- Reaksiyon puanı
- 557
Galatasaray Golcü Alsın Diye
Boş Kaleye Gol Atmayan Adam Gibi Adamdır Umut Bulut
Eşitlik bozulmasın diye düşünen adam gibi adam <3Galatasaray Golcü Alsın Diye
Bende, nerde o hala? (eğer [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] dan bahsediyorsan fail olmadı isem)Konf amcayı özledim ya...
Bende, nerde o hala? (eğer [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] dan bahsediyorsan fail olmadı isem)
Biliyorum ceza olduğunu da, özledim ciddenFail falan yokCezalı, süresi ne zaman biter bilmiyorum.
Bakış açısı böyle olmalı...Yarın kendi doğum günü pastamı alıp evdekilere sürpriz yaparak tarihe geçeceğim, takipte kalın.
Imm.. Film önerebilir misiniz acaba? Lütfen animasyon filmi önermeyin.
Matrix izlemediysen kesinlikle izle.Imm.. Film önerebilir misiniz acaba? Lütfen animasyon filmi önermeyin.
Nice senelere şimdiden, ehliyet almayi unutma çok işe yarıyorDoğum günü pastamı sipariş etdim ve parasını ödedim😋8 kişilik,çikolata & fıstıklı,üzerine 18 yazılacak.
teşekkürler, Bugün kursa gittim kimlik ayın 9'unda çıksaymış sorun yokmuş😔 mayıs ayında gideceğim artık...Nice senelere şimdiden, ehliyet almayi unutma çok işe yarıyorbende gelebilsem gelirdim...
bu kafa best
Hayırlısı olsun hocamteşekkürler, Bugün kursa gittim kimlik ayın 9'unda çıksaymış sorun yokmuş😔 mayıs ayında gideceğim artık...
Mürekkep bitmiştir, hohla biraz salla falan yap bişeyler.![]()
Neden yazmıyor bu ? :/
Mürekkep bitmiştir, hohla biraz salla falan yap bişeyler.
onu biliyorum😁😁😁![]()
O kalem bu kalem abi![]()
Bende ciddi mi dedimonu biliyorum😁😁😁
Ankara da minik bi deprem oldu şimdi. Sallandı biraz
Biz de 2 sn sallandık (Tokat)