarini ben daha hic hatasini görmedim adamin :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
aslinda degisik bi duygu kabus gibi degilde ruyadan cikamamistim, ruya icinde ruya gibi biseydi.Bakalim bu gece ne olucak :)

Rüyadan çıkmak isteyip çıkamama durumlarına bende hasta oluyorum adeta gerilim filmi ama uyandıktan sonra biraz keyif verdiğini anımsıyorsunuz neticede rüya olduğunu anlıyorsunuz.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Yurtiçi kargo serdivan şubesine sakın bulaşmayın. Salı günü şubeye ulaşan kargo hala teslim edilmedi ve şube telefonlarını açmıyor. Bu cuma gününde benden güzel beddualar aldılar.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Poweramp müziklerimi görmüyor! 11 şarkı çalıyor, telefonda 138 tane müzik var!

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Keşke internet radyolarının ses kalitesi biraz daha yüksek olsa

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sd kart göçmüş olabilir. Büyük ihtimal CM tabanlı rom kullanıyorsun.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

O romlar performans arttırma açısında kernele gömülü bir tweak barındırıyor. Cihaz RAM ini arttırmak için devamlı SD karta overwrite (üst bellek aşımı yaz-sil)yapıyor. Bu da ultra hızlı bir şekilde SD kartın ömrünü tüketiyor hele ki sıradan bir SD kart ise.
XDA da CM tabanlı rom tanıtım konularında başlık sahibi genelde açıklama da "No responsibility about dead SD cards" şeklinde sorumluluk almadığını maddelerde belirtir.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
O romlar performans arttırma açısında kernele gömülü bir tweak barındırıyor. Cihaz RAM ini arttırmak için devamlı SD karta overwrite (üst bellek aşımı yaz-sil)yapıyor. Bu da ultra hızlı bir şekilde SD kartın ömrünü tüketiyor hele ki sıradan bir SD kart ise.
XDA da CM tabanlı rom tanıtım konularında başlık sahibi genelde açıklama da "No responsibility about dead SD cards" şeklinde sorumluluk almadığını maddelerde belirtir.
Hocam peki bunun bir çaresi yok mu? Telefon hafızası 4gb SD kart a mecburum sürekli SD kart alamam ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...